Άλκις Κουρκουλος: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεθέαση,όποιος θέλει ας το δει...

4

Το Λόγω Τιμής επιστρέφει και πολλοί είναι οι τηλεθεατές που το περιμένουν με αγωνία. Υπάρχει αγωνία, όμως, στους πρωταγωνιστές της σειράς για την τηλεθέαση; Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος από την εκπομπή Ευτυχείτε ρωτάει και ο Άλκης Κούρκουλος απαντά κατηγορηματικά!

Δείτε την απαντησή του,στο παρακάτω βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα ούτως ή άλλως δεν θα σας δει κανεις,δεν καταλαβαίνω καθόλου το σκεπτικό του Σκαϊ που συνεχίζει τελειωμένα σήριαλ,αν ήθελε σειρές του Mega ας ολοκλήρωνε τις πετυχημένες ημιτελές σειρές όπως Κάτω Παρταλι,Βασιλιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε αφορμη την επιστροφη του Λογω τιμης μου ηρθε στο μυαλο σκεψη η Μιρελα Παπαοικονομου να επαναφερει και την Αναστασια,με τον Κουρκουλο να κανει πλεον τον πατερα που μετα απο χρονια εχει συγχωρησει την Αλικακη και ξανασμιγουν αλλα μετα γνωριζει τον γιο του Κουρκουλου και ετσι γινεται και παλι μπερδεμα πατερα-Αναστασιας-γιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολύ καλά κάνει και δεν το νοιάζουν τα νούμερα. Το ''Λόγω τιμής'' επιστρέφει για 12 επεισόδια για να μας θυμίσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές. Δεν έχει να αποδείξει κάτι η σειρά, την έγραψε την ιστορία της όταν έπρεπε.

    Ας ελπίσουμε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου να έχει ακόμα τη χαρακτηριστική γραφή της που έκανε τόσες σειρές να ξεχωρίσουν (Αναστασια, Λόγω τιμής, Η ζωη που δεν έζησα, Λενη, Το νησι κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να μην σεβεσαι αυτους που σε πληρωνουν βαζουν τα λεφτα τους και αγωνιουν για το αποτελεσμα ειναι δειγμα του χαρακτηρα του κ κουρκουλου....κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !