Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν κάνω παρέα με τον Λιάγκα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η τηλεόραση του πάει πολύ. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολυεργαλείο, ξέρει τι θα πει δουλειά, δεν τη φοβάται και τα καταφέρνει σε ό,τι και αν του έχει ανατεθεί. Ο ίδιος στην εφημερίδα Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Τη Φαίη τη νιώθω σαν αδερφή μου. Mε έχει στηρίξει όπως μόνο οι κολλητοί μου έχουν κάνει.»

Φέτος θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά, αφού ο Γιώργος Λιάγκας για περίπου μία ώρα θα βρίσκεται με την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Ποια είναι η σημερινή σχέση σου με τον Γιώργο; «Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ».

Θα προτιμούσε να ήταν εκείνος το «πρώτο βιολί»; «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη.

Ούτε για τα κιλά έχω πρόβλημα. Θυμάμαι έναν τύπο μια φορά που είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες. Με το ζόρι ήθελε να με θίξει, γι’ αυτό το έγραψε με τέτοιον τρόπο. Στεναχωρήθηκα για εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται. Το 2019 δεν μπορείς να θίξεις κάποιον γράφοντας ότι είναι χοντρός. Να του θίξεις τις απόψεις, αν θες. Όμως αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι τη χρονιά που η Φαίη και ο Γιώργος έφυγαν από το Mega και κάποιοι δημοσιογράφοι πήγαν να με βγάλουν κ@λ@παιδο. Ότι δεν σεβάστηκα τους φίλους μου, δεν ήμουν συνεπής».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !