Αποστόλης Τότσικας: «Είχα δώσει τον λόγο μου στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη και ήμουν εκεί»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη σειρά του OPEN “Για πάντα παιδιά”.

Πέρσι συνεργάστηκες με το Open, που δεν είχε παράδοση στη μυθοπλασία, με αποτέλεσμα η σειρά «Για πάντα παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστούσες, να μην κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Το μετάνιωσες;

Ηταν μια σειρά που ανέβαινε συνεχώς. Αλλά όταν ένα κανάλι βρίσκεται στο ξεκίνημά του, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί άλλα που έχουν παράδοση στις σειρές. Εγώ θέλω να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος και δεν με νοιάζει ποιο κανάλι θα προβάλει το σίριαλ στο οποίο παίζω. Είχα δώσει τον λόγο μου στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη και ήμουν εκεί. Το «Για πάντα παιδιά» ήταν μια ιδιαίτερη κωμωδία που υποστηρίχτηκε σωστά απ’ όλους μας κι αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Διότι η κωμωδία, αν δεν την υποστηρίξεις σωστά, μπορεί εύκολα να γίνει μπαλαφάρα.

Κάποιοι ηθοποιοί που έπαιζαν σε σίριαλ του Open παραπονέθηκαν ότι υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Συνέβη και σε εσένα το ίδιο;

Εγώ πληρώθηκα κανονικά, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι και θέμα του τι συμφωνία κάνει ο καθένας.

Είσαι καλός στις οικονομικές διαπραγματεύσεις;

Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις είναι το χειρότερό μου. Απλά με τα χρόνια έχω μάθει να κινούμαι κάπως. Ετσι κι αλλιώς, με την κρίση όλοι αναγκαστήκαμε να κάνουμε συμβιβασμούς. Δεν μπορείς να είσαι τρελός και να διεκδικείς τα κασέ που υπήρχαν τη δεκαετία του ’90.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !