Ελένη Μενεγάκη: «Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Η Ελένη Μενεγάκη, ως λάτρης του Instagram, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η παρουσιάστρια, έκανε μια δημόσια – εξομολόγηση, που άφησε τους πάντες άφωνους.

Πιο Συγκεκριμένα, σε ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε, αναφέρθηκε στην μοναδική σχέση που έχει «χτίσει» με τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια και συγκίνησε με την κατάθεση ψυχής της.

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι… και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε… τόσα χρόνια μαζί… ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση, ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παραλληλίες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή !

Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο, άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά… αλλά κι εσείς που ζείτε στο εξωτερικό! Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών, πιτσιρίκια μου, νεαρούληδες μου, μανούλες μου γλυκιές, αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου αλλά κι εγώ στην δική σας) τόσο έντονα… μ έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριά αλλά τόσο κοντά…

Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια μ έχετε στηρίξει κ βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατέλειωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας!

Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο, ελπίδα, θετική ενέργεια! Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα… ότι κάνω πολύ ή λίγο και ότι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου, απόλυτα αληθινό!

Όπως κ η σχέση μας! Κι εγώ σ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι. Με όνειρα πολλά, ανασφάλειες αλλά κ πάντα βαθιά μέσα μου μ ελπίδα! Να τα καταφέρω μεν, αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου!

Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου, αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι κ το πιο σπάνιο για να συμβεί) είναι ότι κέρδισα εσάς! Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία, είναι πιο βαθιά κ πιο ουσιώδης!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή η γυναίκα μια επιτήδευση από την κορυφή μέχρι τα νύχια. ''Η Ελένη της διπλανής πορτ... βίλας!''

    Ποιος να της εγραψε το κειμενο αραγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !