Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Αρναούτογλου-Σκορδά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
 Ο ανταγωνισμός φαίνεται πως έχει τρελάνει μερικούς κι ακόμα είναι μόνο η αρχή… Αν δηλαδή με ένα 14άρι βγαίνουν έξω από τα νερά τους, τι θα γίνει αργότερα οταν θα αρχίσουν εκπομπές να κόβονται… Αναφέρομαι φυσικά στην κόντρα ανάμεσα σε Λιάγκα – Λιανό που διευρύνθηκε με τη συμμετοχή Αρναούτογλου και Σκορδά. PING Ωστόσο, το τελευταίο ντουετάκι δεν είναι καινούριο. Η κόντρα τους καλά κρατεί και μάλιστα έχει προϊστορία και έντονο παρασκήνιο. Το γεγονός αυτό δικαιολογεί τόσο την έκρηξη της Φαίης την Παρασκευή όσο και τη σημερινή απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα του Happy Day σήμερα λέγοντας ο παρουσιαστής “Εχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της”. Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Την περσινή σεζόν η απόφαση της Φαίης Σκορδά να κάνει ποδαρικό στον Θέμη Γεωργαντά που πήγε στον ΣΚΑΪ έκανε έξαλλο τον Γρηγόρη. Βλέπετε η παρουσιάστρια που δεν επιλέγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις όταν το έκανε το έκανε για κάποια αλλη εκπομπή εκτός καναλιού. Η ίδια από την άλλη αισθανόταν υποχρεωμένη απέναντι στον πρώην συνεργάτης της και δεν ήθελε να αρνηθεί. Μάλιστα, ο Γρηγόρης λέγεται ότι επικοινώνησε με στέλεχος του ΑΝΤ1 και εξέφρασε την αντίοδρασή του αλλά και τον εκνευρισμό του. Η ίδια το έμαθε προφανώς και αντέδρασε κόβοντας από την εκπομπή αποσπάσματα απο το “The Night Show”. Aντιθέτως, άρχισε να παίζει σχεδόν επιδεικτικά την Ελεονώρα Μελέτη που ήταν αντίπαλος του Γρηγόρη γεγονός που τον εκνεύρισε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

PONG Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα με τη Φαίη Σκορδά να αφήνει υπονοούμενα για “απειλές” τόσο προς την ίδια όσο και προς μέλη της εκπομπής και με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τη σκυτάλη= για άπλητα και κάνοντας έναν παραλληρισμό με την κυρία Αννα που του καθαρίζει παιροντας αφορμή από την φράση του Αρναούτογλου ότι όποιος ξαναπειράξει τον Λιανό θα βγάλει όλα τα απλυτά του στη φόρα. Και ομολογώ πως μέχρι εκεί όλα καλά γιατί ο Λιάγκας το διαχειρίστηκε με χιούμορ. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι εκείνο που αποκαλεί ευατόν “τον καλύτερο παρουσιαστή” που έχει περάσει από το Τhe Voice νομίζω πως απέχει πολύ. Βρε Γιώργο, βρε Γιώργο… άσε τους άλλους να λένε πόσο καλός είσαι. Εχει και μεγαλύτερη αξία όταν το λένε οι άλλοι για σένα… Αλλά μετά την κούπα που φέρει την φωτογραφία σου και από την οποία πίνεις καφέ στον αέρα της εκπομπής δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό να σου πω την άληθεια.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε αυτό έχει δίκιο πάντως. Δεν έδειχνε Αρναούτογλου αλλά τη μελέτη. Βέβαια είχε και ενδιαφέροντα θέματα η μελέτη. Θα την ετσουξε πολύ όταν άκουσε τι είπε ο Γρηγόρης. Αλήθεια είπε τίποτα σήμερα στην εκπομπή η θα απαντήσει εν καιρώ βάζοντας τα τσιράκια της να τον κραξουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !