Θα γίνει της πολυκατοικίας: Το στόρυ και το τελικό καστ!

9



ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


 Οι εργασίες για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας στην οδό Παραμυθιάς 37 ολοκληρώθηκαν, οι ένοικοι μετακόμισαν και τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας», άρχισαν.

 Αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών, συγκατοικούν και πρωταγωνιστούν σε συνηθισμένες και λιγότερο συνηθισμένες κωμικές καταστάσεις. Τσακώνονται, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται, λυπούνται, αγαπιούνται, μισιούνται, συμμαχούν, ξανατσακώνονται, δεσμεύονται, χωρίζουν, ξαναδεσμεύονται… και ξανατσακώνονται!

 Η σειρά θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον Σεπτέμβριο και βασίζεται στο ισπανικό «La Que Se Avecina», που διανύει τη 12η σεζόν στην Ισπανία σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Εκτός από το μόνιμο cast ηθοποιών, θα εμφανίζονται και αρκετοί guests σε ρόλους-έκπληξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος και τη διασκευή σεναρίου η Βίκυ Αλεξοπούλου.

 Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γεράσιμος Γεννατάς, Νίκος Πουρσανίδης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βάνα Παρθενιάδου, Χριστίνα Τσάφου, Ζήσης Ρούμπος, Ερρίκος Λίτσης, Ντίνα Αβαγιαννού, Παρθένα Χοροζίδου

Από τον Σεπτέμβριο, «Θα γίνει της πολυκατοικίας» Στον ΣΚΑΪ

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντυπωσιακα σκηνικά! Θα σκίσει μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα σκηνικά κατάλαβες ότι θα σκίσει ? Εγώ είμαι επιφυλακτικός. Μακάρι να μη χαλάσει την εικόνα που είχαμε για την παλιά πολυκατοικία τη λάτρευα αυτή τη σειρά. Εννοώ να μην πέσει στη λουπα να κάνει ίδιες ιστορίες. Αγαπώ βασιλική Ανδρίτσου. Οι λοιποί εκτός του Χαϊκάλη και της Τσάφου δε μου λένε κάτι.Μακαρι να έχει αυτή την ωραία αίγλη που είχε και τότε ως άλλη πολυκατοικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τσάφου δεν θα είναι στο καφέ της Χαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να είναι σε λίγα επεισόδια εκτός αν έχει αποκλειστικό συμβόλαιο οπότε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει πει ο Ρώμας πως από τους παλιούς ηθοποιούς δεν θα έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο εμφάνισης. Κάποιων οι εμφανίσεις θα είναι περιορισμένες γιατί δουλεύουν σε άλλες σειρές/κανάλια ή έχουν υποχρεώσεις με το θέατρο και δε θέλει να τους προκαλέσει πρόβλημα. Νομίζω για την Τσάφου έχουν πει ότι θα εμφανιστεί στο Καφέ. Κάπου το είχα διαβάσει όταν ακούστηκε ότι θα είναι στην Πολυκατοικία αλλά δε θυμάμαι που. Ίσως να ήταν και εδώ. Μάλλον οι εμφανίσεις της στο Καφέ θα είναι λίγες. Παρόμοιο πρόβλημα έχουν και άλλοι ηθοποιοί όπως ο Σκιαδαρέσης που είναι στη Φριτέζα. Η διαφορά βέβαια είναι πως η Φριτέζα είναι στον ANT1 και μπορεί πιο εύκολα να έρθει σε συνεννόηση για το χρόνο που θα έχει στο Καφέ και πώς θα συνδυάσει τα γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρει κανείς αν ο Χαϊκάλης θα παίζει πάλι τον Μπαλαφουτη,ο οποίος απλώς θα έχει μετακομίσει;; Ή θα μας συστηθει με νέο χαρακτήρα; Μου φαίνεται πολύ περίεργο να τον δω στην πολυκατοικία και να μην τον λένε Μπαλαφουτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:32 Ο Σκιαδαρεσης θα συμμετεχει σε ολα τα επεισοδια του καφε της Χαρας το ανακοινωσε η σεναριογραφος

    1:25 Μακαρι να εμφανιζοταν ως Μπαλαφουτης αλλα εχουν πει οτι ολοι δεν θα εχει καμια σχεση με τη παλια πολυκατοικια αρα ολοι θα εμφανιστουν ως αλλοι χαρακτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας ελπίσουμε να είναι η Νέα πολυκατοικία παρόμοια η ακόμη καλύτερη από την πρώτη.
    Οι χαρακτήρες μάλλον θα είναι αλλαγμένοι και δεν θα είναι ακριβώς οι ίδιοι όπως τότε μιας και τα χρόνια περάσανε και μεγαλώσανε.
    Τα ονόματα λογικά τα ίδια θα είναι και υπάρχουν νέες προσθήκες ηθοποιών στην σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !