Προβλήματα και στο «κόκκινο» οι σχέσεις Ρήγα με ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Πολλά λέγονται και γράφονται, αλλά πολλά περισσότερα ακούγονται για την καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα που έχει ανακοινωθεί ότι θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ.

Ενώ λοιπόν το πρόγραμμα του σταθμού είναι σχεδόν έτοιμο και τα περισσότερα έχουν κάνει πρεμιέρα τελικά η σειρά φαίνεται ότι είναι σε… mood «Voice», ή για να το πω πιο απλά… πάει από αναβολή σε αναβολή λόγω πολλών προβλημάτων.

Έτσι ενώ ήταν προγραμματισμένο να βγει αυτή τη βδομάδα, όπως και οι άλλες σειρές «Λόγω Τιμής» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», η «Room Service πλιζ» δεν…! Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα καθώς όπως μαθαίνω τα γυρίσματα έχουν καθυστερήσει πολύ και ο ΣΚΑΪ δεν έχει στα χέρια του ούτε ένα έτοιμο επεισόδιο.

Βέβαια τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και όταν οι κάμερες πιάνουν δουλειά εργάζονται για πολλές ώρες, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γυριστεί πέντε επεισόδια ενώ όμως κανένα από αυτά δεν είναι εντελώς έτοιμο και δεν έχει παραδοθεί στο κανάλι, αφού εκκρεμούν ακόμα εργασίες που πρέπει να κάνει ο ίδιος ο Ρήγας!

Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα όλα ήταν έτοιμα για γύρισμα… όλοι περίμεναν… αλλά τελικά μόλις πήγε ο Ρήγας ανακοίνωσε ότι το γύρισμα αναβάλλεται. Με αυτές και με άλλες αναβολές λοιπόν τα γυρίσματα και τα επεισόδια έχουν πάει πίσω και όπως φαίνεται οι σχέσεις του Ρήγα με το σταθμό του Φαλήρου είναι… στο κόκκινο με κάποιους να υποστηρίζουν πως αν συνεχίσουν οι αναβολές και οι καθυστερήσεις τότε δεν αποκλείεται να ακυρωθεί η συνεργασία και η σειρά να μην βγει ποτέ στον αέρα. Άλλωστε αξίζει να αναφέρω ότι σε συναντήσεις που έχουν γίνει ο Ρήγας δεν λέει στον ΣΚΑΪ πότε… προβλέπει να παραδώσει τα επεισόδια και ως εκ τούτου ο σταθμός δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει να το προβάλλει.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες μου οι μέρες αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον της συνεργασίας και αν συνεχίσουν οι καθυστερήσεις κι οι αναβολές με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν τότε μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε το «RoomService… πλιζ» από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θεωρω πως ο Ρηγας οτι ειχε να δωσει στην τηλεοραση το εδωσε,με εξυπνες ατακες,καυστικο χιουμιρ και εξυπνες σειρες.Τωρα το να βάζει σε ρολους ατομα οπως η Ραμονα και να αναβαλλει συνεχως την σειρά,μόνο την εικονα του χαλάει.Πολύ καλυτερο θα ηταν να επικεντρωθει σε ενα καλό θεατρικο εργο,ωστε να πάμε να το δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικό σχεδόν σε κάθε έργο του Ρήγα πάντα υπάρχει πρόβλημα. Είτε τσακώνονται οι συντελεστές η τσακώνεται ο ίδιος η φεύγουν ηθοποιοί η υπάρχουν προβλήματα παραγωγής πχ οικονομικά καθυστερήσεις κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα σε θεματα παραγωγης δεν ευθυνεται ο Ρηγας,τωρα συγκεκριμενα εδω,δεν εχουν καμια σχεση οι τσακωμοι,απ'οτι λενε εχουν καθυστερησει πολύ τα γυρισματα και απ'οτι καταλαβαινουμε για να παιχτει σιγουρα μια σειρά πρεπει να εχουν γυριστει αρκετα επεισοδια,που στη συγκεκριμενη περιπτωση για διαφορους λογους,δεν γυριστηκαν.Εγω θα επιμεινω στο οτι αν δεν τα καταφερουν,να προλαβουν να την βγαλουν,καλυτερα να αφησει την τηλεοραση και να επικεντρωθει στο θεατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !