Φέτος, ''Όλοι στον ΣΚΑΪ'' - Η ανακοίνωση για όλο το πρόγραμμα της σεζόν

5

Φέτος είμαστε OΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ.  Για να απολαύσουμε την πιο ολοκληρωμένη παλέτα τηλεοπτικής εμπειρίας.  

Ψυχαγωγία για όλα τα γούστα, νέες αφίξεις, τηλεπαιχνίδια γνώσεων και στρατηγικής, αλλά και αγαπημένα προγράμματα που συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία.

Και τώρα η σειρά του ΣΚΑΪ! Ελληνική μυθοπλασία στα καλύτερά της: ένα ερωτικό πολιτικό θρίλερ, μια παρέα φίλων 20 χρόνια μετά, ιστορίες καθημερινής τρέλας σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη πολυκατοικία, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που παλεύει να αποκτήσει και πέμπτο.

Αγαπημένοι παρουσιαστές, γνωστοί ηθοποιοί ,και ανερχόμενα ταλέντα, επιτυχημένοι συντελεστές δίνουν ραντεβού όλοι στον ΣΚΑΪ με όλους εσάς.

Και φυσικά η ενημέρωση είναι στο DNA του σταθμού. Ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων με εγκυρότητα, μαχητικότητα, αξιοπιστία και άποψη. Αποδεικνύοντας ότι η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα είναι ΣΚΑΪ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΣΗΜΕΡΑ
Ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένοι στο στούντιο. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, έχοντας κόψει πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης στην καθημερινή, πρωινή ενημέρωση, την προηγούμενη σεζόν, συνεχίζουν δυναμικά με ισχυρό πάτημα. Το ξεκίνημα της ημέρας αρχίζει… «Σήμερα», με ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση.  

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 
Οι πιο ταιριαστοί… «Αταίριαστοι». Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, καλοί γνώστες της επικαιρότητας, έρχονται με φόρα για σχολιασμό και αναλύσεις, παρέα με τους καλεσμένους τους. Καταγράφουν όσα συμβαίνουν σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, μέσα από ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Πολιτική, κοινωνία, διεθνείς εξελίξεις, υγεία, πολιτισμός και social media.  

ΚΑΛΗΜΕΡΑ  
Ο Γιώργος Αυτιάς, πρωταθλητής της πρωινής ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει δυναμικά να καταγράφει τα θέματα της επικαιρότητας και τον σφυγμό της κοινωνίας. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες, χρήσιμες πληροφορίες για οικονομικά και εργασιακά θέματα, με τη βοήθεια ειδικών.  

ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 
Ο Δημήτρης Καμπουράκης με τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη παρουσιάζουν την επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο. Ρεπορτάζ και θέματα για την κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική, τον πολιτισμό. Όλα όσα μας απασχολούν, στα «Ακραία Φαινόμενα». 

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ  
Τα μεγάλα γεγονότα, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, οι ιδέες που γεννιούνται είναι η πρώτη ύλη της νέας, βραδινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με τον Παύλο Τσίμα. Στόχος, η αναζήτηση του αποτυπώματος που αφήνει η επικαιρότητα στη ζωή μας,όταν οι εφήμερες εντυπώσεις αρχίζουν να σβήνουν. Μέσα, το ρεπορτάζ, οι μεγάλες συνεντεύξεις, οι ζωντανοί διάλογοι. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
Για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν, το Kεντρικό Δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές. 

Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας, με την Εύα Αντωνοπούλου. Μαχητικό ρεπορτάζ, άμεση ενημέρωση. Οι όψεις της επικαιρότητας, οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με τη δύναμη και τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του  ΣΚΑΪ.  

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ  

8 ΛΕΞΕΙΣ  
Ένα ερωτικό πολιτικό θρίλερ. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της, τις ζωές των ηρώων…

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου, Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου  

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ  
Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα τη δεκαετία του ’90, κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση, και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το Λόγω Τιμής, η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει Είκοσι Χρόνια Μετά. Οι φίλοι μεγάλωσαν και ωρίμασαν περισσότερο ή λιγότερο. Έκαναν άλλες σχέσεις, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά. Τελείωσαν τις σπουδές τους, έκαναν καριέρα, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. Όμως, μια δυνατή αφορμή τούς φέρνει ξανά κοντά. Οι ζωές των αγαπημένων ηρώων της σειράς διασταυρώνονται μεταξύ τους αλλά και με νέα πρόσωπα. Οι διαφορές με το παρελθόν πολλές, όμως η φιλία, η αφοσίωση και η αγάπη παραμένουν δυνατές και απαράλλαχτες.  

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου ,Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης  

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 
Κωμική σειρά με θέμα τις ιστορίες καθημερινής τρέλας που διαδραματίζονται σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη πολυκατοικία. Στην οδό Παραμυθιάς 37 εγκαθίστανται αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών. Εργένηδες και ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, αδέρφια και φίλοι, μαμάδες και πεθερές συγκατοικούν και πρωταγωνιστούν σε συνηθισμένες και λιγότερο συνηθισμένες κωμικές καταστάσεις. Τσακώνονται, γκρινιάζουν, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται, λυπούνται, αγαπιούνται, μισιούνται, συμμαχούν, ξανατσακώνονται, δεσμεύονται, χωρίζουν, ξαναδεσμεύονται… και ξανατσακώνονται! 

Διασκευή σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου, Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος  

ROOM SERVICE, ΠΛΙΖ  
Μια κωμική σειρά, που διαδραματίζεται στο «Αlexander’s boutique hotel», ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που παλεύει να αποκτήσει και πέμπτο. Οι μόνιμοι υπάλληλοι, χαρακτήρες έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, σε μια "συμβίωση" που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και άλλες τρελές καταστάσεις. Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες εισβάλλουν στη ζωή του προσωπικού και προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών. Το alexander’s boutique hotel ανοίγει τις πόρτες του και οι υπάλληλοι ετοιμάζονται να δεχτούν πελάτες και τηλεθεατές για τις πιο διασκεδαστικές ιστορίες.  

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας    

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ  
Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, την Κάλια Ελευθερίου και την Κατερίνα Γκαγκάκη, θα έχουν μάτια ανοιχτά, αφτιά παντού, και στόμα… ποτέ κλειστό! Με κεφάτη διάθεση, αστείρευτο χιούμορ και ενδιαφέροντα σχολιασμό, η dream team της μεσημεριανής ζώνης παρουσιάζει, καθημερινά, νέα από την ημερήσια ατζέντα της showbiz, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες της επικαιρότητας, αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, lifestyle ειδήσεις, εύκολες και οικονομικές συνταγές, θέματα για τη γυναίκα και το παιδί.  

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ  
O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» και πάλι! Καθημερινά εύχεται «Καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της αλλά και οι Alcatrash που ξεσηκώνουν το κοινό με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.  

GUESS MY AGE  
Είσαι καλός στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων; Διαθέτεις παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και διαίσθηση; Αν ναι, τότε ο Γιώργος Λιάγκας σε περιμένει στο νέο, ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ όπου μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ηλικία επτά αγνώστων!  

BOOM!  
Ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ και θα το παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης. Boom: το τηλεπαιχνίδι που θα μοιράζει σε παρέες μέχρι και 50.000 ευρώ κάθε μέρα. Όσες παρέες κερδίζουν θα έχουν την ευκαιρία και στη συνέχεια να διεκδικήσουν πολλά- πολλά ευρώ…  

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο πετυχημένες, αγαπημένες και μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Η σάτιρα στα καλύτερά της. Η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη επιστρέφει ανεξάντλητη στη δωδέκατη χρονιά της και για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, η αγαπημένη παρέα σκιαγραφεί την πολιτική, τηλεοπτική και κοινωνική επικαιρότητα, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει. 

ΒΙΝΥΛΙΟ  
Το Βινύλιο, η πολυδιάστατη και ιδιαίτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, που άγγιξε όσο λίγες τους τηλεθεατές και κέρδισε τις εντυπώσεις την προηγούμενη χρονιά, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Με πυρήνα τους ανθρώπους με αξία, την αλληλεπίδραση, το συναίσθημα, τη μουσική και όλα όσα διαμορφώνουν τον σύγχρονο πολιτισμό, έρχεται ξανά να ψυχαγωγήσει, να προβληματίσει, να εμπνεύσει και να συγκινήσει. Ανθρώπινο, ζεστό και νοσταλγικό, το Βινύλιο επιβεβαιώνει ότι "υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση".  

ΤHE VOICE OF GREECE  
Το THE VOICE OF GREECE ,o πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως, έρχεται για τέταρτη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Οι καλύτερες φωνές ζητούν και φέτος την αναγνώριση. Οι καρέκλες θα γυρίσουν; Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;  

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ  
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τη μουσική εκπομπή – σταθμό στην τηλεοπτική ψυχαγωγία θα συνεχίσει κάθε Σάββατο να υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες, και να δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις. Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ.  

DOT.  
Η καλύτερη παρέα του Σαββατοκύριακου επιστρέφει για 3η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλους, με την ομάδα τους, συναντιούνται και πάλι στο ανανεωμένο loft τους, και για δύο ώρες, το dot. θα είναι η καλύτερη δικαιολογία για μείνεις στο σπίτι το Σαββατοκύριακο. Οι τηλεοπτικοί σου φίλοι κάθονται στον άνετο καναπέ τους για να ακούσουν τις ξεχωριστές ιστορίες των διάσημων καλεσμένων τους, να γελάσουν, να παίξουν, να μάθουν αυτά που θέλεις να ξέρεις, να συζητήσουν με χιούμορ για όσα συμβαίνουν, να μαγειρέψουν και να δοκιμάσουν γεύσεις και εμπειρίες. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, κάνουν οι φίλοι τα Σαββατοκύριακα.  

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  
Η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι Μαζί σου κάθε Σαββατοκύριακο, με μία εκπομπή που θα τα έχει όλα. Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει. Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους της διπλανής πόρτας, αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές. 

HAPPY TRAVELLER  
60 χώρες, 156 επεισόδια, αμέτρητοι προορισμοί. Και το Happy Traveller συνεχίζεται για 5η χρονιά. Με νέο μέλος στην ταξιδιωτική του παρέα και διψασμένο όσο ποτέ για νέες εμπειρίες. Με ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Με εντυπωσιακές τοποθεσίες και με ιδιαίτερα μέρη που κουβαλάνε τη δική τους ιστορία. H 5η Happy Traveller σεζόν στον ΣΚΑΪ έρχεται και θα είναι η καλύτερη! Με τον Ευτύχη Μπλέτσα.  

Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ 
Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του από το BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.  

AFTER DARK  
Πρόσωπα του θεάματος σε συναρπαστικές συνεντεύξεις. Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε πιπεράτες εκμυστηρεύσεις. Πρόσωπα που έρχονται στην οθόνη μας την κατάλληλη στιγμή… After Dark. Ο Θέμης Γεωργαντάς και οι δημοφιλείς καλεσμένοι του μπαίνουν στο Εξομολογητήριο για 2η συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και υπόσχονται τις πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.  

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ για τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής μας  
Οι Γλυκές Αλχημείες φέτος δημιουργούν και συντροφεύουν τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μας, όλες εκείνες που έχουμε μάθει να συνοδεύουμε με γλυκές γεύσεις και χαμόγελα, μαζί με οικογένεια και φίλους. Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από ανθρώπους, περιστάσεις, γεγονότα. Συνδιαλέγεται, νιώθει, ανακαλύπτει και δημιουργεί όπως μόνο αυτός ξέρει! Τα γλυκά του είναι απλά στην εκτέλεση, αλλά πρωτότυπα στη σκέψη και εντυπωσιακά στην εμφάνιση.  

ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ  
Θαλασσόλυκοι σημαίνει: τρεις φίλοι, ένα ιστιοπλοϊκό, αλμύρα, ήλιος ,και μια περιπέτεια χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ταξιδιωτικούς οδηγούς, χωρίς ρολόγια. Κοιμούνται και ξυπνούν για 30 ολόκληρες μέρες στη θάλασσα. Και, όταν πιάνουν στεριά, μας παρουσιάζουν τα ελληνικά νησιά αλλιώς: μέσα από τα μάτια των ντόπιων! Ο τηλεοπτικός φακός παρακολουθεί τους Θαλασσόλυκους και καταγράφει ό,τι συμβαίνει μέσα και έξω από το σκάφος. Οι τρεις φίλοι μιλούν στην κάμερα και διηγούνται την ιστορία τους στον τηλεθεατή, κάνοντάς τον να αισθάνεται ότι βρίσκεται κι αυτός μέσα στο ιστιοπλοϊκό, ως τέταρτος Θαλασσόλυκος. 

BOX OFFICE  
Πλούσιο πρόγραμμα από ξένες ταινίες και σειρές. Θέαμα, δράση, συγκίνηση, αγωνία. Όλοι οι αστέρες του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, βραβευμένοι σκηνοθέτες και καταξιωμένοι δημιουργοί ,«παρελαύνουν» στις οθόνες μας.    

ΕΡΧΟΝΤΑΙ:  
• IDOLS • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ • ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ • MASKED SINGER

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τωρα οτι ο Αυτιας ειναι πρωτος ασχολιαστο αφου σε γενικες γραμμες ειναι πολυ κοντα του και πολλες φορες τον ξεπερναει η Μαυραγανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφέρονται στο γενικό σύνολο, εκεί η διαφορά είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" τους ίδιους τραγουδιστές και καλεσμένους θα παρακολουθούμε; Πιστεύω ότι στον τομέα της ψυχαγωγίας και της μυθοπλασίας ο ΣΚΑΪ θα ζοριστεί, μόνο στον ενημερωτικό τομέα θα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΚΑΪ έχει κάνει τόσο μεγάλο άνοιγμα στην ψυχαγωγία άλλα την ενημέρωση που παρόλη την προπαγάνδα του χαρίζει κύρος γιατί δεν της δίνουν και μια καλύτερη εικόνα όπως άλλο στούντιο και γραφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη φορά μ αρέσει τόσο το πρόγραμμα του σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !