Έρωτας Μετά: Ηλέκτρα και Χρήστος γίνονται ζευγάρι!

0



Το τροχαίο ατύχημα του Κωνσταντίνου και της Αννας φέρνει στο φως τον παράνομο δεσμό τους και προκαλεί μεγάλα ερωτήματα και σοκ στους συζύγους τους, Ηλέκτρα και Χρήστο αντίστοιχα. Ο Κωνσταντίνος εδώ και τέσσερα χρόνια είναι σε κώμα, ενώ η Αννα είναι εξαφανισμένη και κανείς δεν γνωρίζει την τύχη της. Οι «απατημένοι» σύζυγοι έχουν φτάσει πια στα όριά τους, αφού μαζί με τις αποκαλύψεις έχουν να διαχειριστούν και τα παιδιά τους. Ολη αυτή η κατάσταση τους φέρνει κοντά και εντελώς απρόσμενα θα γεννηθεί ένας έρωτας ανάμεσά τους...

 Και ενώ τέσσερα χρόνια τώρα οι έρευνες για το ατύχημα δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα, ο Χρήστος αποφασίζει να επισκεφτεί τον αδελφό της Αννας, τον Απόστολο. Ομως η συνάντησή τους θα φέρει σύγκρουση ανάμεσά τους για όσα ξέρει ο καθένας αναφορικά με την εξαφάνιση της Αννας. Ο Απόστολος διώχνει κακήν κακώς τον Χρήστο: «Εξαφανίσου, γιατί δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσω! Από την αρχή δεν σε είχα δει με καλό μάτι, ήξερα ότι δεν έκανες για την αδελφή μου! Ποιος ξέρει τι της έκανες και εξαφανίστηκε! Φύγε τώρα από εδώ και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου». Ο άγριος εκδιωγμός του Χρήστου από το χωριό της εξαφανισμένης γυναίκας του τον αναγκάζει να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια, η οποία και τον περιθάλπει σπίτι της. «Δεν ήξερα πού να πάω! Κοντεύω να τρελαθώ... Δεν ήθελα να αναστατώσω τα παιδιά και σκέφτηκα να έρθω εδώ... Είσαι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με καταλάβει και να καταλάβω...», της λέει και εκείνη φυσικά προσφέρει τη βοήθειά της. «Πώς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα; Μπροστά στα μάτια μας γινόντουσαν όλα και εμείς δεν είχαμε ιδέα...», μονολογεί με πίκρα εκείνη και ο Χρήστος την κοιτάζει αμίλητος. Την πλησιάζει, την αγκαλιάζει και της λέει: «Εχεις εμένα... Είμαστε μαζί σε αυτό! Θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλον». Εκείνη τη στιγμή οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί, για το οποίο αμέσως μετανιώνουν. «Ηταν λάθος, ας το ξεχάσουμε καλύτερα», του λέει και εκείνος αποφασίζει να φύγει για να μην έρθουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Προσπαθούν και οι δύο να ξεχάσουν αυτή τη στιγμή για πολλούς λόγους. Με τον Κωνσταντίνο σε κώμα και την Αννα εξαφανισμένη, Ηλέκτρα και Χρήστος νιώθουν άβολα με το φιλί που αντάλλαξαν. Ομως κανείς από τους δύο δεν το ξεχνάει... Και όλη αυτή η κατάσταση θα καταλήξει τελικά σ' έναν μεγάλο έρωτα, παρά τις αντιδράσεις του περίγυρού τους..

Πηγή: TV24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !