Μαριάννα Τουμασάτου: Τι να μάθεις από τα ριάλιτι επιβίωσης;

14



- Και τα άπειρα σόου με τη μαγειρική...

 «Η μαγειρική, αν θέλεις, δεν σου παίρνει τον εγκέφαλο. Με ζάλισαν λιγότερο. Και μάθαμε και δέκα συνταγές. Από τα ριάλιτι επιβίωσης τι να μάθεις; Πώς να δένεις κόμπους; Πήγαινε στους προσκόπους». -

Αλησμόνητες οι διακοπές σας ως παιδί; «Συγκλονιστικές. Πήγαινα αρχικά κατασκήνωση όσο περισσότερο καιρό μπορούσα. Μετά, ένα μήνα στην Κεφαλονιά. Ενδιαμέσως πήγαινα σε θείους, συγγενείς, στο νονό και τη νονά. Περίπου δύο μήνες ήμουν στις θάλασσες. Μάλιστα, πριν ξεκινήσουν οι διακοπές μου, πήγαινα με τον μπαμπά μου στο γραφείο. Δεν μπορώ και πολύ στην απραξία ως χαρακτήρας, παθαίνω κάτι. Περνούσα πολύ όμορφα, καθώς έπαιζα με τις γραφομηχανές και με καθετί που κέντριζε το ενδιαφέρον μου». - Η φύση παραμένει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας; «Αυτό είναι αλήθεια. Μου αρέσει πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το κέντρο. Έχει γοητεία και το κέντρο».

 - Με πόσα ζώα συμβιώνετε;

 «Με τέσσερα σκυλιά και δύο γατιά. Πατάω ουρές. Θα πέσω καμιά μέρα!».

 - Η κόρη σας μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον;

 «Στη... ζούγκλα του Αμαζονίου. Με τα ζώα, όμως, εξασκείται πολύ το αίσθημα της δικαιοσύνης».

 - Και της υπευθυνότητας;

 «Κατά κύριο λόγο. Η Χρυσηίδα, κάθε πρωί -με παρεκτροπές βέβαια, γιατί δεν είναι μεγάλο παιδάκι- φροντίζει να έχει νερό και φαγητό το γατί της. Δεν το θυμάται πάντα, αλλά βρίσκεται στο πλαίσιο "μαθαίνω να φροντίζω ένα πλάσμα"».

 - Σε ποια ηλικία αποκτήσατε το πρώτο σας ζώο;

 «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς ζώα», είπε στον Τηλεθεατή.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενω απο τα σιριαλ που παιζει η εν λογω κυρια μαθαινουμε αξιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σίριαλ που παίζει είναι μια χαρά πετυχημένο, καλογυρισμένο και με εξαιρετικούς ηθοποιούς είναι αυτό που λέμε καλή τηλεόραση ενώ τα ριάλιτι δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα και είναι κακή τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε γεια η γυναίκα χωρίς όνομα φέτος θα κάνει 30αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θέλει να μας πει η συριζαία;; Ότι απο το έργο που παίζει θα γίνουμε επιστήμονες;; Η θα μάθουμε πράγματα χρήσιμα;; χαχχαχα.
    Δεν έχουμε ανάγκη τα σήριαλ καλή μου, ζούμε στον πραγματικό κόσμο εμείς , όχι στον υποκριτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι σίγουρος ότι έχετε αντιληφθεί τα λεγόμενά της και απλώς φοβάστε να το παραδεχτείτε.

    Η σειρά στην οποία παίζει δεν θεωρείται η νούμερο ένα σειρά όλων των εποχών, ωστόσο έχει να σου προσφέρει κάτι που τα ριάλιτι επ ουδενί δεν στο προσφέρουν...ποιότητα!

    Όποιος προτιμάει να βλέπει Survivor και Power love πολύ καλά κάνει γτ προφανώς τέτοια προγράμματα τον ευχαριστούν. Όμως, πρέπει να παραδεχτεί ότι δεν έχουν να διδάξουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συγκεκριμενη λεει συνεχως τα ιδια και τα ιδια οπου γινεται σε τρομερο βαθμο βαρετη και κουραστικη.Λοιπον απο τα ριαλιτι δεν μαθαινεις ενω απο τις χαζοσαπονοπερες που παιζει αυτη μαθαινεις κάτι;Ε λοιπον μπορει να μην ειναι αθλητικος τυπος αυτη,αλλά τα παιχνιδια επιβιωσης εχουν βαλει σε πολλους στη ζωη τους τη γυμναστικη,την προσεγμενη διατροφη(που απ'οτι φαινεται αυτη ουτε καν γνωριζει),την ομαδικοτητα.Οι προσκοποι ΑΣΧΕΤΗ Τουμασατου δεν εχουν καμια σχεση,οι προσκοποι ειναι η πρωτη επαφη με τη φυση και την ομαδικοτητα,αυτα ακομη και ενα παιχνιδι επιβιωσης μπορει να τα εξελιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μην συγκρινετε εσκεμμενα(για να φυγετε απο το θεμα μερικοι)το power of love.Για παιχνιδι επιβιωσης μιλανε ξεκαθαρα.Οπως επισης μαθαινει καποιος στο παιχνιδι επιβιωσης να αρκειται στα λιγα εστω και ετσι και να μην προτιμα κολλεγια,ιδιωτικα και χλιδες....Ετσι κυρα Τουμασατου;Εσυ ξερεις απο χλιδες αλλωστε.Αντε γυρνα στην κόκκινη τρυπα σου τωρα.....ΑΝΟΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πετυχημενο με 20% το ανωτερο;με εξαιρετικους ηθοποιους οπως και ο Βλοντακης,Τουμασατου κλπ;καλογυρισμενο στα Σπάτα;Χαλαρωστε λιγο και δειτε την πραγματικοτητα,αρες μαρες κουκουναρες ειστε κάποιοι.Σιγα την σαχλαμαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Guys, λίγο να συνέλθουμε ετσι? Ο κάθε ένας έχει την άποψή του και είναι απολύτως σεβαστή. Το να προσφωνείτε μερικοί εδώ μέσα την κα. Τουμασάτου ως Ανόητη, δεν προσβάλει αυτήν, αλλά ξεκάθαρα εσάς. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεσσία 4.08 βλέπεις εσυ την πραγματικότητα και εμείς απέχουμε πολύ απο αυτήν? Καλέ συνέλθετε λίγο μερικοί και συνηδειτοποιήστε ότι γελοιοποιήστε ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την προσφωνουμε με βαση αυτα που λεει,αν λεει ανοησιες προφανως και ειναι ανοητη.Και αυτα ποε λεει και εχει πει κατα καιρους προσβαλλουν την ιδια και αυτους που την στηριζουν.Όσο για το ποιος βλεπει την πραγματικοτητα σαφως και την βλεπω γιατι δεν ειμαι χαζοφαν σαπουνοπερων και πόσο μάλλον αυτης της συγκεκριμενης.Δεν συνεχιζω,ανωφελο....Το μυαλο μπαινει με σκεψη αλλά μάλλον κάποιους τους το καινε οι τηλενουβελες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο για το ποιος γελοιοποιειται ανεπανορθωτα ειναι κάτι χαζοφαν της συγκεκριμενης που παρακολουθουν πρωιναδικα και τηλεσαπουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E τότε νιώσε τι σημαίνει ποιότητα και ήθος βλέποντας Nomads, Survivor, Power and Game of Love, GNTM, Master Chef και λοιπά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξηγησα και παραπανω και επιμενεις στις βλακειες σου εσκεμμενα και εσυ.Ενω αυτη ποιει ηθος και ποιοτητα με τις σαχλαμαρες που παιζει.....Μαλιστα καταλαβαμε τι ποιοτητα διαθετετε μερικοι...Δεν υπαρχουν μόνο τα προγραμματα που ανεφερες και η Τουμασατου.ΞΥΠΝΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !