Επίσημο ! Οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ κάνουν πρεμιέρα στις...

6

Όπως σας γράψαμε χθες, οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ δεν γίνεται να βγουν 23 Σεπτεμβρίου, όπως σχεδιαζόταν, αλλά θα έπαιρναν μια μικρή παράταση. Το νεότερο πλάνο του καναλιού ήθελε το σίριαλ να σηκώνει αυλαία στις 29 /9, όπως τελικά και θα γίνει. Η απόφαση ,λοιπόν, ελήφθη και η ημέρα πρεμιέρας κλείδωσε κι επίσημα . Οι ''Άγριες μέλισσες'' πέφτουν στη μάχη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με διπλό επεισόδιο, και θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.45 τη νύχτα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλη επιλογη για ημερα πρεμιερας. Μενει να δουμε τι θα βαλει ο ανταγωνισμος απεναντι, λογικα θα πεταξουν κανα εξτρα επεισοδιο gntm. Οσο για το voice στον σκαι δεν ξερω αν θα προλαβουν να ξεκινησουν τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άγριες μέλισσες και το κόκκινο ποτάμι είναι οι σειρές που ανυπομονώ να δω. Ελπίζω να μην παίζουν απέναντι. Βρε αντ1 γιατί στις 22:45; Γιατί; Και με τις καθυστερήσεις 23:00. Γιατί καλέ μου αντ; Εμάς που κοιμόμαστε νωρίς γιατί δουλεύουμε δεν μας σκέφτεστε; Στις 22:00 μια χαρά ήτανε; Τι θα βάλεις εκείνη την ώρα; Το ανούσιο μην ψαρώνεις; Θα μας ξενυχτήσετε φέτος. Αν αντέξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα 10:13 δεν μπορεί να μπει πριν τις 23:00 το βράδυ γιατί έχει σκηνές που δεν επιτρέπεται εκείνη την ώρα αφού δεν το επιτρέπει και ο νέος νόμος για τα σήματα καταλληλότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η σειρά είναι έτσι όπως ακούγεται, τότε θα πάρει όλο το χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά γι'αυτό υπάρχει και το webtv για να δείτε τη σειρά. Άλλωστε, από αυτά που έχω καταλάβει για αυτή την ώρα ταιριάζει η σειρά. Δεν είναι οικογενειακή κωμωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκε ολοκληρωμένο τρέιλερ και είναι απολαυστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !