Απίστευτες δηλώσεις! Αρναούτογλου για κόντρα Λιανού-Λιάγκα: «Για τέτοια ζείς. Για μίση και ίντριγκα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, από τη μία πλευρά και τον Γιώργο Λιάγκα από την άλλη. Στη μέση μπήκε μάλιστα και ο Δημήτρης Παπανώτας. Αφορμή στάθηκαν σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, σχετικά με την ενδεχόμενη παρουσίαση του The Voice από τον Γιώργο Λιανό.

Ενώ ο Γιώργος Λιανός είπε αυτά που ήθελε να πει με ένα ιδιαίτερο, χιουμοριστικό τρόπο, ο Γρηγόρης φαίνεται ότι το πήρε πιο σοβαρά το θέμα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο ρε Γρηγόρη. Επιτέλους κάποιος τους έβαλε στη θέση τους και βγήκε και η Σκορδά να πει τι ? Γελοίοι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όπως είχα ξαναγράψει πριν λίγες μέρες φέτος με τόσες σχολιαστικές εκπομπές θα ζήσουμε εποχές Κους Κους και Αλτερ. Μπρος πίσω που έλεγε ο Ποπωτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει σκληρό γκοσιπ κάνουνε. Ο κόσμος τους κράζει όμως αμφότερους και από ότι είδα πέσανε και σε νούμερα. Στο Τουίτερ ειδικά δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια κους-κους και μπλα μπλα,τότε ηταν βελουδινα,τωρα που δινουν και όλοι οι ηλιθιοι τροφη απο instagram κλπ....χαχαχα σουργελοτιβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αληθεια ειπε ο Γρηγορης. Για να κανει τηλεθεαση ο Λιαγκας και η Σκορδα κραζουν ανθρωπους και το κυριοτερο ειναι οτι κραζουν ανθρωπους στο ξεκινημα τους. Αυτο βγαζει κακια και ανασφαλεια. Ο Παπανωτας θιχτηκε γιατι του ειπαν για τα απλυτα του. Ο Παπανωτας που εχει αφησει υπονοουμενα για Μπαλατσινου και αλλες. Και τωρα ο Λιαγκας παιζει Σκορδα και η Σκορδα Λιαγκα για αυτο και η τηλεθεαση πηγε στον πατο και για τους δυο. Εβδομαδα πρεμιερας η Σκορδα και μονο μια μερα εκανε εικοσι.Δεν ενδιαφερουν τον τηλεθεατη αυτα. Ας το καταλαβουν και στον αντενα και μην καταντησουν την πρωινη ζωνη τους.... Αποκαλυπτικα. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !