Το συγγνώμη και η απάντηση για τα νούμερα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Και το tvnea.com έπεσε "θύμα" της fan page στο facebook του δημιουργού Ανδρέα Γεωργίου με πάνω από 100.000 likes. 

Και σαν site και εγώ προσωπικά ζητώ συγγνώμη που δεν διασταυρώθηκε το ότι το συγκεκριμένο σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από την δημοφιλή fan page του. 

Όσον αφορά, βέβαια, το σχόλιο σαν σχόλιο θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως εδώ και δύο χρόνια περίπου το tvnea.com δημοσιεύει αποκλειστικά το δυναμικό κοινό 18-54. Και αυτό φυσικά συμβαίνει, επειδή σύμφωνα με αυτά τα νούμερα, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί διαμορφώνουν το πρόγραμμά τους. Δεν είναι τυχαίο που σε κάποια κανάλια, οι παρουσιαστές και τα στελέχη δεν λαμβάνουν καν το σύνολο και το ότι σε κάποια συμβόλαια παρουσιαστών υπάρχουν ρήτρες τηλεθέασης, που αφορούν αποκλειστικά το δυναμικό κοινό. 

Το ίδιο ισχύει και για τους διαφημιστές, οι οποίοι αποφασίζουν το πως θα διαθέσουν τα χρήματά τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τηλεθέασης του κοινού 18-54. 

Μάλιστα, από τη στιγμή που πλέον το δυναμικό κοινό δεν περιορίζεται μόνο στο 15-44, θεωρήσαμε πως το ηλικιακό φάσμα 18-54 είναι αρκετά ενδεικτικό της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό που όλοι στις αποτυχίες θυμούνται το σύνολο όταν ξεκάθαρα τα πάντα και το σημαντικότερο τις διαφημίσεις τις καθορίζει το δυναμικό (δεν μιλάμε για νεανικό πια) να το κοιτάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !