Πέτα τη φριτέζα: Η χρεοκοπία,η μυστηριώδης γυναίκα και το λαθρεμπόριο...Οι εξελίξεις και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη και η ηρεμία στην «Λαγουδέρα» δεν υπάρχει πλέον.

 Στα τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου της σειράς, αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό για τη σχέση του Κίμωνα με τον Ανδρέα. Ωστόσο, ο β’ κύκλος τους βρίσκει σε διαφορετικές χώρες.

 Ο Κίμωνας Ορλόφ, καταστρέφεται οικονομικά, αφού ο υπεύθυνος που είχε αφήσει στο εστιατόριό του στην Φλωρεντία τον οδήγησε στην χρεοκοπία. Την ίδια στιγμή στη «Λαγουδέρα» τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, αφού με την βοήθεια της Ζαμπέλας το εστιατόρια περνάει σε Ρώσους επενδυτές.

 Ο Αντρέας μαθαίνει για τη χρεοκοπία του Κίμωνα και στέλνει τον Λάκη (Ηλίας Μουλάς) και τον Σωκράτη (Λεωνίδας Μαράκης) στη Φλωρεντία για να τον φέρουν πίσω. Η επιστροφή του Κίμωνα θα είναι επεισοδιακή.

Τώρα ο... 12άστερος, χωρίς φήμη και χρήματα, πρέπει να στήσει τα πάντα από την αρχή και σύντομα θα καταλάβει με τη βοήθεια του πατέρα του ότι ο μόνος δρόμος για να τα καταφέρει είναι... η φριτέζα!

 Εν το μεταξύ, μια γυναίκα εισβάλει με ψεύτικη ταυτότητα και μια αποστολή που θα φέρει ανατροπές, καθώς η «Λαγουδέρα» μετατρέπεται εξαιτίας της σε κέντρο διεθνούς λαθρεμπορίου διαμαντιών.

Πηγή: Τηλέραμα&Τηλεθεατής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια