Σταμάτης Μαλέλης : «Ο Θέμος και η Ρούλα είναι αναντικατάστατοι» !

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε σχεδόν όλα τα «δυνατά» ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρχής γενομένης από τον Γιώργο Λιάγκα που υπήρξε «τηλεοπτικό του παιδί». Tα είπε όλα στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή " Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα " .

«Νομίζω ότι τον Γιώργο δεν τον ξέρουν οι περισσότεροι. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα, πολύ διαβασμένος, με ποιότητα. Είναι επάγγελμα αυτό που κάνει και το κάνει πολύ καλά». Ο κ. Μαλέλης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε πάρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. «Είναι ένα παιδί που αγωνίστηκε πάρα πολύ για να φτάσει εδώ».

Για τον ίδιο, απώλεια μεγάλη από την τηλεόραση είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, ενώ εξίσου αναντικατάστατη είναι και η Ρούλα Κορομηλά.Καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια θεωρεί αντικειμενικά ότι είναι η Σία Κοσιώνη ενώ στους άνδρες ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος.Καλύτερη στην ψυχαγωγία θεωρεί την Ελεονώρα Μελέτη: «Έχει αυτό το αυθεντικό, το ζεστό, το γλυκό. Είναι κανονικός άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

«Ό,τι άποψη και να έχω μπορώ να πως ότι μετά από τόσα χρόνια δεν είναι καλή η Μενεγάκη;» συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα να δοκιμάσω τον Αντώνη Ρέμο σε μία μουσική εκπομπή», είπε, κάτι που συζητείται έντονα στο One όπου ο κύριος Μαλέλης είναι σύμβουλος ενημέρωσης.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αγορι μου καιρος να πας σπιτι σου, αν θεωρεις την Κορομηλα αναντικαταστατη τι να λεμε , επισης αν ανασταινεις παλιακους αποτυχημενους παρουσιαστες πχ Λαμπιρη η ασχετους οπως Συνατσακη κατσε καλυτερα και ξεκουρασου. Μια φορα και εναν καιρο εκανες καλες ειδησεις απο εκει και μετα το χαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κορομηλά όντως είναι η μοναδική που κατάφερε να κάνει το κλασικό προσωποκεντρικό variety show - το πιο δύσκολο είδος show γιατί ο ρόλος του παρουσιαστή είναι ο κορμός όλης της εκπομπής κι όχι απλά διεκπεραιωτικός όπως στα διάφορα talent shows που έχουμε σήμερα - για 8 ολόκληρα χρόνια. (2 στο ''Ciao Ant1'' και αλλα 6 στο ''Μπραβο''.) Πόσες και πόσοι δεν προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο μετά και απέτυχαν παταγωδώς. Με εξαίρεση φυσικά των Γιώργο Μαρίνο (''Ciao Ant1'' μετα τη Ρουλα), τον Βλάσση Μπονατσο (''Αλλα κολπα'') και τον Αρναούτογλου (''Πολύ την Κυριακή''). Όλοι άνδρες. Καμία γυναίκα.

    Για τον συγχωρεμένο τον Θεμό τηλεοπτικά τεράστιο μέρος της επιτυχίας του το χρωστάει στον Βαγγέλη Περρή και τα εκπληκτικά βιντεάκια του....Ουσιαστικά ο Περρής ήταν το ''ΟΛΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !