Τατιάνα Στεφανίδου: «Αρχικά μου είχαν πει ότι η εκπομπή θα σταματήσει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή της Παρασκευής ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια, μετά από χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής πορείας, φέτος, μετακόμισε για πρώτη φορά στη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου. Η Τατιάνα μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια γι’ αυτή την αλλαγή και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Άρχισα μετά να το σκέφτομαι όχι απλά θετικά γιατί αυτό που κάνω τώρα μ’ αρέσει, άρχισα να λέω ότι θα είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο πρόγραμμα είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Ότι θα ήταν μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση, δηλαδή να μπορώ να πηγαίνω στα θέματα, να κάνω κι εγώ γυρίσματα, να πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Να κάνω, δηλαδή, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης, γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Τατιανα μπορει να χαρακτηριστει ως... κατσαριδα. Με τη καλη εννοια. Παντα καταφερνει και ανανεωνει την εκπομπη της και με αυτο το τροπο να ''επιζει '' τηλεοπτικα. Μας αρεσει δε μας αρεσει Παπαδακης, Νικολουλη, Μενεγακη, Τατιανα ειναι οι παρουσιαστες που καθε χρονο εδω και 20+ χρονια εχουν εκπομπη. Οι 3 πρωτοι ουσιαστικα κανουν την ιδια εκπομπη. Η Τατιανα εχει κανει απο βαρια κιτρινη εκπομπη μεχρι hardcore κοινωνικη εκπομπη ενω εχει δοκιμαστει και σε μαγκαζινο. Συν σε ολα αυτα η παρουσιαση του Fame Story και τα Καλλιστεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !