Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα για το εστιατόριο της Πάρου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Πρώτη μέρα που βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΣΚΑΪ και ξεκίνησαν οι παρεξηγήσεις. Μια αναφορά που έκανε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την ώρα της συζήτησης για τον λογαριασμό που έκανε η Μόνικα Μπελούτσι σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της γνωστής σεφ.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βάζει τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας τα εξής:

«Αχ βρε Γιώργο Λιάγκα μας έλειψες είναι η αλήθεια! Καλή αρχή λοιπόν σε σένα και στην ομάδα σου και καλή σεζόν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά και ξέρεις ότι το εννοώ. Όμως την πρώτη βόμβα σε μένα την έριξες βρε;

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους λοιπόν, γιατί άρχισαν να καταφθάνουν μηνύματα από παντού και αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που γράφουν ανακρίβειες και άτοπες πληροφορίες! Εγώ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Εκεί λοιπόν, πριν από 23 χρόνια, το 1996, με τον άνδρα μου Μανώλη, ανοίξαμε το εστιατόριο Παπαδάκης στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.

Για σχεδόν μία δεκαετία αλλάξαμε το γαστρονομικό σκηνικό της Πάρου και φεύγοντας από το νησί είχα ήδη αλλάξει και εμπνεύσει πολλούς. Το μυστικό μου ήταν αυτό: Τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, ντόπιοι παραγωγοί μόνο, επίλεκτα ιδιαίτερα υλικά από τα γύρω νησιά και η γεύση της Πάρου, παρέλασαν στα τραπέζια μου και με την σειρά τους οι φανατικοί μου πελάτες παρέλαυναν κάθε χρόνο στα περιζήτητα τραπέζια της Αργυρώς.

Από το 2005 το εστιατόριο Παπαδάκης μεταφέρθηκε με επιτυχία στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας. Μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να αλλάξω όνομα στο εστιατόριο μου, γιατί έγραψε και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του καθημερινά με επιτυχία εδώ και 23 χρόνια.

Ποτέ δεν είχα στην Πάρο άλλο εστιατόριο με άλλο όνομα. Μόνο τα παιδιά μου εδώ και 3 χρόνια τρέχουν με επιτυχία το δικό τους εστιατόριο Σταθερός στην Νάουσα και έχουν την στήριξη και την βοήθεια του εστιατορίου Παπαδάκης.

Αυτά λοιπόν για την ιστορία και μόνο. Το όνομα μου το φυλάω σαν θησαυρό και το εστιατόριο μου ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, είναι η προίκα μου που την κεντώ 23 ολόκληρα χρόνια με μεράκι αγάπη κόπο και πολύ σεβασμό σε όσους μας επισκέπτονται».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν τρωει ο Λιαγκας τζαμπα στο εστιατοριο κσι την κραζει;Ειτε γιατι θα μαγειρευει απεναντι του στην Μενεγακη;. Απο τωρα αρχισε να κραζει για να κανει τηλεθεαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε πάντα έτσι κάνει κράζει κράζει και μετά βγαίνει και λεει εεε συγγνώμη δεν το εννοούσα ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !