Οριστικό τέλος για το Ου φονεύσεις και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας...

8

Η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Ου φονεύσεις» σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του OPEN την προηγούμενη σεζόν και η μοναδική σειρά που έκανε διψήφια νούμερα.

 Κι ενώ οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τα εναπομείναντα επεισόδια να προβληθούν τον ερχόμενο Οκτώβρη, τελικά, άλλαξαν τα σχέδια των νέων διευθυντικών στελεχών του σταθμού. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να «παγώσουν» τη σειρά και να βγάλουν μόνο την εβδομαδιαία, πολυδάπανη, δραματική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη που αφορά την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

 Ωστόσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο συζητήσεων μήπως παρουσιάσουν κάποια νέα πρόταση από τον Γενάρη του 2020.

 Πηγή: MYtv

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το όπεν προβλέπω να κάνει νούμερα κατώτερα και από του epsilon. Κρίμα αυτή η σειρά να μην παίζει κάπου. Ας την πάρει πάλι ο άλφα η ο Αντ1 που κάνουν σειρές. Ήταν φοβερά πολλά από τα επεισόδια περισυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διψηφια το ου φονευσεις?μπα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω να κανουν το σικουελ απο τα μαυρα μεσανυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Open ειναι το μοναδικο καναλι που κοβει οτι παει καλα...μια η πρωινη ενημερωτικη ζωνη, μια που αφησαν τον Μουτσινα να φυγει (επρεπε να του κανουν ανανεωση απο την ανοιξη) μια το Ου Φονευσεις. Δηλαδη παλι καλα να λεμε που ακομα εχει η μεινει η Μαυραγανη. Α ρε Ιβαν, πετας που πετας λεφτα δωσε και σε μας κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α σε παρακαλώ είσαι άδικος. Κράτησε τα διλήμματα και τη Μεϊμαρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι οπως το πάνε θα κανουν χαμηλότερο μεσο ορο απ οταν ηταν διεθυντης ο φουρθιωτης...κριμα τα λεφτα του ιβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο ήταν το αγαπημένο μου το τα είχα δει όλα τα επεισόδια και έκανε διψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντελώς λάθος κινήσεις το OPEN...

    Μια σειρά είχε πέρυσι που πραγματικά άξιζε - και ξεχώρισε μεσα στο σύνολο των σειρών ολων των καναλιων την περσινή σεζον - και την παγώνει... Και διψήφια έκανε στο νεανικό κοινό αρκετές φορές και τα επεισόδια έμπαιναν στις τάσεις του youtube και έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες views και θετικές κριτικές πήρε - ειδικά όσο προχωρούσαν τα επεισόδια και ξαναέβρισκαν τον ρυθμό τους οι συντελεστές. Επίσης όσο περισσότερα επεισόδια γύριζαν τόσο μεγαλύτερο αρχείο σε αυτοτελή επεισόδια θα είχε το καναλι για να τα επαναπροβάλει στη late night ζώνη μαζί με τις ξένες αστυνομικές που βάζει.

    Αν'αυτού θα έχουμε περισσότερες χαμηλής ποιότητας παραγωγές του Νικου Κοκλώνη, Αννιτες Πανιες και διλήμματα με Μαρα Μειμαριδη στην Καινουργιου... Ήθελε να κάνει και το νεο Mega ο Σαββίδης...τρομάρα του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !