Τατιάνα Στεφανίδου: Το νέο δίδυμο στην εκπομπή της και η αλλαγή στη θεματολογία

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Αν και η ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν είναι αυτή που ενθουσιάζει την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά ούτε και τα νέα δεδομένα από τον ΣΚΑΪ (μισθολογικά, εργασιακά αλλά και οι αλλαγές στο ύφος της εκπομπής), ωστόσο, η δημοσιογράφος θα κάνει την καρδιά της πέτρα και θα την υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα το κανάλι του Νέου Φαλήρου της ζήτησε παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να βρει κάτι άλλο ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχει ξεκινήσει η εντατική προετοιμασία αλλά και η αναζήτηση νέων συνεργατών καθώς οι παλιοί απολύθηκαν και μόνο κάποιοι θα ανανεώσουν τη σύμβασή τους.

Ωστόσο, θα υπάρξουν και νέα μέλη στην εκπομπή αλλά και νέες στήλες, καθώς μετά από απαίτηση του σταθμού η εκπομπή χάνει κάτι από τον κοινωνικό χαρακτήρα της και γίνεται περισσότερο lifestyle, ένα είδος που επίσης ξέρει καλά η Τάτι.

Ετσι, παράλληλα με τα εγκλήματα και τις δικαστικές υποθέσεις που περιορίζονται αρκετά, αυτό που απλώνεται είναι το Lifestyle με θέματα και συντεύξεις από τον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ σε μια προσπάθεια να υποστηρικτούν και οι εκπομπές του ΣΚΑΪ, αλλά και τα πρόσωπα που τις υπηρετούν. Παράλληλα, προστίθεται στην παρέα και ένα ραδιοφωνικό δίδυμο: η Ζωή Δημητρίου μαζί με τον Κώστα Μπουρούση που παρουσιάζουν στο ραδιόφωνο του σταθμού Θέμα 104,6 τα “Fake news” καθημερινά ξεχωρίζοντας για το πικάντικο σχόλιό τους.



tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την κατεστρεψε ο Σκαι την Στεφανιδου. Αντε παλι στο κουτσομπολιο η Στεφανιδου. Ουρα του Λιαγκα καταντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλύτερη εκπομπή της Τατιάνας από όλα αυτά τα χρόνια που έχει κάνει ποτέ ο Σκάι την έκανε χίλια κομμάτια και την αποτελείωσε μία και καλή.
    Τώρα θα δείξει τι θα γίνει η θα πάει χάλια και θα πέσει αρκετά η θα είναι περίπου στα ίδια ποσοστά με το καθημερινό μιας που πάει Σ/Κ μιας που έχει αλλάξει ριζικά θεματολογία.


    ΥΓ.Τα δυνατά χαρτιά σου δεν τα πετάς και δεν τα διαλύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συμπαθω τη Στεφανιδου - το αντίθετο θα ελεγα...ΑΛΛΑ πραγματικα απορω πως δεχθηκε τετοια επαγγελματική υποβαθμιση και τετοιο πισωγυρισμα σε αυτα που για χρονια προσπαθησε να αποτιναξει απο πανω της.

    Τοση λύσσα να ειναι ΚΑΘΕ χρονο στο γυαλι??? Αν δεν της καθοταν φετος κατι καλο, ας καθοταν και μια χρονια εκτος tv...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το στιλ και οι απόψεις του Κ. Μπουρούση θα αρέσουν στο τηλεοπτικό κοινό; Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλυτερη εκπομπη της τηλεορασης αποκαλειτε την εκπομπη της Τατιανας? ε τωρα τα ειδα ολα και γελασα με τη ψυχη μου πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !