Άγριες Μέλισσες: Γνωρίστε την οικογένεια Σεβαστού

0


Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης):

 Ο φόβος και τρόμος του χωριού. Ο Δούκας είναι ο 55χρονος μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής. Παντρεμένος με τη Μυρσίνη, πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης. Σκληρός, αδίστακτος, υπέρμετρα φιλόδοξος και βαθιά συντηρητικός, θέλει από την αρχή να βάλει στο χέρι τα χωράφια των τριών κοριτσιών για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδια του και δεν διστάζει να φτάσει ακόμα και από έγκλημα για να πετύχει τον σκοπό του. Μετά τον θάνατο του γιου του Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

Ανέτ Ρουσσώ (Κάτια Δανδουλάκη): 

Η μεγάλη αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη έρχεται από το Παρίσι και ξεχωρίζει από όλους τους κατοίκους του χωριού. Η Ανέτ θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό για να ξεδιπλωθεί όλη η πικρή ιστορία ανάμεσα στον Δούκα και τον Μιλτιάδη και ν' αποκαλυφθεί η εξαπάτηση του Δούκα προς τον αδελφό του. Η Ανέτ θα εμπλακεί σε μια ρομαντική, ερωτική σχέση με τον Νέστορα, που θ' αφήσει εποχή!

Μυρσίνη Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου):

Η αριστοκράτισσα του χωριού η οποία είναι σύζυγος του Δούκα. Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και θα μισήσει με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της, καθώς πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της Σέργιου. Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, θα φέρει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο. Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της.

Σέργιος Σεβαστός (Ανδρέας Κωνσταντίνου):

Ο εν δυνάμει διάδοχος του πατέρα του, Δούκα καθώς είναι ο πρωτότοκος. Τον αναγκάζει ο πατέρας του να παντρευτεί την Ελένη Σταμίρη για να πάρουν στα χέρια τους τα κτήματα των κοριτσιών, ωστόσο έχει ένα τραγικό τέλος.

Κωνσταντής Σεβαστος: (Γιάννης Κουκουράκης}.

Ο παρείσακτος της οικογένειας. Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτήτρια του καφενέ του χωριού, Βιολέτα.

Νικηφόρος Σεβαστός (Ανάστασης Ροϊλός):

Ο ρομαντικός επαναστάτης. Ο μικρός γιος της οικογένειας των Σεβαστών και ο αγαπημένος γιος της μάνας του Μυρσίνης. Έχει ζήσει στο εξωτερικό, έχει μοντέρνες ιδέες και είναι ο μορφωμένος από το Παρίσι. Οι όροι που θέτει για την παραμονή του στο πατρικό του είναι δύο: Η διαχείριση της περιουσίας θα γίνεται όπως θέλει αυτός και η οικογένεια του να δεχτεί για γυναίκα του την αδελφή της Ελένης, Ασημίνα.

Πηνελόπη Σεβαστού (Μαρία Πετεβή):

Η 20χρονη μικρή κόρη του Δούκα, η οποία είναι η αδυναμία του πατέρα της. Ζηλεύει παράφορα τις όμορφες αδελφές Σταμίρη. Η Πηνελόπη θα παντρευτεί έναν άντρα που της διαλέγει η μητέρα της, αλλά κοντά του δεν θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη.

Μιλτιάδης Σεβαστός (Γιώργος Γάλλος):

Ο αδελφός του, ο Δούκας, του στέρησε το μερίδιο του στην πατρική περιουσία. Συνταξιούχος του ελληνικού στρατού, χήρος και πατέρας δύο παιδιών (του Λάμπρου και του Γιάννου). Μια ζωή προσπαθεί να καταπιέσει τον θυμό του για τον αδελφό του.

Λάμπρος Σεβαστός (ΔημήτρηςΓκοτσόπουλος):

Ο μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Ο προοδευτικός και χαμηλών τόνων δάσκαλος που θα ορθώσει το ανάστημα του στον θείο του, Δούκα Σεβαστό. Ο Λάμπρος είναι ο μεγάλος έρωτας της Ελένης. Επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στο χωριό όμως, παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Πρόδωσε την Ελένη γιατί οι πατεράδες τους δεν ήθελαν αυτή τη σχέση.

  Γιάννος Σεβαστός (Ιωάννης Αθανασόπουλος):

Ο μικρός γιος του Μιλτιάδη. Η ψυχική του ασθένεια, που εμφανίστηκε λίγο πριν από την ενηλικίωση του, είναι ο καημός του πατέρα του και ο δικός του προσωπικός Γολγοθάς. Θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για τον φόνο του Σέργιου. Θεοδοσία Σεβαστού (Χριστίνα Φαμέλη): Η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης, η γυναίκα του Λάμπρου. Είναι γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα, λατρεύει τον Λάμπρο και είναι με όλη τη σημασία της λέξης μια κόρη για τον Μιλτιάδη. Είναι, προσκολλημένη στις παραδόσεις, φοβάται τις αλλαγές και την ανησυχούν οι επαναστατικές ιδέες του άντρα της.

Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !