Αυτό είναι το φετινό ΠΡΩΙΝΟ - Αύριο η πρεμιέρα της Φαίης στον ANT1...

3

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ  
ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!  

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ 

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά, αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι ,άλλωστε ,διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά. 

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ. 


Στη συνέχεια, η Φαίη δίνει ραντεβού με τη Λίτσα Πατέρα στο καθιστικό, για τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο. Περνάει μια βόλτα από την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος θα μοιράζεται και φέτος τις ευφάνταστες συνταγές του αλλά και τα μυστικά του καλού φαγητού. 



Βρίσκει τη Ράνια Θρασκιά στην πολυθρόνα όπου της αναλύει θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. Ανταμώνει τη Νάνσυ Παραδεισανού και μιλούν για αγαπημένα πρόσωπα και φωτίζουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας τους. 

Δίνει ραντεβού με τον καταξιωμένο παιδίατρο ,Δρ. Σπύρο Μαζάνη, ο οποίος είναι ο πιο χρήσιμος σύμβουλος ειδικά σε θέματα υγείας νεογνών. Αφήνεται στις εξαιρετικές γνώσεις του διαιτολόγου – διατροφολόγου, Κωνσταντίνου Ξένου. 

Ρωτάει τη γνώμη του interior designer, Νίκου Κωνστάντη για το πώς θα κάνουμε πιο λειτουργικό και όμορφο τον προσωπικό μας χώρο. 

Συναντά τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη, και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες του. Κι όταν ανοίγει τα παράθυρα, η θέα θα έρχεται τόσο από την Αθήνα, χάρη στον Χρήστο Νέζο αλλά και τη Θεσσαλονίκη με την Πολυξένη Καραμίχα. 

Αγαπημένα πρόσωπα της Φαίης έρχονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες για να συνυπάρξουν σ’ ένα δυναμικό τρίωρο που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. 

Καλεσμένοι στο studio του «Πρωινού» θα είναι πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που εμπνέουν και δίνουν κουράγιο μέσα από τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες. Επίσης, τη νέα σεζόν θα μάθουμε περισσότερα για τη μόδα, την ομορφιά αλλά και πολλά χρηστικά tips που θα μας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. 

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε ημέρα στις 10:00 «Το Πρωινό» επιστρέφει με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Πράτανο, βοηθό αρχισυντάκτη τη Βένια Καραγιάννη, και υπεύθυνο καλεσμένων τον Μανώλη Σκοπελίτη. 

Η Φαίη και η παρέα της μας περιμένουν να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε. Όπως κάνουμε μαζί κάθε μέρα, τόσα χρόνια!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα ιδια και τα ιδια. 🤔🤔🤔🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ ο οι υπόλοιπες εκπομπές μεταλαχτηκαν.... έχουμε πήξει στην εξέλιξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πρόσωπα ίδια αλλαγές ώρας στηλών υπάρχει??? αν δεν έγιναν τα ίδια και τα ίδια θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !