Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ο Alpha δεν έπρεπε να σταματήσει το «Σόι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Για την απόφαση του Alpha να σταματήσει την σειρά «Το σόι σου» μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. 

 ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για το πως ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε ότι η σειρά κόβεται μετά από πέντε χρόνια, αλλά και για τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Πώς αντιδράσατε όταν σας είπαν ότι από τον Alpha ότι ύστερα από πέντε χρόνια μεγάλης επιτυχίας το «Σόι» θα ολοκληρώσει τον κύκλο του;
«Δεν μου άρεσε καθόλου! Κι όποιον συνάδελφο κι αν ρωτήσεις, το ίδιο θα σου πει. Κλαίγαμε όλοι! Ξέρεις όμως ποιο είναι το περίεργο. Δεν είπαμε αντίο. Είπαμε «Εις το επανιδείν». Το «Σόι» για όλους εμάς που δουλεύαμε εκεί ήταν το σπίτι μας. Δεν ήταν λοιπόν καθόλου εύκολο να το αποχωριστούμε. Και νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά και για όλους τους τηλεθεατές. Κι αυτό φαίνεται από τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που κάνει ακόμα και όταν προβάλλεται σε επανάληψη. Και η γκάμα των τηλεθεατών που το παρακολουθούσε ήταν από 7 μέχρι 107 ετών. Αν με ρωτάς, πιστεύω ότι ο Alpha δεν έπρεπε να σταματήσει το «Σόι» γιατί ήταν ένα πολύ δυνατό χαρτί. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα».

Πώς ήταν το τελευταίο γύρισμα;
«Υπήρχε φοβερή συγκίνηση, ουσιαστική και γλυκιά. Δεν είναι ότι υπήρχε στεναχώρια ή ότι είχαμε θυμώσει με το κανάλι που αποφάσισε να τη σταματήσει, γιατί είχε κρατήσει πέντε χρόνια, μη λέμε και σαχλαμάρες. Και όλο αυτό το διάστημα είχαμε τρομερή στήριξη και φροντίδα. Αλλά υπήρξε συγκίνηση από όλους μας. Ήταν και το κείμενο πολύ συγκινητικό, με αποτέλεσμα όταν γυρίζαμε τις τελευταίες σκηνές ρημάξαμε στο κλάμα! Πέφταμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και αυτό που είπαμε είναι ότι «δεν θα χαθούμε».»

Επικοινωνείτε τώρα με συμπρωταγωνιστές σας από το «Σόι»;
«Και βέβαια. Με όλους. Και θέλω να ξέρω τι κάνουν… Ήμασταν σε ένα γύρισμα σε ένα τραπέζι με τον Μελέτη Ηλία, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Ιωάννα Ασημακοπούλου, τη Βίβιαν Κοντομάρη – ο Ζησάκης δεν ήταν γιατί είχε φύγει- και με ρωτάνε τα παιδιά «Γιατί χαμογελάς;». «Πως θα ήθελα να είμαστε όλοι σε ένα θίασο!» τους απάντησα. Αυτό για να το πει ένας ηθοποιός πάει να πει ότι με αυτούς τους συναδέλφους αισθάνεται καλλιτεχνική σιγουριά. Είναι όλα τους πολύ ταλαντούχα παιδιά και μπορούν να κάνουν καταπληκτικά πράγματα στο θέατρο»

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ 20ΑΡΙΑ ....Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΡΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητα από νούμερα, οι ηθοποιοί δεν έβλεπαν ότι το σενάριο ήταν τραγικά επαναλαμβανόμενο και υπήρχε σοβαρό σεναριακό πρόβλημα; Άλλωστε, για αυτό το λόγο σταμάτησε, όχι για χαμηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι σεναριογράφοι δεν εχουν ιδεες και το καναλι θελει τη σειρα τοτε αλλαζει σεναριογραφο. Αυτονομα επεισοδια. Περα από τα βασικα για κάθε χαρακτηρα και τις ατακες, δεν χρειαζεται κατι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προβλέπεται κλαμα στον ΑΛΦΑ με τις επιλογές τους. Τραγικές επιλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !