Τίνα Μεσσαροπούλου για «8 λέξεις» : «Οι φήμες διαρρέονται από ανταγωνιστικό περιβάλλον »

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10
Έντονα ακούγεται τις τελευταίες μέρες πως ο ΣΚΑΙ εξετάζει διάφορα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις". Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου ξεκαθαρίζει την αλήθεια, αποκαλύπτοντας πως οι συγκεκριμένες διαρροές γίνονται από ανταγωνιστικό σταθμό. 

Δείτε τι έγραψε:

Ο ΣΚΑΪ είναι ο πρώτος που έκοψε το νήμα της νέας σεζόν με τις “8 λέξεις” και ήδη έχουν ειπωθεί πολλά για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο μας έχει παρουσιάσει έως τώρα – άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τη συγκεκριμένη σειρά την είχε πάει και άλλοτε στα κανάλια αλλά δεν άρεσε και αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές. Ωστόσο, όσο κι αν το σίριαλ δεν συνιστά με τα μέχρι τώρα δεδομένα επιτυχία για τον Γεωργίου και την παρέα του, για το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Αλλωστε, μιλάμε για ένα κανάλι χωρίς προηγούμενη παράδοση στην ελληνική μυθοπλασία που προσπαθεί να σταθεί σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό. Οπότε μην ακούτε για αλλαγές σε ώρα προβολής ή πάγωμα της δεύτερης σειράς από το β΄μισό. Φήμες σας λέω φήμες και μάλιστα από περιβάλλον… ανταγωνιστικό που τις διαρρέει.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε, άμα είναι φήμες και είναι ευχαριστημένοι που έδωσαν ένα σκασμό λεφτά και παίρνουν από την μεγάλη τους μεταγραφή, 12% για 2 ώρες ημερησίως τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό να είναι το ανταγωνιστικό κανάλι που διαρρέει αυτές τις φήμες; Τι πιάνει η ...κεραία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καημένη ήθελε κάτι να γράψει. Οτι να ναι γράφει μπας και χτυπήσει κανένα κλικ. Αν κάποιο καναλι διαρρέει φήμες , αυτο είναι από τον ALPHA κι απο εσένα πιο συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι πεις Τίνα σε πιστέψαμε. Μη ζορίζεσαι τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη αλλά τι λόγο έχει η Τίνα να πει ψέματα για τον Σκάι, ενώ εργάζεται καθημερινά και πληρώνεται από τον Άλφα? Προφανώς και φωτογραφίζει τον Αντ1 ως ανταγωνιστικο περιβάλλον... Επίσης ο Σκάι γνώριζε εξαρχής ότι φέτος θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, επομένως δεν ξέρουμε ποιες ήταν οι προσδοκίες του για φέτος, χωρίς να εννοώ ότι παρόλα αυτά είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση των 8 λέξεων... Μένει να δούμε αν τελικά θα βγει στο β' μισό το εβδομαδιαίο του Γεωργίου και θα διαπιστώσουμε τότε αν το ρεπορτάζ της Τίνας είναι έγκυρο ή όχι... Μη βιάζεστε ορισμένοι να βγάλετε από τώρα συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤ1 δεν το έκανε αυτό πότε. Ειδικά με την Αννα Βλαβιανου κιόλας δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Μάλλον φωτογραφίζει OPEN που βάλθηκαν να μας πουν ότι είναι πετυχημένες οι επιλογές του.
    Επίσης ο ΑΝΤ1 δεν ηταν το τελευταιο καναλι που ηταν η σερια, ισως φωτογραφιζει και τον ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο open 2.06; Από που κι ως που; Η σειρά πέρασε από ant1 και alpha. Ένας από τους δυο είναι. Αν και πιστεύω ότι δεν είναι κανένας και για μια ακόμη φορά γράφει πράγματα από το μυαλό της. Μη ξεχνάμε ότι ο Γεωργίου έχει ακόμη σχέσεις με τον alpha (Αστέρια στην άμμο) επομένως δεν μου κάνει εντύπωση που το Τινάκι έσπευσε να μας ενημερώσει για την επιτυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα η Τίνα δεν είπε ποτέ ότι οι 8 λέξεις είναι επιτυχημένο σήριαλ, απλώς ότι δεν είναι η απόλυτη αποτυχία της χρονιάς (για τα δεδομένα του Σκάι τουλάχιστον), όπως πολλοί εδώ στα σχόλια θελουν να το παρουσίασουν... Δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού ο Αντ1 στην παρουσίαση που έκαναν είχαν κλείσει ήδη το πρόγραμμα για την φετινή χρονιά. Ο Γεωργίου δεν είχε ξεκινήσει πουθενά. Εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό για αδύναμο κανάλι. Απλά δεν κάνει κλικ η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σενάριο δεν είναι ότι καλύτερο και δεν την δέχτηκαν οι σταθμοί που δεν την άρεσαν και βρέθηκε ο Σκάι και άρεσε?
    Αν ένα κανάλι από τα δύο μεγαλύτερα που έχουμε την δεχόταν και την έβγαζε στον αέρα Θα τραβούσε η δεν θα τραβούσε? Μπορεί ναι μπορεί και όχι.Ο ΣΚΆΙ δεν το έχει με τις σειρές.
    Κατά την γνώμη μου ένα διάλειμμα να έκανε και να ήταν μόνο στην σκηνοθεσία και να έπαιζε την άλλη σαιζόν.
    Και μία ερώτηση με τρεις δόσεις που παίζει ο Σκάι την σειρά πια δόση πάει καλύτερα μετά τις 12 το βράδυ που την παίζει? Γιατί στην κανονική ώρα και το μεσημέρι δεν τραβάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !