Ανατροπή στην τηλεθέαση! 8 ΛΕΞΕΙΣ vs X FACTOR: Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης (12/9/19)

22
Δεύτερη μέρα το talent show του OPEN "X FACTOR" με αντίπαλο το καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΙ "8 ΛΕΞΕΙΣ" κι όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, η πρώτη ανατροπή στην PRIME TIME είναι γεγονός;.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης σε αυτά τα δυο προγράμματα:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
                                8 ΛΕΞΕΙΣ        X FACTOR
21:00:00 - 21:14:59 14,5                       8,8
21:15:00 - 21:29:59 16,3                      13,1
21:30:00 - 21:44:59 18,2                     15,9
21:45:00 - 21:59:59 14                       18,1
22:00:00 - 22:14:59 14,6                      22,4
22:15:00 - 22:29:59 12,9                     17,4
22:30:00 - 22:44:59 14,8                      
22:45:00 - 22:59:59 14,7                      
ΣΥΝΟΛΟ: 15,0 16,1

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Που και να ξεκινησει ο ΑΝΤ1 κι ο ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ και τη Δευτερα εχει και gntm. Kλαμα στο Σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η γυναικα χωρις ονομα αυτα τα νουμερα εκανε χωρις ανταγωνισμο μαλιστα και θεωρηθηκε η επιτυχια της σεζον τωρα τις 8 λεξεις που κανουν αυτα τα νουμερα ΜΕ ανταγωνισμο γιατι πασχιζουν πολλοι να αποδειξουν οτι ειναι αποτυχια δε μπορω να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσες μπαρουφες θα ακουσω θεε μου.. πρωτον η γυναικα εκανε πανω απο 20...αρκετες φορες 24αρια-25αρια,δευτερον αλλα νουμερα και αλλες προσδοκιες στις 6 το απογευμα και αλλες στην prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10:54 π.μ
    Ανταγωνισμός δεν είναι να έχεις απέναντι μόνο ένα πρόγραμμα και μάλιστα σε ένα μικρότερο κανάλι όπως το open. Δηλαδή τι θα γίνει αν είχε απέναντι και gntm και κανονικό πρόγραμμα ο άλφα και ο Αντ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.54 ωραία ανεκδοτακια λες. Λοιπόν, είσαι πέρα για πέρα εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας. Ηρέμησε και μην αποδιδεις τουλάχιστον την προσωρινή αποτυχία των 8 λέξεων στην επιτυχία της γυναίκας χωρίς όνομα. Cool.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια επιτυχια της "Γυναικας χωρις ονομα";Οτι θελετε λετε,πατατα το ενα,πατατα και το άλλο.Και αν οι "8 λεξεις" μεχρι το τελος της σεζον κάνουν κανενα 22%-23% θα θεωρηθει επιτυχια;Συνελθετε μερικοι με τη "Γυναικα χωρις ονομα" μια παρομοια σαχλαμαρα ειναι.Καλά χαρτια προβλεπονται κάποιες κωμωδιες φετος....μεχρι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως τα μπερδευεις ετσι ρε φιλε; Ωραια τοτε και το Θα βρεις το δασκαλο σου που χτυπησε 21 απλά δεν το βλέπει. Δεν μπορεις να κανεις συγκρισει με αλλα προγραμματα που παιζουν αλλη ωρα. Επίσης η Γυναικα χτυπουσε μεχρι και 27αρια, το 8 σε λιγο καιρο θα κανει 12αρι κι αν.
    Επισης η γυναικα θα χτυπησει δυνατα νουμερα τηλεθεασης κι εχει κι ανταγωνισμό απο δελτια μεχρι και ακριβά τηλεπαιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι 8 λέξεις δεν συγκρίνονται με τη γυναίκα χωρίς όνομα! Η γυναίκα χωρίς όνομα είναι πιο ποιοτική και με ταλαντούχους ηθοποιούς αντίθετα αυτό δεν υπάρχει στις 8 λέξεις. Επίσης έκανε υψηλή τηλεθέαση για αυτό και πάει δεύτερη σεζόν. Κυριαρχούσε και θα κυριαρχεί στην απογευματινή ζώνη ενώ οι 8 λέξεις πάνε για κόψιμο από ότι φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:54 π.μ.
    Μην κλάψεις ,χαλαρά. Το πολύ πολύ ο Αλαφου να σας δωσει όλους ποδί για τς επιλογες που εγιναν, σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άμα κάνουν οι 8 λέξεις 22 και 23 με φουλ ανταγωνισμό απέναντι στην prime time φυσικά και πρέπει ο Σκαι να είναι ευχαριστημένος. Πέρυσι η Επιστροφή έκανε 18 με 20 και ανέβαινε λίγο περισσότερο τις Παρασκευές που ο Alpha είχε ταινίες και στον ANT1 τις αύξησαν τα επεισόδια και υπήρχαν μέχρι και σκέψεις για συνέχεια. Και η Επιστροφή ξεκίνησε με 14 αλλά με φουλ ανταγωνισμό ανέβαινε σε νούμερα. Εδώ οι 8 λέξεις δυσκολεύονται όταν απέναντι ακόμα Alpha και Ant1 έχουν επαναλήψεις και Star και Open δεν έχουν βγάλει όλα τους τα προγράμματα. Και δεν είναι ότι ο κόσμος δεν έδωσε ευκαιρία στις 8 λέξεις την εβδομάδα αυτή. Προχτές στην πρεμιέρα του X Factor ήταν μπροστά. Προτίμησαν να δουν τη σειρά. Αλλά δεν τους τραβά. Για αυτό και χθες προτίμησαν να ακούν τις προσβολές του Θεοφάνους και να βλέπουν το παραμορφωμένο πρόσωπο της Ασλανίδου. Πατάτη ή όχι η Γυναίκα βγήκε πρώτη στην ώρα της και αυτό είναι που ενδιαφέρει ένα κανάλι. Αν τώρα εσύ δε θεωρείς τα νούμερα της στην απογευματινή ζώνη υψηλά ή πιστεύεις πως το δελτίο και ο Φερεντίνος δεν είναι ανταγωνιστικά προγράμματα αυτό λίγο τους αφορά αφού στο ταμείο η σειρά τους έφερε κέρδη. Και το Μπρούσκο και το Τατουάζ δεν ήταν σειρές για βραβείο αλλά χτύπαγαν πρωτιές και ακόμα κι όταν δεν ήταν πρώτες στέκονταν καλά στη ζώνη τους και ήταν κοντά ή και πιο ψηλά από το μέσο όρο του καναλιού. Ας το καταφέρουν αυτό και οι 8 λέξεις και έχουν σίγουρη τη δεύτερη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν σε περναει και το open, κλαφτα χαραλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα είναι ότι ο σκαι δεν έχει δυναμική με τη μυθοπλασία και είναι ζήτημα αν θα αντέξει μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί πρέπει να χτίσει σιγά σιγά.
    μην βλέπετε που το survivor έκατσε. αυτά δεν γίνονται δεύτερη φορά
    και το όσο εχω εσένα δεν ήταν κακό πέρυσι αλλά πήγε άπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε βλέπω καλά τον Γεωργίου. Μη μας παραξενεύσει αν δούμε κάνα Ντανο από Νοέμβρη...
    Αντε να έρθει και η άλλη βδομάδα που θα βγάλει πρόγραμμα ο Alpha και ο Ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 22 με 23 δεν έκανε ουτε η πρεμιερα. Δύσκολα τα πράγματα για τον ΣΚΑΙ και φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη κλαψεις και χαλαρωσε μου λενε ολα τα πορωμενα ενω εγω απλά ειπα την αποψη μ κ αυτα τρελαθηκαν κ μονο με οπλο δε νγηκαν ακομα να με κυνηγησουν που τους εθιξα τη γυναικουλα τους.Ηρεμηστε παιδακια σχολια για σειρες κανουμε δεν ειμαστε καναλαρχες κουλαρετε γιατι δε σας βλεπω καλα αν πορωνεστε ετσι για τη γυναικουλα για τα πραγματικα σοβαρα θεματα της ζωης τι θα κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον εσύ πρέπει να ηρεμήσεις λιγάκι γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ενταξει 12χρονο οτι πεις διαβασε τωρα τα μαθηματα σου για αυριο και μη βλεπεις πολυ τηλεοραση δε κανει καλο στην ηλικια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Το Οπεν μία χαρά και όσο περνάνε οι μέρες θα ανεβαίνει κι άλλο.
    Η Γυναίκα στο ξεκίνημα θυμηθείτε πως ξεκίνησε λίγο ποιο κάτω από 8 Λέξεις και σιγά σιγά ανέβαινε και τους δύο-τρεις μήνες πριν τις διακοπές ήταν πάρα πολύ καλά είχε πάρει και26ρι αν θυμάμαι καλά και πορεί να γίνει έτσι και με αυτήν την σειρά.
    Τον Σκάι που έκανε αλλαγή της εικόνας του δεν είναι να το κατακεραυνώνουμε.
    Μία χαρά είναι τα νούμερα όμως για τον Γεωργίου δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η επιστροφή δεν ήταν χαμηλά στην αρχή? και μετά που διορθώθηκε δεν ανέβηκε?
    Την Γυναίκα βρήκατε να συγκρίνεται?
    Ξεκινήστε πρώτα από τις πρώτες δύο τρεις εβδομάδες και μέχρι να φτάσουμε στους τελευταίους μήνες που πετούσαν οι σειρές έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
    Ο ΑΝΤ1 πότε ξεκινούσε με 20ρια? έναν καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ''Επιστροφή'' και η ''Γυναίκα'' ηταν δυο σήριαλ που ξεκινούσαν από το μηδέν και έπρεπε να χτίσουν το δικό τους κοινό.

    Ο Γεωργίου πήγε στον Σκαι με ενα κοινό έτοιμο που τον ακολουθεί από κανάλι σε κανάλι κι ενα brand name φτιαγμένο. Όσο περνούν τα επεισόδια λοιπον το ''έτοιμο'' κοινο της πρεμιερας δειχνει να φευγει για αλλου. Κι αυτό μόνο αρνητικό σημάδι είναι.

    Ασε που οι περισσότερες κριτικές του κοινού στα social ειναι αρνητικές για πλοκή, ηθοποιία και για τον ίδιο τον Γεωργίου που εχει αρχιζει να τους κουραζει όπως λένε.

    Θα δούμε... Έχουμε δρόμο ακόμα. Το μόνο σίγουρο...Μπραβο στο ''X-Factor'' για την πολυ καλή αρχή. Να δουμε ομως ποια θα ειναι η συνεχεια οταν μπουν και τα υπολοιπα talent shows στην αρενα. Σίγουρα θετικό ξεκίνημα παντως. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραίο το 8 λέξεις δεν λέω και το βλέπω αλλά η γυναίκα χωρίς όνομα είναι σειραρα με υπερταλαντουχους ηθοποιούς ναι χτυπάγε 23 και 25 % με deal και σροιτερ μετα τροχο της τύχης και ειδήσεις open και σκαι my style rocks Μην τρελαθούμε τελιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !