Εκτάκτως ο Σεφερλής στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Τελευταία στιγμή αλλάζει το πρόγραμμα του ο ΑΝΤ1 για την prime time των επόμενων δύο Κυριακών, καθώς θα τοποθετήσει τον Μάρκο Σεφερλή.

Αυτή η αλλαγή γίνεται για να μπορέσει ο σταθμός να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι σε πρεμιέρες του ανταγωνισμού όπως το "GNTM", τις "8 λέξεις" και στο "Αστέρια στην άμμο".

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το "Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος" και την Κυριακή 15 του ίδια μήνα το "Mrs Doubtfire".

Σίγουρα, αν τοποθετούσε την περσινή καλοκαιρινή παράσταση σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ενδεχομένως να κατακτούσε ο σταθμός του Αμαρουσίου και την πρώτη θέση. 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οτι δινετε και ιδεες στον Αντ1 προκειμενου να παει καλύτερα με ξεπερνα...ειναι εκδηλη η αγωνια σας.Μη πειτε μονο οτι ολοι που το λεμε εχουμε σκοπιμοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βάλει καλύτερα σε Α' τηλεοπτική προβολή την περσινή του παράσταση,αν όχι αυτή την Κυριακή την επόμενη.Τις συγκεκριμένες παραστάσεις τις έχουμε δει πολλές φορές σε επαναληψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο τρόμο και άγχος δηλώνει αυτή η κίνηση του Αντ1! Ελπίζουν δηλαδή το δυναμικό κοινό να δει το χιλιοπαιγμενο mrs doubtfire; κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντ1 λογικα θα το ηθελε να δειξει το περσινο σε πρωτη προβολη. Μαλλον ο Σεφερλης θα τους ειπε πως οσο παιζει Δελφιναριο (Ιουλιο εως τελη Σεπτεμβριου) να μην παιζονται παραστασεις απο το Δελφιναριο. Παρατηρησαμε πως το καλοκαιρι δεν επαιξε επαναληψη απο δελφινατιο.Γιαυτο και οι δυο ειναι απο τις παραστασεις του το χειμωνα στο Οεροκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *στο Περοκε, λογω βιασυνης του αλλαξα τα φωτα του θεατρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αντ1 μόνο με καινούργιες παραστάσεις (φετινές περσινές) θα έχει πρωτιά αν θέλει και μία φορά την εβδομάδα να βάζει δεν μας χαλάει και όχι παλιά...
    Η Μαγκιά είναι να μην έχει μόνο Σεφερλή να έχει τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το gntm απέναντι ονειρεύεται πρωτιές ο αντ1 ? Χωρίς να βάλει μια νέα του παραγωγή ; Ότι να ναι τι πρωτιά διαβάζω ? Είχα γράψει και τις προηγούμενες ημέρες ότι θεωρώ ότι το ριάλιτι θα σαρώσει. Θα είναι χειρότερο θεωρώ φέτος με τους τσακωμούς και οι παίκτριες θα ξεσαλωσουν. Σαν το μάστερ σεφ 2 και 3. Ο κόσμος τρελαίνεται με κάτι τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !