Ο ΑΝΤ1 πρωτοπορεί για την τηλεόραση του μέλλοντος!

0

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ Η EUROPEAN MEDIA ALLIANCE ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Ηχηρό παρών έδωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες των μεγαλύτερων Ομίλων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, στη 2η Σύνοδο Κορυφής της European Media Alliance (ΕΜΑ), που φιλοξένησε, στις Σπέτσες, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σημαντικές αποφάσεις για τη σύγκλιση της τηλεόρασης με τα ψηφιακά Μέσα έλαβαν από τις Σπέτσες οι επικεφαλής των μεγαλύτερων Ομίλων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ (Ελλάδα), το ProsiebenSat. 1 Media SE (Γερμανία την Αυστρία και Ελβετία), το Channel 4 (Ην. Βασίλειο), το TF1 (Γαλλία), η Mediaset (Ιταλία), η Central European Media Enterprises (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη), το TVN (Πολωνία) και η Impresa (Πορτογαλία), στο πλαίσιο της 2ης Συνόδου Κορυφής της Πανευρωπαϊκής Συμμαχίας για τα Media, European Media Alliance (ΕΜΑ).


Η European Media Alliance (ΕΜΑ) δρα ως ενιαία πλατφόρμα για την προώθηση και ανάπτυξη κοινών – ανάμεσα στα μέλη της – πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα Media στην ψηφιακή εποχή.

«Είμαστε υπερήφανοι που ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ φιλοξενεί τη Συνάντηση Κορυφής της Συμμαχίας στην Ελλάδα. Πήραμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των ευρωπαϊκών Media και σύντομα θα ανακοινώσουμε δραστηριότητες, οι οποίες θα εκπλήξουν πολύ θετικά τις αγορές», δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Μ. Κυριακού, συμπληρώνοντας ότι «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επενδύει στα Ψηφιακά Μέσα. Αν και η τηλεόραση παραμένει το πιο δυνατό Μέσο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να “αγκαλιάσουμε” όλους τους τηλεθεατές, τόσο από την τηλεόραση όσο και από τα νέα ψηφιακά μέσα, αρκεί να παράγουμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο. Αυτό είναι το κλειδί».

Η European Media Alliance (ΕΜΑ) καλύπτει 200 εκατομμύρια νοικοκυριά και 550 εκατομμύρια πολίτες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σήμερα, με όραμα και γνώμονα την καινοτομία στοχεύει να πρωτοπορήσει δημιουργώντας ένα ενιαίο τηλεοπτικό περιβάλλον που θα στηρίζεται στην παραγωγή και τη διανομή πρότυπου περιεχομένου με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών της ψηφιακής εποχής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !