Αποθεώθηκαν οι μέλισσες του ΑΝΤ1

Νίκος Τσαγρής
5
Πρεμιέρα εχθές για το μεγάλο στοίχημα του αντ1 και από τις πρώτες ενδείξεις κέρδισε το πιο δύσκολο κοινό αυτό του twitter  το οποίο αποθέωσε τη σειρά λέγοντας τα εξής

-«Το ότι θα έβλεπα ελληνική τηλεόραση μετά από τόσο χρόνια...»


-Να αρχίσουν και οι #agriesmelisses να μην ξαναβγούμε όλο το χειμώνα απ το σπίτι!


-Παίζει να είναι η μοναδική σειρά φέτος που σου προκαλεί το ενδιαφέρον να τη δεις. Όλες οι άλλες μια από τα ίδια, αντίγραφο η μια από την άλλη με παρόμοιες ιστορίες γεμάτες τραγούδια και αφαιρετικά πλάνα και ονόματα κράχτες για να τις δεις με το ζόρι   #AgriesMelisses



Βέβαια δεν έλειψαν και οι αρνητικές κριτικές

-Συγγνώμη, αυτή είναι η ακριβή παραγωγή των 6.000.000€; Τα σκηνικά είναι πιο προκάτ κι από αυτά που χρησιμοποιούσε ο Δαλιανίδη στο Ρετιρέ» έγραψε κάποιος άλλος.



-Καφενείο σε χωριό χωρίς φατσεα.... και αλκοολικό πάπα δεν είναι καφενείο... #AgriesMelissses



Ενώ μέχρι πριν μια ώρα ήταν το κυρίαρχο θέμα στα μέσα δικτύωσης. Εν αναμονή της τηλεθέασης λοιπόν.....



Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παρατηρώντας την σειρά βλέπουμε οτι οι σκηνές και τα πλάνα τραβήχταν με βιασύνη σαν να ήθελαν άρον-άρον να γυρίσουν τα επεισόδια ώστε το κανάλι να έχει κάποια απο αυτά ως απόθεμα.
    Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στον cameraman η στον σκηνοθέτη της σειράς η αν οφείλεται λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου.Αν οφείλεται στο τελευταίο,ευθύνεται αποκλειστικά η παραγωγή που δεν υπολόγισε το θέμα με την διαθεσιμότητα του χρόνου,ενώ τα γυρίσματα έπρεπε να άρχιζαν νωρίτερα.Αμα είναι να γίνει μια δουλεία να γίνει τουλάχιστον σωστά,αρτίως ειδικά με αυτήν την σείρα που ξοδεύτικαν σωρό χρήματα για να γυριστεί.Απο την στιγμή που πρόκειται για σειρά εποχής,έχοντας παράλληλα και εξωτερικά γυρίσματα, όπως είναι αναμενόμενα λογικό τα γυρίσματα αναγκαστικά θα είναι χρονοβόρα και απαιτητικά.
    Ας μην ξεχάσουμε το νησί που άρχισαν τα γυρίσματα μήνες ολόκληρους πριν την πρεμιέρα της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νησι ειναι άλλη ιστορια.Μιλαμε και για μια διαφημιση της περιοχης στο εξωτερικο τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς ανώνυμο 11:23πμ
    Δεν έχει σημασία.Για τις άγριες μέλισσες καταλαβαίνω οτί μπορεί να μην τους έφτανε ο χρόνος στην διαθεσή τους και για αυτό τον λόγο να βίαστηκαν να γυρίσουν τα γυρίσματα ώστε να προλάβουν να ετοιμάσουν κάποια επεισόδια,αλλα έπρεπε σε αυτήν την περίπτωση να ξεκινούσαν τα γυρίσματα πιο πριν για περισσότερο ελεύθερο χρόνο.Αν γίνονταν αυτό,τότε δεν θα υπήρχε εκείνη η βιασύνη που φάνηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι εγιναν ειδικοι. Ειδες εσυ χαλια σκηνοθεσια και τραβηγμενες σκηνες προχειρες. Θα μας τρελανεις δηλαδη. Εντακει ειναι φανερο οτι τα σχολια αυτά γινονται απο αντιπαλα καναλια που προσπαθουν να μειωσουν την επιτυχια με βομβαρδισμο ανωνυμων σχολίων αλλα και με ψευτικά προφιλ στο Twitter χωρις ονομα και μονο με ψευδώνυμα. Κριμα να το κάνουν αυτό. Δεν καταλαβαινουν οτι μονο έτσι θα δουμε καλή τηλεοραση ξανα και θα εξαφανιστούν τα εκτρώματα.
    Μακαρι αυριο να γινει η μεγαλη ανατροπή και το GNTM να μην μπορεσει να κρατησει ποσοστα στην ωρα που θα παιζουν απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστική σειρά χίλια μπραβο αντ1
    Η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν της 10ετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !