Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Αν ήμουν πλούσιος

5


«ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ» ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:45

ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;

 Τι κοινό έχουν ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά; Είναι οι κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ! Οι τρεις υπερτυχεροί μπαίνουν, όμως, στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά, για να γλιτώσει το… κεφάλι του! Για να το πετύχει, θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του...

Η νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Αν Ήμουν Πλούσιος», μία σειρά που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45. Κάθε βράδυ θα επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία.

Απρόβλεπτοι χαρακτήρες εκτός ορίων αλλά μονίμως εντός κωμικοτραγικών καταστάσεων αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση, τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε».

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης, Σπύρος Καπώνης, Αντώνης Σωτηρόπουλος Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

 «Αν Ήμουν Πλούσιος». Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45 και καθημερινά στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τωρα το προσεξα,Μαλφα με Ρουγγερη σε ποια σειρα επαιζαν μαζι;Θυμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα,δικιο εχεις,ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φαντάζεστε αύριο βλέπουμε ότι κάνουν remake στην ώρα την καλή μιας και οποία σειρά αναφέρουμε γίνεται συζήτηση για επαναφορά χαχαχαα. Λέω για τους σινγκλς που την κάναμε αναφορά και βγήκε βρώμα. Η σειρά αυτή κάτι λέει πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες;Να αρχισουμε να λεμε σειρές τότε.Απο τις τωρινες ανοησιες....ε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !