Δείτε τα νούμερα (18/54) στην απογευματινή ζώνη για χθες,19/9/2019

13
Αναλυτικά η τηλεθέαση των εκπομπών που μεταδόθηκαν στην απογευματινή ζώνη για χθες 19/9/2019. Πάμε να δούμε ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:
Πρόγραμμα - 18/54

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ (Ε) 14,0
STILL STANDING 21,3
ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 23,4
ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ 12,2
ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 11,6
ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 10,1
GUESS MY AGE 8,4
BOOM 10,0
ELIF 11,9
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 15,3

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πω πω πατωνει η γυναικα.φοβαμαι αν συνεχισει ετσι μη το κοψουν χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στο Still standing γιατι κανει 20αρια ενω παιρνει (συνηθως, δεν ξερω για χτες) χαμηλη πασα απο το δεκαλεπτο απογευματινο ειδησεων του αντ1. Για το Πανω Κατω στον alpha απορω ποιος εδωσε την εγκριση για αυτο το project,να σταθει σαν ενοτητα σε καποιο πρωιναδικο οκ, αλλα για τηλεπαιχνιδι και μαλιστα καθημερινο δυσκολο. Στον Σκαι θα πρεπει να αποφασισουν ποιο απο τα δυο τηλεπαιχνιδια θα σωσουν και να το βαλουν αμεσως μετα τον Μουτσινα (και οχι μετα το τουρκικο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τροχός στρώνει σιγά σιγά...
    Ο Αντ1 τα γνωστά.
    Ο Άλφα θα δείξει τι θα κάνει νωρίς είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σούπερ η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνει 2 μέρες 20% και τρελαινεστε.Και να πω οτι ανηκετε και στο κοινο της,συνεργαζεστε με τον σεναριογραφο και εχετε τόση πορωση,δεν εξηγειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κάνει 2 μέρες 20 φίλε μου....κάνει 25άρια (τσέκαρε τέταρτα και θα με θυμηθείς). Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνει αυτά τα ποσοστά. Πέρυσι έκανε αυτά τα ποσοστά συνέχεια απογυμνώνοντας τον ανταγωνισμό. Τέλος, δεν είμαστε εμείς πορωμένοι, απλά η επίθεση που δέχεται η σειρά από μερικούς ψευτο-κουλτουριάρηδες του είδους, μας κάνει υπέρμαχους της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εν τω μεταξυ πορωμενοι ειναι αυτοι που γραφουν κατα της σειρας.οταν τη τριτη εκανε μια φορα κατω απο 20 τοις εκατο ειχε 40 σχολια εκεινη την ημερα αυτη η στηλη.τις 2 τελευταιες μερες που σκιζει ουτε 10 σχολια δε φτανουν..περιμενουν να ξαναπεσει να βγαλουν την κακια τους και να ξαναγεμισουν με 40 σχολια την στηλη με τα νουμερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.51 Σοβαρα;Πριν 2 μερες εκανε 16% εκει δεν ειδαμε να παραδεχεστε τιποτα.Αν θυμηθεις τα νουμερα περυσι και σκεφτεις σαν λογικος ανθρωπος θα δεις οτι δεν ειναι επιτυχημενη,ουτε εχει φοβερο ανταγωνισμο απεναντι ωστε να το δικαιολογει και παιρνει ξκαι ενα καλό lead in.Επιπλεον για να σας το λένε και άλλοι κάτι θα βλεπουν αλλά εσεις ειστε τρελά πορωμενοι,σχεδον εμμονη σας εχει γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πιο πολά σχολια απαντουσαν στην εμμονη σου.Γι'αυτο πλεον δεν ασχολουμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρε Σακη ημαρτον κουραζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εχω δει ουτε ΜΙΣΟ επεισόδιο της ''Γυναίκας'' ούτε πέρυσι, ούτε φέτος αλλά μόνο και μόνο με τη λύσσα που βλέπω να έχουν κάποιοι εναντίον της θα πω...Γυναικάρα και τα μυαλά στο μπλέντερ!

    Ξεκάθαρα επιτυχημένο σήριαλ. Δεν συγκρίνεται με ''σουξέ'' παλιότερων εποχών βέβαια τύπου ''Λαμψη'', ''Βερα στο δεξι'' κτλ αλλά θα ήταν αστείο να γίνει οποιαδήποτε τέτοια σύγκριση γιατί μιλάμε για εντελώς άλλες εποχές πλέον. Για τα σημερινά δεδομένα μια χαρά πετυχημένη απογευματινή σαπουνόπερα θεωρείται.

    Ο Σκαι δε τις ίδιες ώρες...μαύρο χάλι. Και ο Alpha μέτρια. Ο Φερεντίνος μεγάλη πτώση σε σχέση με τα νούμερα που μας έχει συνηθίσει. Να δούμε αν θα πάρει μπρος αργότερα ή αν απλώς ήταν αποτυχημένη επιλογή το νέο concept τηλεπαιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη λυσσα απο την αντιθετη πλευρα δεν την βλεπεις;Οτι σε συμφερει και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγα την επιτυχια ρε....Να την προτεινεις για οσκαρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !