UPDATE- Δείτε αναλυτικά τα 15' στα πρωινά ψυχαγωγικά.

15
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά τα 15':





ΠΡΩΙΝΟ 18,5
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 11,2
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 19,6
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 13,9
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 6.0
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 20.4
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18,4

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όσο πιο σκληρό κουτσομπολιό τόσο μεγαλύτερα νούμερα. Θα ζήσουμε φέτος εποχές Κους Κους και Αλτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σκορδα επεσε. Ο Λιαγκας την περασε οταν παιζουν απεναντι. Αλλα βλεπω και οι Κουκου την εχουν περασει σε τεταρτα. Πολυ καλα οι Κουκου αλλα και η Κουτσελινη τα πηγε πολυ καλα. Δυσκολος ανταγωνισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ μωρε χαρηκε σημερα ο 9:54 π.μ. οχι οτι οι κουκου ειναι μονο σε 2 τεταρτα μπροστα απο την σκορδα; οτι το ποσοστο το πήρε απο την πρωτη ωρα. παλι καλα που τα βάζουν ανα 15 λεπτα και δεν δημιουργουνται λάθος εντυπωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πλάκα που μερικοί έχουν σκοπό τους μόνο να σχολιάσουν αρνητικά την Σκορδά. Γελάω αλήθεια. Πρέπει να είναι άρρωστο αν δεν είσαι από αντίπαλη εκπομπή, που μάλλον είσαι για να το κάνεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω νομιζω τα πηγαν ολοι καλα, ενταξει καποια τεταρτα μπορει καποιες ενοτητες να μην τραβηξαν κτλ, αλλα στο τελικο μεσο ορο μια χαρα. Μεγαλη απογοητευση πρεπει να υπαρχει στον alpha (Εκτος γραμμης 5,8), πραγματικα πολυ χαμηλα για καναλι που θελει να πρωταγωνιστησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κέρδισαν σε 2 τέταρτα οι Κου-κου και η Σκορδά εκείνους σε όλα τα υπόλοιπα. Ξεκίνησε με 14 και το ανέβασε στο επόμενο τέταρτο στο 20. Έλα τώρα! Μέχρι τώρα δεν τα πάει τόσο άσχημα. Ο μέσος όρος των Κου-κου περιλαμβάνει και την πρώτη ώρα που δεν είναι απέναντι της. Ο Alpha τα πάει χάλια το πρωί. Από την ώρα της Μενεγάκη και μετά ο κόσμος έχει συνηθίσει να το γυρίζει στο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες; Είπε κάτι λάθος ο 9:54; Την πέρασαν την Σκορδά ο Λιάγκας και οι Κούκου; Ναι ή όχι; Την πέρασαν οι Κούκου 2 τέταρτα; Ναι ή όχι; Σου θίξανε το ξανθό τοτέμ και στεναχωρήθηκες; Και σταματήστε επιτέλους να βγάζετε τους επικριτές της Σκορδά και του αντ1 βαλτούς άλλων καναλιών και άρρωστους γιατί με την ίδια λογική και όσοι τρέχουν να υπερασπιστούν Σκορδά και αντ1 είναι βαλτοί τους. Άντε γιατί παραέγινε το κακό αυτό εδώ μέσα και είναι κρίμα γιατί το σάιτ είναι σοβαρό και κάνει καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή σήμερα είμαι σπίτι και είδα την έναρξη Σκορδά και απλά να σας πω ότι η εκπομπή ξεκινά με μια καλημέρα και μετά για ένα δεκάλεπτο παίζει διαφημίσεις. Σήμερα το gossip άρχισε 10:10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης η Μεγκυ είναι κανονικά πανελατζου. Δεν έχει κάποιον άλλο ρόλο όπως έλεγε πριν αρχίσει η εκπομπή, σε συνεντεύξεις της. Σχολιάζει τα πάντα, τώρα ας πούμε μιλάει για το X FACTOR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:26 π.μ.
    Πόσα 15 λεπτα πέρα η Σκορδά θα μας πεις; Την γνωμη μας γραψαμε κι αυτά που βλέπουμε. Μόλις πέσει η Σκορδά χαμος όλοι. Τυχαιο; ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαμούλης....Ελάτε...Μία χαρά είναι όλα...Θα δούμε πολλές αλλαγές....
    Φανταστείτε να ήταν την ίδια ώρα όλα εκεί να βλέπατε τι γλέντι θα γινόταν.
    Πολύ ζάππινγκ ρίχνουμε....

    Καμία σχέση το γενικό με το δυναμικό...τεράστιες διαφορές σε ορισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βιαστηκατε να κρινετε τον Λιαγκα ,γενικα δεν υπαρχει σταθεροτητα σε αυτη τη ζωνη τη μια μερα πεφτει ο ενας την αλλη ανεβαινει ο αλλος ετσι πιστευω θα παει μεχρι το τελος της χρονιας δε θα μεινει κανενας δυσαρεστημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά αυτά είναι αποκλειστικά που βγάζει ο Λιάγκας? μόνο που δεν είναι...? Στην τηλεόραση μπορεί να είναι όμως τα διαβάζουμε δύο ημέρες πριν....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά δεν νομίζω να περίμεναν και κάτι παραπάνω..... Με τέτοια εκπομπή χάλια studio χάλια γραφικά τελείως επαρχιακό κανάλι.... Το Star απλά θέλει να καταστρέψει τον alpha.... Αν ήθελε να να κάνει νούμερα έπρεπε να παρει την τατιάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !