UPDATE-Λόγω τιμής και Πέτα τη Φριτέζα με υψηλά ποσοστά! Δείτε τα 15' στο Prime time.

42
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 23/9/2019:




ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ  17.4
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 20.0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 13.2
GREECE'S NEXT TOP MODEL 27.7
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 12,2
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 15.5
GREY'S ANATOMY 11,3
ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ 123.9

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25.4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 8.3
Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN 3,3


ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

42Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν και πιστεύω ότι το 24 του λόγω τιμής ρόλο έπαιξε και η περιέργεια και ίσως να πάει παρακάτω στο 2ο επεισόδιο, όταν μια σειρά είναι της προκοπής θα πάει καλά στον σκαι. Όταν είναι φόλα θα κάνει 12. Το λόγω τιμής απέδειξε ότι οι μπούρδες που λένε στον σκαι ότι δεν πάνε καλά το 8 λέξεις και τα καθημερινά τηλεπαιχνίδια του γιατί δεν έχει παράδοση στη ψυχαγωγία είναι απλά μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Πετά Τη φριτέζα πήγε πολύ καλά είχε απέναντι gntm και έρωτας μετά. Μπράβο γιατί πραγματικά ήταν εξαιρετική η πρεμιέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά γελάω με όσους έλεγαν οτι θα πατώσει το Λόγω Τιμής
    GNTM Και Λογω τιμης τα κορυφαια προγραμματα χθες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά για το λόγω τιμής,αλλά θα πέσει πολύ.Αφενός χθες είχε πολύς κόσμος περιέργεια για την επιστροφή και αφετέρου έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Από την επόμενη εβδομάδα έχει άγριες μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την βρήκα βαρετή σειρά. Άγριες Μέλισσες εννοείται. Ειδα και το Πετα τη Φριτεζα. Πολύ γελιο. Πολύ καλυτερο φέτος και με ωραια εικονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο επεισόδιο του πέτα τη Φριτέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λογω τιμης επαιξε και μονο του μετα το gntm. Να τα λεμε και αυτα. Η φριτεζα πηγε πολυ καλα για πρεμιερα. Το αν ημουν πλουσιος συμπαθητικα. Αρα νικητης η Φριτεζα που επαιξε στα ισα το gntm. Αν και εμενα μου αρεσει το ερωτας μετα να γραφουμε ποιος ειναι ο νικητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ανεβεί το ερωτάς μετά, θα πέσει το λόγο τιμής, φριτέζα gntm και αν ήμουν πλούσιος θα κρατήσουν αυτά τα νούμερα. Αυτο πιστεύω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλαφτα το ερωτας μετα. Και με Αγριες Μελισσες , απατο θα πάει. Απο την αρχη δεν μου αρεσε και φανηκε και στα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ερωτας μετα ηταν μια φουσκα τελικά που έσκασε νωριτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Φριτέζα χθες πολύ γελιο. Ξερει κανεις αν ειναι ελληνικο σεναριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ο ΑΝΤ1 θέλει να πάει καλά το αν ήμουν πλούσιος και να μην το χαντακώσει ας κόψει τις επαναλήψεις το μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραια σειρα το Ερωτας μετα. Η φριτεζα νικητρια. Το λογο τιμης πηγε καλα, αλλα θα συμφωνησω επαιξε και μονο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πτώση του ερωτάς μετά οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι του δίνει πάσα μια επανάληψη από την επόμενη εβδομάδα θα δείξει τι δυναμική έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το λόγω τιμής δε μου άρεσε καθόλου θα έλεγαν. Αλλη εποχη μαλλον. Μονο Φριτεζα για χθες. Πτωσαρα για το Ερωτας μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματι η φριτέζα χθες ειχε πολύ ωραιο επεισοδιο. Κοντογιώργη θεα απλά. Μου θυμησε κάτω παρταλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Που είναι αυτοί που χθες σχολίαζαν ότι το Πέτα την Φριτεζα δεν θα έχει καμία τύχη απέναντι στο Έρωτας Μετα; Το Έρωτας Μετα είχε μια τεράστια πτώση, ίσως και 10 μονάδων. Όσο κακό κι αν είναι το lead in που παίρνει, τετοια πτώση δεν δικαιολογείται για μια σειρά αξιώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φαινεται πως Φριτεζα και Λογω τιμης ζορισαν λιγο το Ερωτας μετα του alpha. Για να δουμε πως θα τα παει και την αλλη δευτερα με τις Αγριες μελισσες ως επιπλεον αντιπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:17 π.μ
    Ισως και μονοψηφια? Βλεπω Μέλισσες κοντα στο 25, το λογω τιμνης κοντα στο 17 και το ερωτας μετα κοντα στο 10αρι με το ζοιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είδα πρώτη φορά φριτέζα χτες και δεν το πίστευα πόσο γέλιο έχει. Όαση μπροστά στις ντεμέκ κωμωδίες όπως το μην ψαρώνεις και την μουρμούρα των τελευταίων ετών. Και χαμηλά είναι τα νούμερα που έκανε. Σε εποχές μέγκα θα έκανε 30+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξαιρετικά το λόγω τιμής, αν και ίσως να πέσει λίγο. Βέβαια αποδεικνύεται ότι τα επιχειρήματα στυλ "ο Σκάι δεν έχει παράδοση στη μυθοπλασία οπότε το 12% είναι μια χαρά"δεν ισχύει. Εξαιρετικά και η φριτεζα, δεν το περίμενα. Το έρωτας μετά έπεσε λίγο αλλά πιστεύω θα σταθεροποιηθεί λίγο υψηλότερα γιατί και στις επαναλήψεις τα είχε πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το 24% στο Λογω τιμης να το δουν καποιοι που ελεγαν πως θα το δουν μόνο οσοι ειναι πανω απο 50+...Παρ'ολα αυτα δεν με εξεπληξε θετικα.Ισως τα θεματα που τους αφορουν πλεον δεν εχουν εκεινη την δυναμικη;ισως δεν μπορεσε να βγει η νοσταλγια;Τα νεα προσωπα φταινε;Οι συνθηκες;Δεν ξερω....Δεν μου αρεσε που εκοψαν και το τραγουδι των τιτλων αρχης.Στη Φρριτεζα ενα θετικο ειναι η ενταξη της Ιωαννας Ασημακοπουλου,που ηταν σαν να ειχε μπει απο την αρχη.Κατα τα άλλα δεν παρακολουθω της Φριτεζα γιατι δεν μου αρεσει,ομως νομιζω πως η φετινη Φριτεζα κατι λεει σε σχεση με περυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Φριτέζα είναι ΚΟΜΟΔΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και να σας πω και κατι πολυ νωρις βγαζετε συμπερασματα,άλλο κοινο εχει η ''Φριτεζα'' και άλλο το ''Ερωτας μετα'',δυο εντελως διαφορετικες σειρες.Αν ηταν να διαλεξω μια απο τις δυο,ισως λογω του οτι ειναι κωμωδια,θα διαλεγα τη ''Φριτεζα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ''Ερωτας μετα'' περαν του ανταγωνισμου με τις ''8 λεξεις(που για μενα ειναι μεγαλη αηδια)'' δεν ειχε κατι άλλο απεναντι του,τωρα που αρχισαν να μπαινουν και άλλες σειρές πχ Φριτεζα,Λογω τιμης κλπ εδειξε φανερα αποδυναμωμενο....Δεν νομιζω να αλλαξει αυτο.Ειναι μια περιεργη σειρα και λιγο κουραστικη θα ελεγα,αυτο το μπρος-πισω,ισως,αρχικα δινει ενδιαφερον αλλά κουραζει πολύ τον θεατη.Καθολου σωστη σκεψη....και γενικοτερα πολύ περιεργη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 24% ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20-24 ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ 14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ από εχθές κρατάω ότι η Δευτέρα θα είναι μια μέρα με πολλές επιλογές για εμάς. Δεν ξέρω τι θα βάλει ο ΑΝΤ1 μετά την Φριτέζα, ούτε ο ΆΛΦΑ αλλά μην ξεχνάμε έρχονται και οι Αρβύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρια, δεν ξέρεις οτι θα ξεκινησουν απο την Κυριακή ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ; Σοβαρα τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λογω τιμης και Ερωτας μετα επαιζαν απεναντι αρα ειχε ανταγωνισμο.Τωρα το Λογω τιμης ξεκινησε μια ωρα αροπτερα αλλά αν ειχε δυναμικη το Ερωτας μετα θα επιανε 19%....Αντιθετως αυτο εκανε 14%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ας περιμένουμε και τις επόμενες μέρες. Η πρεμιέρα του Λόγω Τιμής επηρέασε το Έρωτας μετά αλλά το ερώτημα είναι: θα μείνουν όσοι το γύρισαν χθες ή θα φύγουν ξανά;; Ήμουν από εκείνους που το τρέιλερ της Φριτέζας δε μου άρεσε αλλά το χθεσινό επεισόδιο ήταν πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φυσικά και ξέρω ότι ξεκινάνε οι Άγριες Μέλισσες την Κυριακή και τις περιμένω πως και πως. Αλλά δεν ξέρω ποιες μέρες θα παίζουν. Θα είναι κάθε μέρα στις έντεκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δευτερα εως πεμπτη στις 22:45 οι Μελισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάθε μέρα 22:45 εκτός Παρασκευή. Νομίζω είναι η σειρά που όλοι περιμένουν να δουν με τόσο ντόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το λόγο τιμής το περιμέναμε πως και πως να ξεκινήσει και η πρεμιέρα όμως δεν ήταν και η δυνατότερη που περίμενα.
    Η φριτέζα θα είναι πολύ καλύτερη και θα έχει περισσότερο γέλιο από πέρσι.Για πρεμιέρα τα πήγε αρκετά καλά.
    Παίδες όταν θα ξεκινήσουν τα σήματα καταλληλότητας των προγραμμάτων εκεί θα έχουμε αλλαγές ώρας σε ορισμένα προγράμματα και το μόνο που θα κάνουμε είναι να περιμένουμε μιας που θα είναι διαφορετικά φέτος τα σήματα και θα επηρεαστούν οι ζώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν γινεται να ειναι ιδια μια σειρα απο τη στιγμη που λειπουν προσωπα και δεν αναφερομαι στους πρωταγωνιστες,μια σειρα δεν την κανουν μόνο οι πρωταγωνιστες.Περιμενα αλλιως το Λογω τιμης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Φριτεζα 20αρια απεναντι σε gntm, Eρωτας μετα, 8 λεξεις. Πολυ καλα! Ωραιο επεισοδιο, ειδικα το σουξε στο Ροκανιδι ("Πηγαινες μικρη μπαλετο και εκανες κορμι κουφετο, και εκανες κορμι κουφετο και εγινες κουκλακι σκετο") ωραια ιδεα. Επισης τα νεα προσωπα δειχνουν να κουμπωνουν καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ευχαριστώ παιδιά, δεν το ήξερα. Χαμούλης φέτος στο prime time. Από όλα έχει ο μπαξές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χμ βλεπω πτωση το ερωτας μετα δε το περιμενα,ο αντ1 με τη πρεμιερα του ξεκινησε νωριτερα και το πηγε σερι χωρις διαφημισεις ,ηταν και η αναμονη για το λογω τιμης αλλα απο σημερα πιστευω θα επανελθει εγω παντως εχω καταληξει οτι αυτο θα βλεπω τα βραδυα ειδικα σημερα που προβλεπεται και επεισοδιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το gntm παντως ζει εποχες survivor 2017 φετος οτι και να ριξουν τα αλλα καναλια απεναντι δε πτωειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είδα το λογω τιμης
    Πόσο υπέροχο πόσο συγκινητικό πόσο μοναδικό

    ΥΜΝΟΣ στην φιλιά
    Υπέροχοι ηθοποιοί παλιοί και νέοι τρομερή σκηνοθεσία στοιχεία από παλιά και μοντέρνες πινελιές
    Φρέσκο ανανεωμένο και συνάμα vintage
    Υπεροχη υπόθεση χίλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έβλεπα κάτι σχόλια εδώ μέσα για το ''Λόγω τιμής'' οτι θα το δουν μονο οι 50+ κτλ και πραγματικά απορούσα σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζούσαν όσοι τα έγραφαν.

    Δεν έχουν καταλάβει ότι απο Αμερική μέχρι Ελλάδα, η νοσταλγία πουλάει τρελά εδώ και κάποια χρόνια με τα πάντα σχεδόν απο 80s και 90s να έχουν επιστρέψει σε τηλεόραση και κινηματογραφο τα τελευταια χρόνια και μαλιστα με τους original ηθοποιους? Αν δε, μετρήσω και τις διασκευές παλιών κλασικών concept με νέα cast εκει η λίστα γίνεται ατελείωτη!

    Μπραβο στο ''Λογω τιμής'' που ακολούθησε επιτυχημένα το παγκόσμιο νοσταλγικο trend και ΕΣΚΙΣΕ χθες. Το επεισόδιο ήταν - σωστα - εισαγωγικό, από τα επόμενα επεισόδια θα μπούμε πιστεύω στο ζουμί της υπόθεσης. Και παλι όμως απο το πρώτο επεισόδιο θυμηθήκαμε τι θα πει οι πρωταγωνιστές να είναι ΚΑΛΟΙ ηθοποιοί και να παίζουν αληθινά και όχι καρικατουρίστικα, θυμηθήκαμε τι θα πει σενάριο που εξελίσσεται όμορφα και ρεαλιστικά και όχι σαπουνοπερίστικα προσπαθώντας με το ζόρι να σοκάρει, θυμηθήκαμε τι θα πει πραγματικά ωραία σκηνοθεσία κι όχι απλώς κινηματογραφώ ωραία τοπία.

    Όαση ήταν το χθεσινό ''Λόγω τιμής'' και εγω ως 32χρονος γύρισα λίγο στις όμορφες εποχές που ευτυχώς πρόλαβα στο τσακ ως παιδί. Και πολλοι, πολλοι ακομα οπως ειδα και στο twitter που ηταν no1 hashtag! Θα επανέλθω σταθερα και τις επόμενες εβδομάδες. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. η πιο εξυπνη ιδεα του Λογω Τιμης ηταν... η διαφημιση μπυρας που παιζει για μηνες καθημερινα σε ΟΛΑ τα καναλια!!!! (που παραπεμπει ΑΜΕΣΑ στη σειρα) LOLLLLL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !