UPDATE-Δείτε τα 15' στο Prime time. Τι έκαναν οι πρεμιέρες;

47
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... Χθες προστέθηκαν μάλιστα άλλα 2 προγράμματα στη μάχη. 
Αναλυτικά για χθες 16/9/2019:


ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 20,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 14,8
GREECE'S NEXT TOP MODEL 26,8
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 14,5
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 16,7
GREY'S ANATOMY 12,5
ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ 12,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 10,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 11,4

Δημοσίευση σχολίου

47Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το αν ήμουν πλούσιος μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Μπράβο στον ΑΝΤ1. Το έρωτας μετά καλογυρισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σας. Έσκισε το gntm. Πατος ο Γεωργίου. Παρα πολύ καλά και η σειρά με το λαχείο. Για πείτε γνώμες καλή? Εγώ δεν πρόλαβα να τη δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με εξεπληξαν τα νουμερα του αν ημουν πλουσιος. Το περιμενα χαμηλοτερα. Σιγουρα βοηθησε οτι παιζουν πολυ αγαπητοι ηθοποιοι αλλα και το στορυ φανηκε καλο. Το gntm φυσικα κρατηθηκε. Το ερωτας μετα ισως να ανεβει, δεν το παρακολουθησα αλλα ακουσα οτι ειχε ωραια αισθητικη (φανηκε και απτο τρειλερ). Για τον Γεωργιου και τον Σκαι τα νεα ειναι πολυ ασχημα για μια πολυδαπανη μεταγραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήμουν πλούσιος και Έρωτας μετά, ήταν δυο προγράμματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους και το καθένα στο στοιχείο του. Προσωπικά, τα παρακολούθησα και τα δυο και μου άρεσαν εξίσου για διαφορετικούς λόγους. Νομιζω ότι η μεν πρώτη σειρά ήταν μια καλή λαϊκή κωμωδια και το μεν δεύτερο μια καλή δραματική σειρά μυστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι έλεγαν ότι θα πατώσει το αν ήμουν πλούσιος...μόνο που τελικά έσκισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αν ήμουν πλούσιος μου άρεσε. Μου θύμισε εποχές παρα 5 και ευτυχισμενους μαζί. Αν το βάλουν σε επαναληψη το μεσημερι και το δει ο κόσμος πιστευω θα σκίσει φέτος. Βεβαια ας περιμενουμε και τον alpha να μπει στο ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι το αν ήμουν πλούσιος ήταν αρκετά καλό και ενδιαφέρον! Θυμίζει παλιές σειρές, είναι καθημερινό θα κτίσει το κοινό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα εγκεφαλικά πρεπει να ήρθαν στον ΣΚΑΙ. Και δεν μπήκε και ο Alpha ακόμα στις 21:00. Βλέπω μεγαλες αλλαγες εκει.
    Το μονο που ειδα ηταν το αν ημουν πλουσιος. Εξυπνο στον αντ1 να μην πάει σε διαφημίσεις νωρις. Έπαιξε σχεδον 40 λέπτα χωρίς διακοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ομολογουμενως η σειρά "Αν ημουν πλουσιος" κάτι λεει.Ενδιαφερουσα σειρά και με αρκετο γελιο
    Το "Ερωτας μετα" δεν μου αρεσε καθολου και λογω ηθοποιων και λογω υποθεσης και γενικα τετοιου ειδους σειρές δεν μου αρεσουν.Αλλά πραγματικα εκπληξη μεγαλη το "Αν ημουν πλουσιος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στα καθαρα το αν ημουν πλουσιος θα ειναι πάνω απο 20 που το δινετε παιδια. το τελευταιο 15 ήταν με διαφημίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΤ1 έπαιξε στα ίσα το star ακόμα και με την ταινία. Δε σας λέει τίποτα αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.04 Ποιος ο λογος που δεν εβαλε διαφημισεις ξερεις;Γιατι λογικα χορηγοι υπαρχουν,λογω πρωτης μερας;Λογικα απο σημερα θα πεφτουν συχνοτερα διαφημισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι με νοιαζει. έγω ειπα ηταν έξυπνο για να κρατησουν τους τηλεθεατες εκει. τους κρατησαν κι άρεσε η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:08: Συνηθως σε ενα ωριαιο προγραμμα υπαρχουν διαφημισεις 14-15 λεπτων. Ετσι ο καθε σταθμος επιλεγει αν θα κανει 2 διαφημιστικα διαλλειματα (διαρκειας 6-7 λεπτα το καθενα) η ενα μονο μεγαλυτερης διαρκειας (14 λεπτα). Καποιες φορες και περυσι με τη Φριτεζα εκανε μονο ενα διαλκειμμα μεγαλυτερης διαρκειας, επισης και στον σκαι ακολουθουν αυτην τη τακτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο σκαι εξαφανίστηκε απο το προσκήνιο με την σειρά του Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω το ειδα το βραδυ αργά το αν ημουν πλουσιος. Μου θυμίζει λίγο εκκηνική ταινια απο αυτές που σαρωνουν σε τηλεθεαση οταν τα βαζουν αντ1, σταρ, αλφα. Πολύ ωραια εικονα και πιασαρικο στορι. Θα πάει καλα γιατι το βλέπει ευχαριστά και γελάς. Οικογενειακή υποθεση για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή σειρούλα αν ήμουν πλούσιος όμως δεν τρελάθηκα και πολύ από το πρώτο επεισόδιο...
    Η Κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη μας έλειψε από τις σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντ1 το μοναδικό κανάλι που βάζει 14 λεπτά διαφημίσεις ενώ οι άλλοι έχουν 5-7
    Ο Χρόνος σειράς που παίζει είναι μεγαλύτερος από όλους τους σταθμούς και δεν κόβει 2-3 για να πάει σε διαφημίσεις όπως κάνουν οι άλλοι και κόβει μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Unknown Εγω πάλι το αντίθετος, μου θύμισε παλιά καλή οικογενειακή σειρά. Έξυπνο ο αντ1 να κάνει κατι τέτοιο, οικογενειακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά το Αν ήμουν πλούσιος. Επιτέλους μια σειρά που μου αρέσει η υποκριτική του Μπουρδούμη. Νομίζω του ταιριάζει γάντι ο ρόλος αυτός. Το έρωτας μετά μου άρεσε επίσης. Πολύ προσεγμένη σειρά. Μπράβο στον Alpha. Θα περιμένω και τις Μέλισσες και μετά θα αποφασίσω τί θα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου άρεσε το Αν ήμουν πλούσιος. Είχε αισθητική παλιάς καλής σειράς από αυτές που έσκιζαν στο Μέγκα. Θυμίζει τις πρόσφατες ταινίες που έκανε ο Μαρκίδης και παίζονται συνέχεια σε επανάληψη (Μαζί τα φάγαμε, Θησαυρός, Ο Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο Κοντός,οι Γαμπροί της Ευτυχίας).
    Και το Έρωτας μετά πολύ ωραία σειρά. Ποιοτική δραματική σειρά με σασπένς και μυστήριο που καθηλώνει το κοινό. Έξυπνη επιλογή τελικά του Alpha να μη κρατήσει Γεωργίου και να κάνει αυτή την σειρά. Επιτέλους βλέπουμε κάτι ωραίο και με ταλαντούχους ηθοποιούς,και όχι μόνο περιπλανήσεις και σεξ ανά 5 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αισθητική Μαρκιδη και των trash τηλεταινιων του εννοείς, στα remake των αξεπέραστων ταινιών του ελληνικού κινηματογραφου



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το αν ημουν πλουσιος θα δειτε θα πάρει το κοινό απο το σόι. Εχει πολύ ζετση εικόνα. Επίσης γέλασα πολύ. Μου άρεσε και ο Ρωμας με την περουκα. Κλαιωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10.19 καλά αν οι τηλεθεατες ηθελαν να φυγουν θα εφευγαν,δεν θα τους πειραζαν οι διαφημισεις.Ειχε κάτι ωραιο γι'αυτο και εμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κανάλια επιλέγουν να ξεκινήσουν με δόσεις τι πρόγραμμα τους και όχι ολοκληρωμένο. Επίσης η ταινία δεν κόντραρε στα ίσα το GNTM. Δέκα μονάδες διαφορά είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12.22 Κοιτα,ουτε εμενα μου αρεσαν οι ταινιες του,ομως εδω ειναι κατι διαφορετικο,για να τα λέμε οπως ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα καμπανάκια εκεί στον Σκάι βαρούν εδώ και μέρες και δεν τα ακούν....
    Μέγα Λάθος να χώσει Γεωργίου σε αυτήν την ζώνη κι όμως τον έχωσε.
    Αν δεν κινηθούν γρήγορα θα καεί και θα κοπεί.
    Αλλά πάλι στο δυναμικό το κανάλι δεν το έχει και το έχει στο γενικό από νωρίς το πρωί μέχρι αργάμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρια δες τα 15 πανω και θα καταλαβεις τι εννοω κόντρατρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η απολυτη ξεφτιλα του τηλεθεατη. Εδωσε μεγάλη πρωτια στο σκουπιδι gntm απεναντι απο τοσο ωραιες σειρες ειδικα το ερωτας μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εμενα το ερωτας μετα δε μου αρεσε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμένα το αν ήμουν πλούσιος μου άρεσε πολύ. Άψογα στημένοι λαικοί χαρακτήρες. Σε έβαλε για τα καλά σε μια λαϊκοί γειτονιά με γνήσιους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα είναι η πρωτιά στην ώρα προβολής της. Πολύ προσεγμένο και το έρωτας μετά, αν και μου φάνηκαν λόγο περίεργα τα χρώματα. Προσεγμένη και καλή δουλειά πάντως. Άντε να γίνονται καλές δουλειάές να γελάσει το χειλάκι μας και να ξεφύγουμε από τα ριαλιτι τηλεσκουπόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ερωτάς μετά και το αν ήμουν πλούσιος σίγουρα θα ανεβούν αν όχι από αυτή την εβδομάδα αλλά σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια είναι η σειρά που περιμένω. Άγριες Μέλισσες. Όλα τα άλλα μέτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σαν ιστορία το έρωτας μετά δεν μου άρεσε. Δεν το έχω με ιστορίες με ερωτικά μπερδέματα και απιστίες που έχουν μέσα τους λίγο μυστήριο και αρκετό δράμα. Αλλά η παραγωγή και οι ερμηνείες πιστεύω είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στους τομείς αυτούς. Στο Αν ήμουν πλούσιος μου άρεσαν πολύ οι δύο μικροί πρωταγωνιστές. Είδικα το αγόρι κλέβει τα βλέμματα στις σκηνές που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λέτε για τις κωμωδίες του Σκαϊ,μα και αυτές να μπουν στις 9 νούμερα δεν πρόκειται να κάνουν.Απο τα τρεϊλερ που έβγαλε το κανάλι δεν μου άρεσαν καθόλου.Η εικόνα που βγάζουν μοιάζουν σαν κατι περιφερειακά σήριαλ & κάποια κακόγουστα κυπριακά σήριαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εμενα παντως το αν ημουν πλουσιος δε μ αρεσε δε πιστευω οτι θα παραμεινει στο 20%.Το ερωτας μετα απο την αλλη μ αρεσε παρα παρα παρα πολυ ειναι το κατι διαφορετικο που ελλειπε απο τη τηλεοραση και πιστευω οτι θα κυριαρχει στη prime time.Ερωτας μετα,αγριες μελισσες,κοκκινο ποταμι και αγριες μελισσες περιμενω να δω φετος οι κωμωδιες μεχρι τωρα δεν εχουν τιποτα να μ πουνε θα περιμενω το καφε της χαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το έρωτας μετά υπεροχη δραματική Σειρα συγκλονιστικη μ άρεσε πάρα πολύ
    Λασκαρακη υπεροχη και όλοι τους υπέροχοι
    Το αν ήμουν πλούσιος πολύ ωραία κωμωδία
    Χαμός το βράδυ ήδη και ο Γεώργιου στο γενικό ήταν στο 16 όλες οι σειρές έκαναν νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βλεπω παντως οτι παρολο που φετος τα καναλια εφεραν ισως τις καλυτερες σειρες των τελευταιων χρονων και ο ανταγωνισμος ειναι ο δυσκολοτερος των τελευταιων χρονων το gntm παλι χθες εκανε περιπατο.Αυτο σημαινει οτι τα ριαλιτι δεν εχουν πεθανει οπως πολλοι βιαστηκαν να υποστηριξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά έως πολύ καλά πήγαν οι πρεμιέρες, ανάλογα νούμερα με την πρεμιέρα του Γεωργίου έκαναν όμως. Μέχρι 20άρι στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή. Μεγάλος ανταγωνισμός με πολλές παραγωγές φέτος και μέρα με τη μέρα θα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Τα χτεσινά νούμερα δεν είναι ενδεικτικά. Άποψη μου ότι ο Έρωτας Μετά θα ανεβάσει στροφές γρήγορα πάντως. Άρεσε πολύ και συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλη πρεμιέρα σήμερα, δικαίως κατά την άποψη μου. Εξαιρετική σειρά κι ένα βήμα μπροστά από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι που έλεγαν ότι ο Alpha δεν παίρνει σωστές αποφάσεις και θα κάνει δεκαράκια φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εμένα πάντως το story του έρωτας μετά μου θυμίζει μιά αμερικάνικη ταινία που δεν θυμάμαι πώς τη λένε. Έτσι ήταν κι αυτή. Δύο ζευγάρια ένα δυστύχημα και ο κρυφός έρωτας μεταξύ των ζευγαριών. Αν ξέρει κάποιος την ταινία ας την αναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μου άρεσε το αν ήμουν πλούσιος. Προσεγμένη δουλειά, πολύ καλή σκηνοθεσία γρήγορη ροή, καλούς ηθοποιούς. Μπράβο στον Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. στον αλφα στις 9 θα κανει νουμερα μονο η μουρμουρα. Ας προσεχαν.
    Ο σκαι πατος. Τερμα ο Γεωργιου που οποιον ανδρα πρωταγωνιστη εχει γκελ, τον διωχνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 3:09 Το αν ήμουν πλούσιος φαίνεται δυνατό χαρτί! Θα δούμε τι θα κάνει η μουρμούρα εκείνη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ερωτας μετα.. Εντυπωσιάστηκα από την πρεμιέρα.. Σενάριο, πλοκή, ερμηνείες, σκηνοθεσία, όλα ηταν υπέροχα.. Δεν παρακολουθώ καθόλου δραματικές σειρές γιατί με κουράζουν με τις υπερβολές τους, αλλά το "Έρωτας μετά" με καθήλωσε.. Τα πήγε πολύ καλά και αξίζει να τα πάει ακόμα καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ορισμένοι κάθεστε και τρώγεστε εδώ μέσα λες και παίρνετε ποσοστά από τα κανάλια...δε μπορώ να το καταλάβω πραγματικά. Θα έπρεπε να ευχαριστούμε που αν μη τι άλλο γίνεται μία προσπάθεια από όλα τα κανάλια και υπάρχει πληθώρα σειρών. Ο καθένας ας προτιμήσει αυτή που θέλει.
    Πέραν αυτού, θα συμφωνήσω με κανά δύο προλαλήσαντες...αν είναι δυνατόν να δίνουμε νούμερα σε κάτι ριάλιτι σαν το gntm, που προσπαθεί μάταια με ιστοριούλες να περάσει την ίση μεταχείριση απένταντι στους ανθρώπους, τη δικαιοσύνη και την καταπολέμηση του κάθε είδους ρατσισμού και είναι το πρώτο, που με τους 4 καραγκιόζηδες στις θέσεις των κριτών δεν εφαρμόζει την ίση μεταχείριση, αλλά αντίθετα καταρρακώνει κάποιες κοπέλες χωρίς λόγο. Υ.γ. το έβλεπα αραιά και που, αλλά πλέον με "αηδιάζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όπως θα ξέρεις εδώ κι έναν χρόνο, το tvnea.com αποφάσισε να δείχνει το κοινό που διάλεξαν τα ίδια τα κανάλια.
    Καλή συνέχεια σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 20ΑΡΙΑ ....ΧΑΖΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !