Έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου ο 3ος κύκλος...

1

ΕLIF: Πρεμιέρα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 17:50 στο Star…

Η φωτιά, που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του γάμου της Μελέκ με τον Κενάν, προκαλεί μια τρομερή καταστροφή στην οικογένεια Εμίρογλου. Ο θάνατος του Κενάν και της Τουγτσέ έχει συγκλονίσει την οικογένεια. Αν και έχουν περάσει πια έξι μήνες όλοι νιώθουν ακόμα μεγάλο πόνο και θλίψη. Καθώς τα μέλη της οικογένειας Εμίρογλου προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την απώλεια, ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν και μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Ο Σελίμ, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία της εταιρίας, προσπαθεί να τη σώσει από τη χρεοκοπία αλλά τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνα. Η Μελέκ δουλεύει σε ένα εργαστήριο υφαντουργίας για να στηρίξει και εκείνη την οικογένεια. Η Ζεϊνέπ έχει αναλάβει τη φροντίδα του σπιτιού ενώ προσπαθεί να βρει δουλειά. Αρχίζει να κάνει μαθήματα για να κερδίσει κάποια χρήματα ενώ συνεχίζει και τις σπουδές της. Παρά τις δυσκολίες, η οικογένεια προσπαθεί να παραμείνει ενωμένη. Αυτό που επιθυμούν όλοι είναι να ετοιμάσουν ένα όμορφο μέλλον για την Ελίφ, τη συνέχεια του Κενάν.

Μετά από τον θάνατο του πατέρα και της αδελφής της, η ζωή της Ελίφ, το σχολείο της αλλά και οι φίλοι της, αλλάζουν. Ο γλυκός της χαρακτήρας όμως παραμένει ίδιος και εξακολουθεί να είναι ευγενική και καλή με όλους. Ο Σελίμ δουλεύει μέρα και νύχτα για να σώσει την εταιρία και να την κάνει πάλι σπουδαία με τη βοήθεια του οικονομικού του συμβούλου, του Ουμίτ. Όμως ο Ουμίτ είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος φίλος του κρυφού εχθρού της οικογένειας Εμίρογλου, ο οποίος έχει ορκιστεί να τους συνθλίψει.

Ο Σερντάρ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της κόρης του Τουγτσέ και θέλει και εκείνος να εκδικηθεί την οικογένεια Εμίρογλου, αποκτώντας όλα τα πλούτη τους. Καταφέρνει να πετύχει το στόχο του και η οικογένεια χάνει αρχικά το κτηνοτροφικό κτήμα και στη συνέχεια το αγρόκτημα. Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει πίσω το κτήμα αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό; Η Αρζού, η οποία παίρνει εξιτήριο από το ψυχιατρείο θεωρεί υπεύθυνη τη Μελέκ για τον θάνατο της Τουγτσέ και συνεχώς της παρενοχλεί. Μετά την φωτιά, η Αρζού έχει χάσει εντελώς τα λογικά της και η μνήμη της έχει διαγράψει την εμπλοκή της στον θάνατο της Τουγτσέ. Θεωρεί αποκλειστική υπεύθυνη για ό,τι συνέβη τη Μελέκ καθώς πιστεύει πως θυσίασε την Τουγτσέ για να σώσει την Ελίφ. Με τη βοήθεια του Ερκούτ, μετακομίζει στο σπίτι του Νετζντέτ, όπου εκεί ζουν και η Γκόντζα με τον Σερντάρ.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ρήγμα στη σχέση του Σερντάρ με την Γκόντζα. Ο Σερντάρ προσπαθεί να ξεφορτωθεί την Αρζού αλλά η Αρζού συναντάει στο δρόμο της τον Ουμίτ. Αυτή η σύμπτωση τι επιπτώσεις θα έχει; Ένα νέο σχέδιο εκδίκησης ή έναν νέο έρωτα; Και οι ζωές των Βεϊσέλ, Τουλάι και Μουράτ όμως αλλάζουν. Με τη βοήθεια της Τουλάι, πατέρας και γιος ανοίγουν ένα μαγαζί αλλά τελικά οι δουλειές δεν πάνε καλά και αναγκάζονται να πουλάνε το εμπόρευμα τους με το αυτοκίνητο. Στην αρχή τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο σχεδίαζαν αλλά με την πάροδο του χρόνου καταφέρνουν να αποκτήσουν μια μεγάλη πελατεία. Η απώλεια του κτήματος προκαλεί μεγάλη ψυχολογική και οικονομική αστάθεια στη Μελέκ και όλη την οικογένεια. Ζουν πια σε ένα μικρό σπίτι σε μια ταπεινή γειτονιά. Η Ζεϊνέπ δουλεύει στην υφαντουργία μαζί με τη Μελέκ.

Καθώς περνάει ο καιρός ,ένας άντρας, ο Γιουσούφ, μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Μελέκ. Ο Γιουσούφ σώζει τη ζωή της Ελίφ από ένα αυτοκίνητο αλλά η Μελέκ τον παρεξηγεί και πιστεύει πως θέλει να κάνει κακό στο παιδί της και προσπαθεί να τον κρατήσει σε απόσταση. Τα κουτσομπολιά για τον Γιουσούφ στο εργαστήρι υφαντουργίας κάνουν τη Μελέκ να σκεφθεί πως είχε δίκιο. Όμως ο Γιουσούφ δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Η Ελίφ το συνειδητοποιεί αυτό πριν από τη Μελέκ και βοηθάει αυτόν τον εσωστρεφή άντρα να επιστρέψει πίσω στη ζωή. Αλλά δεν θα είναι εύκολο να πείσει τη Μελέκ πως ο Γιουσούφ είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Με τον καιρό η Μελέκ θα διαπιστώσει πως ο Γιουσούφ έχει μόνο καλές προθέσεις και του ζητάει συγγνώμη.

Ο Γιουσούφ και η Μελέκ θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον πόνο, που βίωσαν στο παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή; Θα μπορέσει η Μελέκ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κόρη της, την οικογένεια Εμίρογλου και στο να πάρει πίσω το κτήμα, για μια φορά στη ζωή της να ακούσει το τραγούδι της καρδιάς της;

Η σειρά προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στη Σερβία, στη Ρουμανία, στην Πολωνία, στη Βουλγαρία, στην Ουγγαρία αλλά και στην Αλγερία, στο Πακιστάν, στην Ινδονησία και χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως Κολομβία, Περού, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή.

 Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2016, που θα ολοκληρωθεί σε 230 επεισόδια.
3ος Κύκλος. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάλι θα δούμε αυτό το χαζοτούρκικο; Άσε που μας έχουν πρήξει με τα "ταμάμ" και τα "γιασασίν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !