Σήμερα θα γίνει...του τηλεπαιχνιδιού! Πρεμιέρες σε ΑΝΤ1 - ΣΚΑΪ - ALPHA

12

4 τηλεπαιχνίδια κάνουν σήμερα τη μεγάλη τους πρεμιέρα, αρχής γενομένης στις 15.00 .
ΑΝΤ1 ,ALPHA, ΣΚΑΪ φέρνουν στις οθόνες μας 4 ενδιαφέροντα πρότζεκτ, φιλοδοξώντας να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης. Έχουμε και λέμε, λοιπόν: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στις 15.00, STILL STANDING στις 17.15, ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ στις 17.50 ,και BOOM στις 18.45 .


Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 4Η ΧΡΟΝΙΑ «ROUK ZOUK» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1. 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ , 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ,ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το «Rouk Zouk», επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει σταθερά το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες. Τι λέτε, παίζουμε;

Φέτος, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!
Ο χρόνος ξεκινάει από «Rouk Zouk»!

«STILL STANDING» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ  
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1  
ΠΡΕΜΙΕΡΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:15 

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, το «Still Standing», ένα από τα πλέον αγαπημένα και απρόβλεπτα καθημερινά τηλεπαιχνίδια γνώσεων επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Έτοιμο να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να ομορφύνει τα απογεύματά μας, το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου έρχεται με νέες και πιο δυνατές στιγμές. Ετοιμαστείτε να παίξουμε μέχρι τελικής πτώσης! Η διαδικασία παραμένει ίδια. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.

Οι κατηγορίες: «ερωτήσεις με εικόνες», «ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «τριπλή επιλογή», «βρες τον στίχο» παραμένουν, ενώ φέτος προστίθεται μία ακόμη. Πρόκειται για τη «μονομαχία» όπου ο βασικός παίκτης και ο αντίπαλός του ψάχνουν να βρουν τη σωστή απάντηση με βάση τις πληροφορίες που, ταυτόχρονα, τους παρέχονται. Όσο συνεχίζεται η μονομαχία, οι πληροφορίες γίνονται ολοένα και πιο «αποκαλυπτικές». Μόνο ένας θα νικήσει.

Ο Χρήστος Φερεντίνος φέρνει τα «Πάνω Κάτω» στον Alpha. Το τηλεπαιχνίδι, «Πάνω Κάτω», μετά από την επιτυχημένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, κάνει πρεμιέρα στον Alpha σήμερα,Δευτέρα,στις 17:50.  

Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα αριθμητικά δεδομένα που τους δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ. Γιατί όλοι κερδίζουν στο «Πάνω Κάτω»! Χιούμορ, ένταση και γρήγοροι ρυθμοί σε ένα παιχνίδι-γιορτή που όλοι μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν ή να κερδίσουν χωρίς να παίξουν!

Το Boom, ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ σήμερα,στις 18.45, και παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το Boom θα μοιράζει καθημερινά 50.000 ευρώ σε παρέες. Σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν δύο τετραμελείς παρέες. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους. Στον πρώτο γύρο η κάθε παρέα πρέπει να απενεργοποιήσει τέσσερις βόμβες. Κάθε βόμβα έχει τέσσερα καλώδια. Κάθε απάντηση αντιστοιχεί σε ένα καλώδιο.

Boom, μία μοναδική εμπειρία για παίκτες και τηλεθεατές γεμάτη δράση, αγωνία, διασκέδαση και συγκίνηση.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δύσκολα τα πράγματα και για την απογευματινή ζώνη φέτος. Πιστεύω ότι σήμερα που είναι η πρεμιέρα κάποιοι θα δουν τα νέα παιδιά κι από αύριο θα αρχίσει το κοινό να κατασταλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα είναι ξεκάθαρο κρίνοντας και από την μεγάλη ανταπόκριση στα social media, ότι η Γυναίκα χωρίς όνομα θα πάρει πρωτιά με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Είδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρα τωρα;Εχει απενατι 4-5 τηλεπαιχνιδια καινουρια και παλιά και ο κοσμος πιστευεις πως θα κάτσει δει τη "Γυναικα χωρις ονομα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι στεναχωριέστε..Ο ΑΝΤ1 θα είναι πρώτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκουρα τα πράγματα φέτος για την γυναίκα χωρίς όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι στεναχωριεστε;Όσο η Πανια σας "εσκισε",άλλο τόσο θα "σκισει"και η "γυναικα χωρις ονομα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:46 ξεκάθαρα θα σκίσει το Γυναίκα χωρίς Όνομα στην ζώνη του έχει ένα δυνατό κάστινγκ και μια δυνατή ιστορία να μας πει και από τι βλέπω και εγώ στα social media ανυπομονεί ο κόσμος να το δεί επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι έχει γρήγορη ροή το Γυναίκα χωρίς Όνομα και δεν σε κουράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που κάποιοι θεωρείτε ότι τα παιχνίδια θα σκίσουν και η γυναίκα χωρίς όνομα που έδειξε ποσο μεγάλη δυναμική είχε πέρυσι και πόσο φοβερό στόρυ έχει φέτος, θα πατώσει, μπορεί και να με στείλει για πλάκα "αδιάβαστο". :p :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:25 κάποιοι για να μην πω κάποιος κολλημένος σχολιάζει και ανυπομονεί να δεί τη γυναίκα χωρίς όνομα να πατώνει συγκρίνοντας την μάλιστα με την Πάνια. Τι να πει κανείς!!! Μόνο για γέλια είναι ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαλαρωσε λιγο,3 μηνυματα στη σειρά για τη "Γυναικα χωρις ονομα",ο παραγωγος εισαι και καιγεσαι τόσο;Ελεος....Τα παιχνιδια εχουν εγρηγορση και γελιο,όσο για το στορι της σειρας,ασχολιαστο...Χαμει τη μνημη της,την πιανει ο άλλος και την κρυβει.....τρομερο στορυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !