Room service,πλιζ: Το κάστ και οι ρόλοι της νέας σειράς!

6



Στις 23 Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ «Room Service, πλιζ» που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα. Το «Alexandre Hotel» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχθεί τους νέους τους ενοίκους μαζί με το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο.

 Room Service, πλιζ Πρόκειται για μία διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του ξενοδοχείου αλλά και των ενοίκων του. Μια «συμβίωση» που θα φέρει στις οθόνες μας πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις.

 Room Service, πλιζ Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού σε κάθε επεισόδιο κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

 Room Service, πλιζ Στη σειρά, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία. Ακόμη, η Βαλέρια Κουρούπη θα κρατά τον ρόλο της διευθύντριας προσωπικού, ο Κώστας Καραφώτης θα υποδυθεί έναν μπάρμαν, ενώ ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έναν άντρα της ασφάλειας του ξενοδοχείου. Επίσης, ο Παντελής Καναράκης θα ερμηνεύσει τον ρόλο του ιδιοκτήτη του «Alexander Hotel», ο Ησαΐας Ματιάμπα έναν γκρουμ, ενώ η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, η οποία θα ανήκει και εκείνη στου μόνιμους ρόλους, θα είναι η υπεύθυνη του λογιστηρίου.

 Room Service, πλιζ Επιπλέον, και η Ιλιάς Λαμπρίδου θα ανήκει στους μόνιμους ενοίκους του ξενοδοχείου. Ακόμη, το καστ απαρτίζουν οι Χρύσα Κλούβα, Νίκη Αγγελάκη, Γιάννης Ρούσσος, Νίνα Έππα, Ναταλί Τσάβες, Δημήτρης Παππάς, Μάριος Δερβιτσιώτης, Δημήτρης Διακοσάββας, Άγγελος Ανδριόπουλος, Τριαντάφυλος Δελής, Χάρης Σιώτης, Χρυσαλένα Χριστοπούλου, Δημήτρης Τσιώκος, Γιάννης Ζαραφωνίτης, Βάσω Βιλένγκα, Γιάννης Μπούσδρος και ο Άρης Κυπριανού.

 Room Service, πλιζ Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα βλέπουμε και ονόματα έκπληξη, που θα υποδύονται τους ενοίκους του ιδιόρρυθμου ξενοδοχείου. Στην σειρά θα συμμετάσχουν ως guest ο Παύλος Χαϊκάλης, η Μπέσυ Μάλφα, η Τάμτα, οι Onirama αλλά και πολλά πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού.

 Πηγή: MYtv

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτο ο ανθρωπος ρε παιδι μου,τοσες σειρες,τοσα ονοματα,τοσοι ηθοποιοι περασαν απο διπλα του και βαζει κάτι ακυρα ονοματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω Ρήγα και ατάκες του. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει καλό και όχι σαν τις τρίχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο ο Ρηγας και οι ατακες του(μαζι με Αποστολου)και άλλο τα ακυρα ονοματα που θα παιξουν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κρίνουμε χωρίς να δούμε κάτι πρώτα. Εγώ μίλησα για τα προηγούμενα έργα του είμαι φαν Ρήγα Αποστόλου. Ας δούμε πρώτα. Να θυμίσω πως οι τρίχες πλασαρονταν σαν σειρά που θύμιζε τις παλιές καλές σειρές και αποδείχθηκε πατάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω για τα προηγουμενα μιλαω που οντως σε cast υπερειχαν.Στις Τριχες ποιος λογικος ειχε την εντυπωση οτι θα τα παει καλά με Μουτσινα και Βλοντακη σε βασικους ρολους και σε δευτερο Κοντογιαννιδη;Φυσικα και ειχε προεξοφληθει η αποτυχια,οπως και εδω,που παω στοιχημα οτι θα ειναι φουσκα οσα ακουγονται για αυτη τη σειρα.Ισως να την "σωσουν" Χριστοφοριδου,Ρηγας αλλά και πάλι,μεγαλη πατατα με τετοια ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Ρήγας τα καλύτερα σενάρια του τα έδωσε όταν συν-εργαζόταν σαν δίδυμο είτε με τον Λευτερη Παπαπέτρου (Πατερ ημων, Ντολτσε βιτα), είτε με τον Αποστόλου (Δυο ξενοι, Τι ψυχη, Σταβλοι Εριετας Ζαιμη, Κοκκινο δωματιο).

    Μετά από αυτές τις χρυσές εποχές των συνεργασιών ακολούθησε μια έντονη κόπωση στα επόμενα σενάρια. Να δούμε αν καταφέρει φέτος μόνος του να κάνει κάποια αξιοπρεπή επάνοδο αν και κρατώ μικρό καλάθι για να ειμαι ειλικρινής! Ποσο μαλλον που η δουλειά αυτή μοιάζει με κόπια του ''Κόκκινου δωματίου''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !