Όλα τα realities και τα talent shows της νέας σεζόν!

5



 Τα κανάλια επενδύουν σημαντικά στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπουν τα ψυχαγωγικά προγράμματα που κυριάρχησαν στη μικρή οθόνη τα προηγούμενα χρόνια. Τάλεντ και ριάλιτι επιστρέφουν με επιτυχημένα κόνσεπτ και παρουσιάζουμε αναλυτικά ό,τι θα βγει στον αέρα!

 ΑΝΤ1

Στον ΑΝΤ1 θεωρούν πως παραδοσιακά η Κυριακή ανήκει σε χαλαρή ψυχαγωγία. Έτσι επενδύουν σε δύο πρότζεκτ, ένα νέο και ένα δοκιμασμένο, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στις οθόνες μας στο πρώτο και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 αντίστοιχα. Μέσα στο φθινόπωρο θα ενταχθεί το νέο μουσικό talent show «Τhe Final Four». Την εγχώρια εκδοχή του πρότζεκτ, που έχει σημειώσει, μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί, θα παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Οι οντισιόν για την επιλογή των συμμετεχόντων έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένονται νέες ημερομηνίες για τις μεγάλες οντισιόν που θα γίνουν στην Κύπρο αλλά και για ακόμη μία που θα γίνει στην Αθήνα.

 Η δομή του «The Final Four» ξεκινά ανάποδα σε σχέση με τα υπόλοιπα talent shows. Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα, που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four». Ένας από το «The Final Four» θα φτάσει μέχρι τη νίκη στον μεγάλο τελικό και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ! Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν οριστικές συμφωνίες. Μεταξύ αυτών ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Μαζωνάκης (εφόσον δεν θα είναι στο νέο «Familiar»), η Πάολα, η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα.

 Στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 το «Your Face Sounds Familiar». Για την έκτη σεζόν του σόου μιμήσεων η μόνη που θεωρείται σίγουρη είναι η παρουσιάστριά του, Μαρία Μπεκατώρου. Οσον αφορά το ημερήσιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δεν αποκλείεται στο δεύτερο μισό της σεζόν να επιστρέψει και το «Κάτι ψήνεται» με ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων. Ωστόσο ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. Αντίθετα, το κανάλι εγκατέλειψε οριστικά το φιλόδοξο project «Ninja warrior», που στο αγωνιστικό κομμάτι του και μόνο θυμίζει το «Survivor», αφενός λόγω κόστους αφετέρου διότι στελέχη του καναλιού θεωρούν πως η συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.

 OPEN

Eνα νέο παιχνίδι μόδας που κάνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό εντάσσεται από τη νέα σεζόν στο ημερήσιο πρόγραμμα του Ανοιχτού Καναλιού. Πρόκειται για το «Δικαστήριο μόδας» (προσωρινός τίτλος), όπου ζευγάρια συμμετεχόντων καλούνται να αλλάξουν στυλ και για τις τελικές επιλογές τους θα κριθούν από την... έδρα. Το κόνσεπτ του προγράμματος έχει ως εξής: Σε κάθε επεισόδιο δύο πρόσωπα που σχετίζονται μεταξύ τους (μητέρα και κόρη, δύο φίλες, ζευγάρι) παίρνουν μέρος στο παιχνίδι γιατί ο ένας θέλει να αλλάξει το στυλ του άλλου. Το κατά πόσο η στυλιστική μεταμόρφωση πέτυχε θα το αποφασίζουν οι κριτές. Για την παρουσίαση του «Δικαστηρίου» βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας η Μαρία Μπακοδήμου. Το μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο παγκοσμίως talent show επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του Open. Πρόκειται για το «Χ Factor», που θα αναζητήσει το νέο μεγάλο ταλέντο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. xfactor.jpg Με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, το συναρπαστικό «ταξίδι» για ένα πλήθος υποψηφίων που ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τα Chairs και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνοι έχουν το X Factor έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται, φυσικά, για την πρώτη φάση των οντισιόν, που θα προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο στη βραδινή ζώνη του Open. Οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν απέναντι από τέσσερα καταξιωμένα πρόσωπα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

 Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Θεοφάνους, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος στα έδρανα της επιτροπής είναι πανέτοιμοι να διασταυρώσουν τα μουσικά ξίφη τους και να συναποφασίσουν ποιοι από τους υποψηφίους θα περάσουν στην πολυπόθητη δεύτερη φάση, αξιοποιώντας τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να αναδείξουν τα μουσικά και σκηνικά τους χαρίσματα. Στα backstage του μουσικού talent show θα βρίσκεται ο Άρης Μακρής. Αργότερα θα ξεκινήσουν τα live, τα οποία θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα, με παρουσιάστρια τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή.

 STAR

Χωρίς παραγωγή μυθοπλασίας, αλλά με συνέχιση των ριάλιτι που έγραψαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τις δύο τελευταίες σεζόν στους πίνακες της Nielsen θα πορευτεί το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Τα γυρίσματα του GNTM 2 είναι σε πολύ προχωρημένη φάση. Η σύνθεση του ριάλιτι μόδας παραμένει η ίδια. Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια και μέλος της επιτροπής μαζί με τον φωτογράφο Ηλία Σκουλό, τον σχεδιαστή Αγγελο Μπράτη και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε ειδικούς ρόλους θα δούμε και φέτος την Ελενα Χριστοπούλου (ως μέντορα των υποψήφιων μοντέλων) αλλά και τη Μαρί Ζενεβιέβ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Όπως έγραψε πρώτο το «TV Εθνος», τα γυρίσματα των οντισιόν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες αποχωρήσεις από την επόμενη φάση. Πιθανές ημερομηνίες έναρξης του «Greece’s Next Top Model 2» είναι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ή η Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Αυτονόητο είναι ότι οι δοκιμασίες στις φωτογραφίσεις του ριάλιτι μόδας του Star θα είναι πολύ πιο απαιτητικές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Στο Star ξεκίνησε και η προετοιμασία για το νέο «MasterChef» που θα έρθει στις οθόνες μας στις αρχές του 2020. Στην ιστοσελίδα του καναλιού της Κηφισιάς άνοιξε ήδη η πλατφόρμα για δηλώσεις συμμετοχών από τους επίδοξους «Master Chefs».

 Εκτός από τα προσωπικά τους στοιχεία και τη φωτογραφία τους οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν στη φόρμα συμμετοχής την οικογενειακή τους κατάσταση, τα χόμπι τους, καθώς και τη μαγειρική τους εμπειρία. Η ομάδα του προγράμματος παραμένει και εδώ ως έχει. Στην κριτική επιτροπή θα είναι οι σεφ Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ακόμη ένα πρότζεκτ θα βγει στον «αέρα» του Star στο δεύτερο μισό της σεζόν: Η εγχώρια εκδοχή του ριάλιτι δράσης «Globetrotters» («Οι κοσμογυρισμένοι»). Έξι Έλληνες celebrities ταξιδεύουν σε έξι διαφορετικές πόλεις εκτός Ελλάδος αναζητώντας μέσα από τη διαδικασία γρίφων και δοκιμασιών ένα αντικείμενο. Έναν χαμένο θησαυρό. Όποιος το εντοπίσει πρώτος και επιστρέψει στην Ελλάδα θα είναι ο νικητής. Παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Τέλος, στο ημερήσιο πρόγραμμα του Star συνεχίζει για ακόμη μία σεζόν το παιχνίδι μόδας «Shopping Star», με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Και γι’ αυτό το πρότζεκτ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

 ΣΚΑΪ

Μετά τη συμφωνία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, που άργησε λόγω των πολύμηνων διαπραγματεύσεων, οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΪ για την επαναφορά του «Voice» ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των pre-auditions, με δύο μεγάλες ακροάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ενδέχεται να γίνει και μία στην Κύπρο. Η ομάδα μπροστά από τις κάμερες στο νέο «Voice» παραμένει ως έχει. Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης θα είναι στις τέσσερις καρέκλες των κριτών αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση του προγράμματος, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή στους χρόνους των γυρισμάτων λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων που θα έχει την επόμενη σεζόν ο δημιουργός.

 Επίσης στα backstage θα είναι για ακόμη μία σεζόν η Λάουρα Νάργες. Όσον αφορά τα γυρίσματα των blind auditions, τοποθετούνται χρονικά στις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές. Οι ανατροπές στους δέκτες μας έρχονται στις επόμενες φάσεις (battles, cross battles), καθώς ο καινούργιος κύκλος του «Voice» θα εναρμονιστεί με τους νέους κανόνες που ισχύουν στις διεθνείς εκδοχές του προγράμματος. Το talent show θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη του Alpha μία φορά την εβδομάδα.

 Για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν τοποθετείται η επαναφορά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τα αρχικά δεδομένα άλλαξαν και ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και σε αυτό τον κύκλο του προγράμματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Όσον για το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η τύχη του. Ολα θα εξαρτηθούν από τις επιδόσεις του νέου ημερησίου προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης που θα λανσαριστεί από το φθινόπωρο. Καμία συζήτηση, φυσικά, δεν έχει γίνει για παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή.

 Τέλος, φαίνεται να «παγώνει» τουλάχιστον για τη σεζόν 2019-2020 το talent show «Τhe Masked Singer», όπου celebrities διαγωνίζονται απόλυτα μεταμφιεσμένοι και αποκαλύπτεται το πρόσωπό τους μόνο όταν χάνουν. Ηταν το πρόγραμμα που θα προχωρούσε σε περίπτωση που ναυαγούσε οριστικά η συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό και καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι. Επίσης δεδομένο είναι πως τη νέα σεζόν δεν πρόκειται να προβληθεί νέος κύκλος του «Survivor»

Πηγή: Tvethnos-Αλέξης Μίχας

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. με τον αγροτη τι γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γίνει και έκτο your face? Μαρεσει παρά πολύ αυτό το σόου. Μακάρι να είναι τόσο ωραίο όσο το πέμπτο η να γίνει all star με τους καλύτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καπουτζίδης δεν θα παρουσιάσει το Voice το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των Social media του λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων και θα παρουσιάσει μια εκπομπή για τους αθλητές μας με αφορμή τους ΟΑ 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού να πατωσουν!!! Να πάνε όλα τα νούμερα στην μυθοπλασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.42
    Συμφωνω και ο καπουτζιδης καιρος ηταν να φυγει.Δεν εχει άλλους παρουσιαστες δηλαδη;Ημαρτον...Όσο για τα reality τηλεσκουπιδια που ξεφτιζουν σιγα-σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !