Σε πανικό το OPEN για την πρωινή ζώνη...


Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται το OPEN εν όψει του σχεδιασμού προγράμματος της νέας σεζόν, που
μετρά αντίστροφα για να αρχίσει. Ως γνωστόν, εκτός καναλιού οδηγήθηκαν τόσο η Αμαλία Κάτζου όσο και ο Βαγγέλης Γιακουμής, παρουσιαστές του ''Ώρα Ελλάδος 5.30'', μιας εκπομπής που σημείωσε υψηλά νούμερα σε ένα κανάλι νεοϊδρυθέν.

Η διοίκηση ,λοιπόν, καλώς ή κακώς, έκρινε πως το δίδυμο πρέπει να σταματήσει ώστε να φέρουν κάτι νέο, μέσα από μια άλλη πλέον εκπομπή. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, Διευθυντής Ενημέρωσης, παρά το ότι είμαστε μια ανάσα πριν από τη νέα σεζόν, δεν έχει λύση στα χέρια του. Οι προτάσεις που έγιναν και απορρίφθηκαν, αρκετές, κι έτσι η πρωινή ζώνη ,ενώ ήταν στελεχωμένη και οχυρωμένη (από άποψη AGB) και θα μπορούσαν να μην την πειράξουν, είναι πλέον, μαζί με μεγάλο μέρος του υπόλοιπου προγράμματος, εντελώς ξεκρέμαστη και στον αέρα.

Για να δούμε πώς και πού θα καταλήξουν.Κι όλα αυτά όταν η σεζόν αρχίζει, κι ο ανταγωνισμός είναι φυσικά στημένος, σχεδιασμένος , και καθ' όλα έτοιμος.Open...beyond κατά τ' άλλα...Μην απορήσετε αν δούμε ένα από τα καλοκαιρινά δίδυμα που ανέλαβαν, να πιάνουν ...χειμωνιάτικο πόστο κανονικά!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι σε πανικό για το τι θα παίζει στις 5 τα ξημερώματα; Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται. Ας βάλουν επαναλήψεις όπως έχουν όλα τα κανάλια στις 5 το πρωί. Εδώ το star έχει επαναλήψεις μέχρι τις 9.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παπαγιαννης και Αντριανα Ζαρακελη πιστεύω θα ήταν ένα καλό δίδυμο για την πρωινη ζώνη. Στο νέο Epsilon ποιός τους βλέπεις? Καλύτερα να κλείσουν στο Open και να αναλάβουν το slot 5:30-7.