GNTM: Η πρεμιέρα και ο αναβαθμισμένος ρόλος της Ζενεβιεβ...

1


Το Greece’s next top model ετοιμάζεται να επιστρέψει και η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο.

 Τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και η πρεμιέρα του reality του star channel αναμένεται να γίνει στις αρ­χές Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με ένα επεισόδιο την εβδομάδα αρχικά, όπως έγινε και πέρυσι.

 Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του, με τους τέσσερις κριτές να βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο για την ανάδειξη της φετινής νικήτριας.

 Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα. Από χα τέλη Ιουνίου οι φιναλίστ πέρασαν ήδη τις πόρτες του νέου του σπιτιού και οι δοκιμασίες καλά κρατούν, όπως και οι αποχωρήσεις.

 Προ ημερών, μάλιστα, η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα για τα γυρίσματα του show μόδας. Την ίδια στιγμή και ο σκηνοθέτης της όλης παραγωγής, Γιάννης Μικρός, έδωσε μια γεύση από τα θέματα των φωτογραφίσεων.

 Άλλοτε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, άλλοτε σε τεράστιους κύβους με εσωτερικό φωτισμό που σχηματίζουν σκιές στα κορμιά των κοριτσιών και άλλοτε σε χώρους όπου ο ιδιαίτερος φωτισμός και οι πόζες των καλλίγραμμων κοριτσιών δημιουργούν ένα άκρως μυστηριακό σκηνικό. Το κοινό της, όμως, για όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες φροντίζει να ενημερώνει και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία κοινοποίησε υλικό από την πορεία των προετοιμασιών σε ό,τι αφορά την κόμη της και όχι μόνο.

Πηγή: Gossiptv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ έχω την εντύπωση ότι τη Ζενεβιέβ την ειχανε για ένα επεισόδιο και μόλις είδαν τι χαμό κάνει και ότι τη λατρεψε το κοινό την κράτησαν για παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !