Παναγιώτης Στάθης: Στιγμές της καριέρας του που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

0


Ο Παναγιώτης Στάθης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό tv kous kous και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου, αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή του στην δημοσιογραφία.

 Αλήθεια , ποσά χρόνια μετράτε στην τηλεόραση; Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σας;

 Δουλεύω στην τηλεόραση 25 χρόνια. Με πολλά καλοκαίρια μέσα! Η καλύτερη στιγμή μου δεν έχει έρθει ακόμα… Πέρα από τα αστεία, όμως, έχω να θυμάμαι πολλά καλά πράγματα στην τηλεόραση, δημοσιογραφικές επιτυχίες που με κάνουν περήφανο. Και πολλά λάθη και αστοχίες, βέβαια. Όπως με κάνουν περήφανο και πράγματα που έχω κάνει στην έντυπη δημοσιογραφία και στο Ιντερνέτ.

 Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία γυναίκα που με πλησίασε 20 χρόνια μετά τη δίκη των σατανιστών της Παλλήνης και δακρυσμένη με ευχαρίστησε για τον τρόπο που παρουσίασα τη δίκη. Ήταν η αδελφή της 14χρονης Δώρας Συροπούλου που χάθηκε τόσο άδικα. Δεν θα ξεχάσω τα δάκρυα της μητέρας του Θάνου Αξαρλιάν για ένα κείμενο στην «Ελευθεροτυπία». Δεν θα ξεχάσω το βράδυ που ανακοίνωσα πως το STAR δεν θα πάρει τηλεοπτική άδεια, τα παγωμένα πρόσωπα των συναδέλφων μου, τεχνικών μέσα στο στούντιο ειδήσεων, όπως και τη χαρά τους όταν ανακοίνωσα από το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε. Πιθανόν, όμως, η χειρότερη ήταν στον σεισμό του 1999 στην Αθήνα με τη γη να τρέμει, όπου μετρούσαμε νεκρούς στον αέρα. Θρήνος…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !