Έλα στη θέση μου: Οι νέοι ρόλοι,η πρεμιέρα και η επιστροφή...

1





Καρδιοχτύπια, δολοπλοκίες και κωµικοτραγικές καταστάσεις φέρνει ο τέταρτος κύκλος της καθηµερινής σειράς του Alpha, που αναµένεται να κάνει πρεµιέρα τη ∆ευτέρα 16 Σεπτεµβρίου

Το νέο αίμα

 Το κενό που αφήνουν  οι αποχωρήσεις έρχονται να συµπληρώσουν τέσσερις νέες αφίξεις, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Το βαρύ πυροβολικό ακούει στο όνοµα Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μάρκο, νόθο γιο του Ανδρέα Σοφοκλέους (Αντώνης Καφετζόπουλος), ο οποίος άφησε την εταιρεία στα χέρια της Φαίης (Αθηνά Οικονοµάκου). Ο ήρωας απαιτεί δικαιοσύνη και είναι αποφασισµένος να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τη Σόφο. Είναι πολύ συµπαθής, επικοινωνιακός και σίγουρα χωρίς κακές διαθέσεις. Το µόνο που επιδιώκει είναι να διεκδικήσει όσα του αναλογούν δεδοµένης της περιουσίας του πατέρα του. Αυτό σηµαίνει ότι θα έχει άµεση εµπλοκή τόσο µε τη Φαίη όσο και µε τη Ρενάτα (Ευαγγελία Συριοπούλου), τον Αχιλλέα (Μαρίνος Κόνσολος) και φυσικά µε τα αδέλφια ∆αµιανό (Μιχάλης Μαρίνος) και Σύλβια (Ανδρη Θεοδότου). Ιδιαίτερα όµως ανάµεσα στους νεονύµφους, τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα, ο Μάρκος θα αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου.

 Ερωτική εµπλοκή όµως µε έναν από τους βασικούς ήρωες του «Ελα στη θέση µου» θα έχει και η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία θα υποδυθεί τη Μαρίνα, µια δασκάλα χορού-υποκριτικής, η οποία θα έχει ανάµειξη µε τον Βλάση. Ανάµεσά τους σιγά σιγά θα αναπτυχθεί ένας µεγάλος έρωτας. Μπερδέµατα, όχι ερωτικού τύπου, θα έχει η εν λόγω ηρωίδα και µε τον επίσης νεοεισελθέντα στη σειρά, Γιώργο Κοσκορέλλο, τον οποίο θα δούµε στον ρόλο ενός λεβέντη Κρητικού ονόµατι Σήφη.

 Η Μυριέλλα Κουρεντή θα υποδυθεί µια δασκάλα χορού, η οποία θα έχει ανάµειξη µε τον Βλάση. Ανάµεσά τους θα αναπτυχθεί ένας µεγάλος έρωτας.

 Ο Κοσκορέλλος, που πρωτογνωρίσαµε στην «Επιστροφή» σε έναν ρόλο δραµατικό, θα υποδυθεί τον γιο της Φλωρέτας (Υρώ Λούπη), ο οποίος αποφασίζει να αφήσει την Κρήτη και να ζήσει µε τη µητέρα του στην Αθήνα. Τέλος, µια διασκεδαστική νότα στη σειρά έρχεται να προσθέσει και η Ζωγραφιά. Αυτό θα είναι το όνοµα της ηρωίδας που θα υποδυθεί η Ηρώ Πεκτέση. Η νεαρή ηθοποιός, που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό ως Αγορίτσα στον «Αστέρα Ραχούλας», δοκιµάστηκε πέρυσι για περιορισµένες εµφανίσεις στη σειρά, άρεσε και έτσι από φέτος εντάσσεται στο καστ της. Ο ρόλος της ως υπηρέτριας εµπλέκει τη Λατάνια (Πένυ Αγοραστού) και τον ∆αµιανό (Μιχάλης Μαρίνος).

Πηγή: Tv Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο Κοσκορελος πρωτοεμφανιστηκε στους Συμμαθητες και πολυ αργοτερα στην Επιστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !