Λόγω τιμής στον ΣΚΑΪ : Όχι άλλο κάρβουνο…

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Τρέιλερ (αμέτρητα τρέιλερ), teaser, βίντεο στα social, σελίδα ξεχωριστή στο FB και στο insta, διαφήμιση μπύρας με το concept της σειράς, φωτογραφίες των πρωταγωνιστών (και stories) με όλες τις λεπτομέρειες από τα γυρίσματα – κουραστήκαμε ήδη…

Η προώθηση του remake του «Λόγω Τιμής» που θα προβληθεί οσονούπω στον ΣΚΑΪ έχει ξεπεράσει τα όρια του υπερκορεσμού. Ποιος λέει ότι αν ο (πιθανός) τηλεθεατής βομβαρδίζεται διαρκώς με σκηνές από τη σειρά έχει καβατζώσει θέση στον καναπέ για την παρακολουθήσει; Αν οι τηλεθεατές κάνουν την επιλογή αυτής της σειράς έναντι άλλων στη βραδινή ζώνη θα έχει να κάνει με το υλικό που θα βγει τηλεοπτικά. Στο γήπεδο κρίνονται όλα. Αυτός ο βομβαρδισμός με σκηνές, σκηνούλες, ατάκες, ψαγμένες λεζάντες στο insta, κλπ φανερώνει την αγωνία των συντελεστών ή του καναλιού να δηλώσουν ότι κάτι μεγάλο, ανυπέρβλητο, κάτι που περιμένουν όλοι σε κάθε χωριό και πόλη της Ελλάδας έρχεται στην τηλεόραση; Χαλαρώστε λίγο…

Ο καιρός που η ελληνική τηλεόραση ήταν οδηγός για την οικιακή ψυχαγωγία πέρασε. Τα trends, πλέον, μόνο με τον βομβαρδισμό πληροφορίας και τρειλερ δεν φτιάχνονται.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γενικώς φέτος παρατηρείται πολύ άγχος στον ΣΚΑΪ ως προς την προώθηση των προγραμμάτων. Σε μεγάλο βαθμό είναι λογικό, φαίνεται πως ο σταθμός έχει κάνει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων για το πρόγραμμα της φετινής σεζόν και μάλιστα σε τυπολογίες προγράμματος που δοκιμάζει για πρώτη φορά (μυθοπλασία στο prime time με 4 σειρές, lifestyle πρωινομεσημεριανό, τηλεπαιχνίδια, σάτιρα κ.τ.λ), ο δε ανταγωνισμός φέτος είναι τεράστιος. Απλώς συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τόσο υπερβολικό promo, το πρόγραμμα φαίνεται σε γενικές γραμμές καλό και δυνατό και έχει προοπτική πρωτιάς, από εκεί και πέρα το αν ο στόχος θα επιτευχθεί δεν εξαρτάται από την ποσότητα προβολής σε τρειλερ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα τα λεφτά γιατί δεν θα κάνει τίποτα. Ο σκαι φέτος έχει να φάει ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το έκανε άλλο κανάλι ίσως ο συντάκτης που το έγραψε να έλεγε μπράβο που προωθεί τα προϊόντα του. Εγώ το βρίσκω εν μέρει δικαιολογημένο. Απλά ήθελα καλύτερα τρέιλερ. Είναι ένα κανάλι που μέχρι πέρσυ είχε μόνο σκουπίδια στο πρόγραμμα και φέτος έχει ένα φαινομενικά καλό πρόγραμμα και πολύ χρήμα. Ε πρέπει να το διαφημίσει. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν αγωνία γιατί πήραν πολύ κόσμο που δε ζητά ψίχουλα και έχουν δώσει αρκετά λεφτά για το πρόγραμμα. Και όπως λένε πάνε για την πρωτιά. Αν δεν πετύχει το πρόγραμμα αν φιλόδοξα πρότζεκτ πάνε άπατα θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Κέρδος θέλουν όχι ζημιά. Από το Λόγω τιμής περιμένουν πολλά και πρέπει να έχουν ρίξει και χρήμα. Δε νομίζω ότι είναι κακό που προωθούν τη σειρά. Λίγο καιρό πριν κάποιοι διαμαρτύρονταν γιατί έδειχναν το ίδιο τρέιλερ τώρα διαμαρτύρονται για την μεγάλη προώθηση. Αποφασίστε τί θέλετε από το κανάλι. Μπορούμε να συζητήσουμε για τα τρέιλερ κι αν είναι ωραία αλλά τώρα να διαμαρτύρονται κάποιοι για την προώθηση στις σελίδες του καναλιού και για τη διαφήμιση που κάνουν οι ηθοποιοί και άλλοι υπεύθυνοι; Εντάξει μου φαίνεται υπερβολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !