Ο Σαββίδης ενισχύει τις φήμες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Νέες διαστάσεις στην αβεβαιότητα που επικρατεί στην Παιανία, με φόντο την επικίνδυνη πλέον στασιμότητα που παρατηρείται στο μέτωπο της έγκρισης του μπάτζετ της νέας σεζόν από τον Ιβάν Σαββίδη και κατ’ επέκταση της οριστικοποίησης του προγράμματος του Open, δίνει η απόφαση του μεγαλομετόχου του «δικεφάλου του βορρά» για δημιουργία του PAOK TV.

Βλέπετε, σχεδόν το σύνολο των υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού θεωρούσε πως, μετά το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε το θέμα των δικαιωμάτων μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ στη Super League, o επιχειρηματίας θα κατέφευγε στη λύση του Open. Στόχος αφενός να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να παρακολουθούν ελεύθερα τους αγώνες της (μια κίνηση που θα είχε έντονα σημειολογική σημασία, ανεξαρτήτως του οικονομικού παράγοντα) και, αφετέρου, να λανσάρει ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα μπορούσε να δώσει δυναμική στο κανάλι του και να βελτιώσει την περσινή εικόνα στο πεδίο της τηλεθέασης.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, γεγονός που δημιούργησε νέους ψιθύρους σχετικά με τη διάθεση της πλευράς Σαββίδη για την εμπλοκή της στην ελληνική τηλεόραση και γενικότερα στον χώρο των media. «Λάδι στη φωτιά» της συγκεκριμένης φημολογίας έριξαν οι πληροφορίες για ύπαρξη ακόμη και συζητήσεων περί παραχώρησης μέρους ή και του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε άλλα επιχειρηματικά κέντρα.

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !