Αποκαλυπτικό: Δείτε με ποιο κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις η Δούκισσα Νομικού...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Άνοιγμα στη ψυχαγωγία θέλει να κάνει το ONE από το Β μισό της σεζόν σε επίπεδο ψυχαγωγικών εκπομπών. Οι παρουσιάστριες που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται στο πρόγραμμα του σταθμού είναι η Σάσα Σταμάτη, όπως γράφτηκε, αλλά και η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com.

Και οι δύο θα κάνουν πρωινή εκπομπή, η μία καθημερινά και η άλλη το Σαββατοκύριακο. 

Πάντως, δεν έχει "κλειδώσει" κάτι, αλλά σας μεταφέρουμε τις προχωρημένες συζητήσεις των παρουσιαστριών με το στρατόπεδο του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή όλα τα καλά θα ξεκινήσουν στο β μισό? Και απο Οκτώβριο θα δείχνουν μόνο ενημέρωση και ντοκιμαντέρ, κατάλαβα. Χειρότερα απο το Open, πως θα βλέπει ο τηλεθεατης μετά ψυχαγωγία στο One TV αν το κανάλι ταυτιστεί με την ενημέρωση και ενώ όλες οι lifestyle εκπομπές θα έχουν ξεκινήσει 4 μήνες νωρίτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι άνοιγμα κάνεις πρέπει να το κάνεις από 1 Σεπτέμβρη γιατί αλλιώς χάθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλουν να φτιάξουν και ψυχαγωγικο πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσουν απο τώρα, αντε απο Οκτώβριο όχι στη μέση της σεζόν. Θα αφήσει ο κόσμος το πρωινό η την Καινούργιου και τους Κουκου για να πάει να δει τη Δούκισσα και τη Σταματη θα φανε ακυρο. Τα ίδια έκανε και η Μαραγκουδακη και τα είδαμε τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δούκισσα την οικογένεια Κόκκαλη τη ρώτησε; Θα έχουμε δράματα. Καλά η Σάσα είναι χρόνια στα Παραπολιτικά. Ουσιαστικά εσωτερική μετακίνηση τη θεωρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το OPEN έκανε μεγάλο άνοιγμα με μεγάλο κόστος και πολλές υποσχέσεις. Το να επενδύει κάποιος μακροπρόθεσμα και λέει ότι με χαμηλό κόστος θα στήσω μια ψυχαγωγική ζώνη με στόχο να με γνωρίσουν σιγά σιγά και να μπω πιο δυναμικά την επόμενη σεζόν δεν είναι κακό. Φαίνεται ότι δεν πάνε για πρωταθλητισμό φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !