''Αλήθειες με τη Ζήνα'': Θα κρατήσει την επιτυχία της;

3

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τις ''Aλήθειες'' της μετακόμισε από τα Στούντιο Καραμάνος στα Στούντιο PRO, σε ένα γνώριμο για εκείνη περιβάλλον μιας και εκεί έστησε με επιτυχία πολύ πετυχημένα project του Alpha πριν τον αφήσει για να γίνει κεντρική παρουσιάστρια στο STAR. 

Στις 9 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της μετά από μια σεζόν σαρωτική. Εξαφάνισε την Τατιάνα στο νεανικό κοινό και ανέβασε εντυπωσιακά τα ποσοστά της και στο γενικό σύνολο που η ίδια πάντα έδινε και δίνει σημασία και ας υπάρχει ο αστικός μύθος ότι τα κανάλια δε το κοιτούν καν ! Φέτος η Ζήνα θα έχει ασφαλώς τον γνωστό ανταγωνισμό με την Ελένη , τη Φαίη , την Καινούργιου αλλά και τον Λιάγκα που έρχεται να πάρει την θέση της Τατιάνας. Στον ΣΚΑΪ μιλούν για ποσοστά κοντά στον μέσο όρο του σταθμού για να πουν ότι πέτυχαν στην ζώνη 12.00 - 14.00 που πήρε προίκα κοντά στο 11-12% στα εμπορικά κοινά . 

Η Ζήνα έχει ένα μεγάλο ατού. Ναι μεν θα έχει όλη την θεματολογία στο πιάτο της να την χειρίζεται όπως θέλει αλλά έχει να δώσει και απαντήσεις πολλές μέσα από τη δουλειά της ότι δε φοβάται. Και γιατί άραγε να φοβάται όταν έχει μάθει πάντα να παλεύει και να πρωταγωνιστεί. Πάντα όμως δουλεύεις για να βελτιώνεις την επίδοσή σου και νομίζω ότι η Ζήνα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα και στο μαγικό χαρτί της Nieslen . 

Η συνταγή παραμένει η ίδια. Νικολαΐδου , Μαυρομάτη στο κοντρόλ , Καραϊβάζ, Κουσκουρή , Κηπουρού, Σιγούρος , Σουλιώτη , Πουλουπούλου , Γιαρκιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες στα ρεπορτάζ και στην πρωτογενή είδηση. Αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό , lifestyle όταν και πρέπει και η γνωστή συνταγή που η αλήθεια του ρεπορτάζ πάντα θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.... Τα υπόλοιπα στις 12 , στις 9 Σεπτεμβρίου, στο STAR !

Πηγή: Newspistol

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Λεμπιδακης έτρωγε και θα τρώει ψωμί από την Κουτσελινη, αντικειμενικότατος ο μπαγάσας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιχαίνομαι πραγματικά τέτοιες εκπομπές οπως αυτηνης και της τατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψωμί είναι; κολυβα είναι; anyway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !