Γυναίκα χωρίς όνομα: Νέος άνδρας στη ζωή της Μαρίνας! +(φωτογραφίες)

0


Έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες μέχρι η μεγάλη επιτυχία, που ξεπέρασε το 20% σε τηλεθέαση, να αρχίσει να προβάλλεται με ανανεωμένο καστ που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κοινό... Το TV24 σας μεταφέρει εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα.


Η δεύτερη σεζόν μπορεί να μην έχει ξεκινήσει, αλλά ήδη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι ανεβασμένο καθώς την περασμένη σεζόν η σειρά τελείωσε σε κρίσιμο σημείο για όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού μας κατέγραψε και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις που θα κάνουν για μια ακόμη φορά τα μηχανάκια της AGB να διαγράφουν άνοδο.

 Σε πρώτη φάση θα δούμε τη Σοφία με το παιδί της αποφασισμένη να θέλει να εισχωρήσει στο σπίτι του Δημήτρη Μακρή. Εκείνος δεν μπορεί να της το αρνηθεί, αλλά η Ελλη θα φέρει σαφώς τις αντιρρήσεις της καθώς δεν θέλει κανείς να της στερήσει την αγάπη αλλά και τα χρήματα του πολυαγαπημένου της πατέρα. Η συγκατοίκηση όμως είναι τετελεσμένη. Ισως τελικά η Ελλη να αρχίσει να δείχνει την πιο ευαίσθητη πλευρά της.

 Νέος άντρας θα εμφανιστεί στη ζωή της Μαρίνας και μάλιστα με καθόλου καλές προθέσεις. Η εξέλιξη όμως θα είναι διαφορετική καθώς εκείνος, ενώ σύμφωνα με το καλά οργανωμένο σχέδιό του θέλει να την καταστρέψει, το μόνο που θα κατορθώσει τελικά θα είναι να την ερωτευτεί.

Δείτε παρακάτω,φωτογραφίες από τα γυρίσματα:









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !