Ντίνα Νικολάου: Στο ένα τραπέζι Ελλάδα,έπαθα υπερκόπωση

0


Η Ντίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσα χρήματα έπαιρνε όταν παρουσίαζε τους “Νηστικούς πράκτορες” στο Star.

 Υπάρχουν τηλεοπτικοί σεφ που πήραν πολλά χρήματα. Ποιος είναι ο καλύτερος μισθός που πήρες από την τηλεόραση;

 Ο καλύτερος μισθός που είχα ήταν στο Star, όταν παρουσίαζα τους «Νηστικούς πράκτορες». Εκεί τότε, αν θυμάμαι καλά, έπαιρνα μισθό γύρω στις 4.500 ευρώ, αλλά πληρωνόμουν ακόμη και το καλοκαίρι που δεν είχαμε εκπομπή. Αλλά ήταν μια πολύ απαιτητική εκπομπή που είχε πολύωρα γυρίσματα. Πολλές φορές ξεκινούσαμε την εγγραφή το πρωί και μας έπιανε η νύχτα για να τελειώσουμε. Αλλά και μετά στον ΣΚΑΪ, όπου για πέντε χρόνια γύρισα 100 διαφορετικούς προορισμούς δείχνοντας συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα, εκεί να δεις κούραση.

 Οταν παρουσίαζα το «Ενα τραπέζι Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ, έπαθα υπερκόπωση. Και ήταν λογικό γιατί ξεκινούσαμε με το συνεργείο στις 7.30 το πρωί και τελειώναμε στις 10 το βράδυ. Μιλάμε για ατελείωτες ώρες δουλειάς, σε συνδυασμό πάντα με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου σε Ελλάδα και Παρίσι. Ε, αυτό το πράγμα δεν πληρώνεται. Η τηλεόραση θέλει θυσία και μόνο αν τη γουστάρεις πραγματικά μπορείς να την κάνεις. Η τηλεόραση μπήκε τυχαία στη ζωή μου, αλλά επειδή είμαι τελειομανής την υπηρέτησα με πάθος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !