Ανατροπή: Δεν ξαναβγαίνει στον αέρα το ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! Όλο το ρεπορτάζ

7

Η μεταγραφή του Νίκου Μουτσινά από το OPEN στον ΣΚΑΪ είναι σίγουρα η μεταγραφή-έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.Ωστόσο, ενώ έως τώρα είχαμε ως δεδομένο πως το ''Για την παρέα'' θα επανέλθει στη μικρή οθόνη, αλλά πια από νέα συχνότητα , τα πράγματα είναι  εντελώς διαφορετικά κι αυτό γιατί ο τίτλος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Όπως γράφει ,λοιπόν, στη Real life η Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο Νίκος Μουτσινάς πάει στον ΣΚΑΪ ,όμως,θα χρειαστεί να βρει άλλο τίτλο για το νέο του εγχείρημα στον .Ο τίτλος της εκπομπής του στο OPEN ανήκει  στο κανάλι κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς ελλοχεύουν νομικοί κίνδυνοι.

Ακόμη, σημειώνει πως νομικοί είναι και οι λόγοι που καθυστερεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του. Παρότι το deal έχει κλείσει, η επίσημη ανακοίνωση θα αργήσει ακόμα -πιθανόν και στα τέλη Αυγούστου- ώστε να απεμπλακεί πλήρως από το προηγούμενο σπίτι του.  Με νέο τίτλο αλλά σταθερά στη ζώνη 15:00 – 17:00, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πλάκα θα έχει να βάλουν τη Ζαρίφη να παρουσιάζει το "Για την Παρέα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το για την παρέα είναι ιδιαίτερη έκφραση της ματινας Νικολάου από την παράσταση κοκομπλοκο . Όσοι την είχατε δει θα το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε άλλο site διάβασα ότι τελικά το Δικαστήριο Μόδας θα βγει και θα παιζει 3 με 5. Απλά δεν θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο αλλά Οκτώβριο γιατί πρέπει να μαζέψουν αιτήσεις για την εκπομπή. Αν δεν βγάλουν το για τη παρέα με άλλο παρουσιαστή καλύτερα να τα βρουν με το Μουτσινά και να του δώσουν το τίτλο. Βέβαια μπορεί να θέλουν να κρατήσουν το τίτλο και να βάλουν την εκπομπή άλλη ώρα για να μην είναι απέναντι στο Μουτσινά. Θα φανεί στη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Exi meres pou parakaloutho auto to thlires kate eme...pisteuo lathos sto niko na figei apo to open p tou edose auti ti mrgali eukairia sto vomo to xrimaton...posteuo sto skai de tha paei kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Όπεν είναι άπειρο και θα φάει γερό χαστούκι φέτος με ότι και να βάλει.
    Όταν έκανε έναρξη σαν νέο κανάλι άφησε να φύγουν τα ποιο δυνατά χαρτιά Στεφανίδου/πάνια κλπ.Έκανε μία προσθήκη τον Νικόλα,τα πήγε περίφημα και τώρα τον έχασε.
    Έτσι μεγάλος σταθμός δεν γίνεσαι και πας αυτομάτως σε τρίτο Έψιλον...
    Λυπάμαι που δεν έχει ικανά στελέχη μέσα για να το εκτοξεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω να είναι αυτό που λες unknown. Την Στεφανίδου πχ είναι γνωστό ότι ήταν ιδέα της Μαραγκουδάκη να φύγει. Δεν είναι έμπειρο στέλεχος η Μαραγκουδάκη;
    Στη περίπτωση του Νίκου του Μουτσινά νομίζω έχει να κάνει με 2 πράγματα η απόφαση του να φύγει. Νομίζει ότι αφού στο οπεν έκανε τέτοια νούμερα πηγαίνοντας στο σκαι θα κάνει διπλάσια νούμερα. Ναι αν του έδιναν την Άρτα και τα Γιάννενα ίσως να έμενε. Δεν νομίζω να του έδωσαν παραπάνω στον σκαι. Σιγά μη δώσουν τα μαλλιοκέφαλα τους για το κάθε Μουτσινά. Προφανώς το πάρτι τελείωσε και θα πάνε σε πιο ορθολογικές κινήσεις από εδώ και πέρα. Δεν έχουν σκοπό πλέον να πληρώνουν διπλάσια και τριπλάσια χρήματα από το "κανονικό" για να πάρουν ή να κρατήσουν κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα είχαν κανει και ειχαν αφησει τη τατιανα. και ο σκαι τωρα ουσιαστικα την εξοριζει σε λιγες ωρες το σκ. απο το σκαι φυσικα το δεχεται, αν της το προτειναν στο οπεν θα εβγαζε αφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !