Οι μεταγραφές και οι συζητήσεις που έφεραν την ανατροπή...

0

Για κάποιους το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται ακόμα σε θρίλερ, αφού δεν ξέρουν πού θα τους βρει τηλεοπτικά ο χειμώνας. Κάποιοι άλλοι όμως φρόντισαν εγκαίρως να κλείσουν νέες συνεργασίες παίρνοντας καλές μεταγραφές για τα δεδομένα που υπάρχουν πια στην ελληνική τηλεόραση και απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους. 

Μαρία Μπακοδήμου: Αντίστροφη πορεία για τη Μαρία Μπακοδήμου, που εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ και τον Τούρκο καναλάρχη ,Ατζούν Ιλίτζαλι ,και κατευθύνεται στο Οpen. Μετά από το τέλoς του ομολογουμένως χαμηλής αισθητικής «Ροwer οf Ιονe» δεν φαινόταν φως σε μια ενδεχόμενη συνέχεια της συνεργασίας της γνωστής παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ. Όπως βέβαια κι έγινε. Η Μαρία έκλεισε τελικά συμφωνία με το Οpen για να παρουσιάσει δύο τηλεοπτικά προγράμματα: Ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και ένα καθημερινό ριάλιτι, που θα λέγεται «Δικαστήριο της μόδας» και θα θυμίζει το «My style rocks» .

Γιώργος Λιάγκας: Από τα τέλη Μαΐου ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΣΚΑΪ. Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο που κράτησε 2 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα με δύο εκπομπές. Η πρώτη είναι το «Μεσημέρι», που θα προβάλλεται καθημερινά 12:00-14:00, και η δεύτερη το καθημερινό τηλεπαιχνίδι ,«Guess my age». 

Αγγελική Νικολούλη:  Το συμβόλαιο της δαιμόνιας «Μις Μαρπλ» έληξε το καλοκαίρι και αρχικά δεν ανανεώθηκε. Ξεκίνησαν μεταξύ της δημοσιογράφου και της νέας διοίκησης του Alpha συζητήσεις που κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά φάνηκε... «φως στο τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν θα συνεχίσει στο πρόγραμμα του Alpha και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Νίκος Μουτσινάς: Άλλη μια πολυσυζητημένη μεταγραφή της νέας σεζόν. Όλοι προεξοφλούσαν ότι θα παραμείνει στο Οpen, καθώς πήγε πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ είχε και συμβόλαιο με ρήτρα. Εκείνος όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση (για κάποιους και ρίσκο) και μετακινεί από το φθινόπωρο την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Με την ίδια θεματολογία, την ίδια ώρα, αλλά όχι και τον ίδιο τίτλο. Καθώς το «Για την παρέα» αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Οpen.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η σεζόν που τελείωσε ήταν η πιο επεισοδιακή στην καριέρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Ήρθε αρκετά νωρίς σε ρήξη με τον Γιώργο Παπαδάκη και αποχώρησε από το «Καλημέρα Ελλάδα». Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στον ΣΚΑΪ και το πέρασμα στην ψυχαγωγία. Το «Survivor Panorama» έκανε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, η εκπομπή κόπηκε και η Μπάγια συνέχισε για λίγες εβδομάδες στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού ως απλή ρεπόρτερ. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει αποχωρήσει και έχει ενταχθεί στο δυναμικό του One, όπου από το Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή ή κάποια δελτία ειδήσεων.

Ελένη Τσολάκη: Από τις τυχερές, στην κυριολεξία, της τελευταίας στιγμής. Η όμορφη παρουσιάστρια ,τα τελευταία 2 χρόνια στον Αlpha έβλεπε την καριέρα της να έχει πάρει την κατιούσα. Τόσο το τηλεπαιχνίδι «Slam» τη σεζόν 2017-2018 όσο και το «Τι λέει;», που είδαμε πέρυσι από το φθινόπωρο μέχρι και λίγο πριν από το Πάσχα, δεν... συγκίνησαν τους τηλεθεατές. Κι ενώ στον ΑΙpha δεν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό της, θα της δοθεί από Σεπτέμβρη μια δεύτερη ευκαιρία αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα. Δεν θα είναι πλέον πρώτο βιολί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού παραμένει στη μικρή οθόνη.

Ανδρέας Γεωργίου: Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή της χρονιάς. Και σίγουρα ο Ανδρέας Γεωργίου απολαμβάνει πιο χαλαρός από ποτέ τις καλοκαιρινές διακοπές του, που τελειώνουν σύντομα, καθώς ξεκινά και πάλι γυρίσματα για τη νέα σειρά του, «Οκτώ λέξεις», που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ. Τα προβλήματα με τον Alpha ξεκίνησαν αρκετά νωρίς, καθώς το κανάλι ήθελε να συνεχιστεί το «Τατουάζ». Τελικά, ο Γεωργίου και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη σειρά και ετοιμάζουν την καινούργια για το κανάλι του Φαλήρου.

Πηγή: Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !