Έλα στη θέση μου: Τα ερωτηματικά και το νέο ερωτικό τρίγωνο...

0


Στον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, που επανέρχεται δυναμικά το φθινόπωρο, ο Βλάσης, πληγωμένος από τη Μίκα, αφοσιώνεται στην κορούλα του, σύντομα όμως ο έρωτας θα βρει και πάλι θέση στη ζωή του. Ποια είναι τα νέα πρόσωπα;

 Mε ένα γλυκόπικρο φινάλε μάς αποχαιρέτησε η δημοφιλής κωμική σειρά, Έλα στη θέση μου, που ανανέωσε το ραντεβού της για το φθινόπωρο μπαίνοντας αισίως στην 4η σεζόν προβολής της! Και ενώ η «Μίκα» Ντάνη Γιαννακοπούλου, η «Αιμιλία» Μαρία Φιλίππου, ο «Αντρέας» Αντώνης Καφετζόπουλος και η «Ισμήνη» Εύη Δαέλη μάς αποχαιρέτησαν, τέσσερις νέοι ήρωες θα προστεθούν στο καστ, για να προκαλέσουν νέες αναταράξεις. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Αποστόλης Τότσικας, που φέτος τον είδαμε στο «Για πάντα παιδιά». Στον ρόλο του Μάρκου, μπαίνει στη σειρά ως… ο εκδικητής με το αγγελικό πρόσωπο. Ποιες είναι όμως οι πιο δυνατές στιγμές, ποια τα ερωτηματικά και ποιες οι απαντήσεις που περιμένουμε στα νέα επεισόδια;

 Έλα στη θέση μου: Οριστικός χωρισμός

Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη στο περιοδικό Τηλέραμα, ευτυχισμένοι όσο ποτέ, η Ρενάτα και ο Αχιλλέας παντρεύτηκαν ύστερα από πολλές περιπέτειες και χωρισμούς. Όμως την ώρα που εκείνοι πετούσαν στα σύννεφα ο Βλάσης βούλιαζε στην απόγνωση. Πάνω που πίστεψε ότι με τη Μίκα τα βρήκαν, πως το φλερτ της με τον Μίμη τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι θα έκαναν μια νέα αρχή, η γυναίκα του, χωρίς καμία προειδοποίηση, του άφησε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα και έφυγε προς… άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντάς τον οριστικά. Πριν το σκάσει για πάντα, ωστόσο, έκανε μια στάση από τη Sofo, όπου συναντήθηκε με τη μεγάλη της αντίζηλο, τη Φαίη. Της δήλωσε ξεκάθαρα πως εκείνη νίκησε στον «πόλεμο» διεκδίκησης του Βλάση και ότι πλέον το πεδίο είναι ελεύθερο αν θέλει να τον κερδίσει. Κυρίως για να μη μεγαλώσει το μωρό της χωρίς τον μπαμπά του… Η Φαίη φυσικά έμεινε άφωνη με την αντίδρασή της, ενώ σε μία από τις σπάνιες στιγμές… ευαισθησίας της την ευχαρίστησε που φρόντισε με τόση τρυφερότητα την μπέμπα, σαν να ήταν δικό της παιδί.

 Πρώτα η κόρη, μετά ο… έρωτας

 Η Φαίη έτρεξε στο πλευρό του Βλάση, που το έριξε απαρηγόρητος στο ποτό, και του ζήτησε ξανά να γυρίσει κοντά της… Πώς θα αντιδράσει άραγε εκείνος στα νέα επεισόδια; Θα πέσει πληγωμένος στην αγκαλιά της πρώην του; Η αλήθεια είναι ότι ο Βλάσης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στις γυναίκες. Από τη μία η Φαίη με τις δολοπλοκίες και τα ψέματά της, που τους οδήγησαν στον χωρισμό, από την άλλη η Μίκα, που τον παράτησε στα… κρύα του λουτρού, δεν του έχουν αφήσει και πολλά περιθώρια να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Προτεραιότητά του είναι πια η κορούλα του. Τη Φαίη δεν θα θέλει αρχικά να τη δει ούτε ζωγραφιστή. Παρά τις ίντριγκες και την υπέρμετρη φιλοδοξία της, όμως, η κοπέλα έχει δείξει ότι τον αγαπά βαθιά και αληθινά. Το μόνο που τη νοιάζει είναι να του αποδείξει πως ό,τι κάνει το κάνει για να γίνουν οι τρεις τους μια αληθινή οικογένεια. Έτσι, αν και θα περάσουν από σαράντα κύματα, αυτοί οι δύο φαίνεται ότι είναι γραφτό να καταλήξουν μαζί!

 Έλα στη θέση μου: Παράπλευρη… απώλεια

Η αυλαία της σειράς έπεσε επεισοδιακά, στον γάμο της Ρενάτας και του Αχιλλέα. Δύο μυστηριώδεις Κρητικοί, που όλα δείχνουν πως είχαν στο στόχαστρο τη Φλωρέτα, μάλλον μπέρδεψαν τις δύο κουμπάρες και απήγαγαν τη Σύλβια. Όταν ο Ζούβας και η παρέα της αυλής αντιληφθούν την απουσία της, θα επικρατήσει πανικός και θα αρχίσουν να την αναζητούν παντού.

 Τρίτο πρόσωπο στον… φρέσκο γάμο;

Ο Μάρκος (Αποστόλης Τότσικας) είναι γύρω στα 35 (μπορεί να είναι και κοντά στην ηλικία της Σύλβιας) και πολύ γοητευτικός! Θα αποτελέσει άλλωστε την πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Ρενάτα και Αχιλλέα. Είναι χιουμορίτσας, βλέπει τη ζωή αισιόδοξα, είναι πολύ συμπαθής και επικοινωνιακός, κερδίζει τους ανθρώπους με την πρώτη. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, είναι διεκδικητικός σε ό,τι θέλει ή νιώθει ότι του ανήκει… αλλά… Αυτό το «αλλά»! Ο τόσο γοητευτικός Μάρκος έχει μια πλευρά που δεν αφήνει να τη δει κάποιος εύκολα… Έτσι, οργανώνει τα σκοτεινά του σχέδια, που σιγά σιγά θα βάλει σε εφαρμογή.

 Σπούδασε χημικός στο εξωτερικό, έχει ζήσει σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ελβετία και πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα. Πολίτης του κόσμου λοιπόν…

 Ο Μάρκος είναι ο νόθος γιος του Αντρέα και της Χρύσας. Ο Αντρέας δεν τον έχει αναγνωρίσει ως Σοφοκλέους, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να κατακτήσει τη Sofo και να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη στο πρόσωπό του. Είναι ο απόκληρος, ο ξεχασμένος γιoς που αποζητά τη δικαίωση!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !