Απομένουν μόνο οι υπογραφές - Τανιμανίδης με...βόμβα κι όχι μόνο!

2
Σε έναν καινούργιο ρόλο θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές την ερχόμενη σεζόν ο Σάκης
Τανιμανίδης. Και εδώ που τα λέμε... μπορεί να είναι και σε διπλό... για να μην πω τριπλό ρόλο.

Μετά την ομολογουμένως σωστή απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ να «παγώσει» το SURVIVOR πολλά ακούστηκαν για τον παρουσιαστή, ακόμη και ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου. Το ότι τελικά ,όμως, ο ΣΚΑΪ ήρθε σε συμφωνία με την Acun Medya αποκτώντας ξανά προγράμματα που έχει η τουρκική εταιρεία έβαλε ξανά στο τραπέζι τον παρουσιαστή και όλα… Boom! Τι εννοώ;

Ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο πλευρές, το κανάλι κι ο παρουσιαστής, συμφώνησαν να παρουσιάσει το καινούργιο τηλεπαιχνίδι, το BOOM, που έχει αποκτήσει ο ΣΚΑΪ και σκοπεύει να βγάλει την καινούργια σεζόν, back to back με το άλλο τηλεπαιχνίδι τα απογεύματα, το «Guess My Age» ,που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας. Όλα έχουν συμφωνηθεί και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να είναι κι επίσημο ότι ο Τανιμανίδης θα παρουσιάσει το BOOM, που είναι ένα παιχνίδι γνώσεων αλλά και δράσης καθώς οι παίκτες πρέπει να απαντούν σωστά αλλά και να κόβουν τα σωστά καλώδια για να μην γίνει… της βόμβας!

Ωστόσο, εκτός από την καθημερινή παρουσία του στο τηλεπαιχνίδι ,ο Σάκης Τανιμανίδης συζητά με τα στελέχη του ΣΚΑΪ και για μία ακόμη εκπομπή, στο prime time, που σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και σε αυτή με… βόμβα, ή ,για να ακριβολογώ, με τη σύζυγό του, τη Χριστίνα Μπόμπα! Οι δυο τους θέλουν να παρουσιάσουν μία ταξιδιωτική εκπομπή με το δικό τους στιλ και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να… σφραγίσουν με υπογραφές τη συμφωνία για το BOOM αλλά και για την εκπομπή του prime time. Βέβαια εκτός από τη διπλή του παρουσία μην ξεχνάμε ότι μετά από τη συμφωνία με την Acun Medya, στις αρχές της καινούργιας χρονιάς θα βγει ξανά στον αέρα το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι πάλι σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Newsit - Melas blog

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πόσο Τανιμανίδη μπορεί να αντέξει ο έρημος ο τηλεθεατής;;; Λες και δεν υπάρχουν παρουσιαστές που τουλάχιστον δεν τσιρίζουν όταν παρουσιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εποχή της αποθέωσης της μετριότητας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !